romariooo Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 (upraveno) To číslo na ty vzpěry by mohlo být toto: 1Z5 827550E Jinak díky za pochvalu Mišeli :D Včera jsem měl rande s Hynkem a oproti jeho Octávce ta moje je děsná koza až jsem se musel smát! To je snad půlmetrový rozdil Upraveno Leden 30, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 ty tam máš jakej podvozek? jako nevím, ale vypadá to, že leží dost nízko :) zase hoblovat podběhy není ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Mišel: podvozek mám sériovej(aspon myslím) ale jelikož jsou tlumiče asi malinko "unavené" tak to trošku táhne dolů.Jinak jsme to předloni porovnávali s OII tady z fora a konkrétně třeba Doliho OII RS byla jen o pár čišel vic dole :lool: nic velkyho tak nevím jestli tam bývalej manager z Bolky něco navymýšlel :D Už aby bylo jaro,už mě ta zima štve.Kdybych věděl že se odstěhujeme do města tak do dieslu už nikdy nejdu-ty couračky s naftou v minusové teplotě je docela opruz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Uřežeme pár oček na pružinách a hned si to lehne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 (upraveno) SOS: nejde mi centrálem otevřit auto,jen zavřit.Má s tim někdo zkušenosti? Asi špatná baterie co? :) Jako naschvál tesně před odjezdem do Madarska Upraveno Únor 9, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 ty máš zaslepený zámky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Co zkusit náhradní klíč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Přesně, nemáš vybitou baterku na DO nebo vymačkané tlačítko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Takže díky Bohu to bylo vybitou baterii ve sklopném klíči :) Dnes byli trošku stres v práci tak jsem zajel k 500m vzdálenému autorizovanému servisu Porsche HK,chvilku jsem čekal a jelikož měli poradu tak během pěti minut přiběhnul přijímaci technik a po chvíli povidání mi řekl že to bude trvat hodinu a jestli bych nechtěl nechat auto aby to napíchli na diagnostiku a chvili se s tím "pohráli" s čimž jsem nesouhlasil jelikož jsem potřeboval během chvilky být zase zpátky v kancleláři... odpoledne po 16 hodině jsem zajel do Olfincaru na Hradubické kde byl diametrálně rozdílný přístup k mému problému.Stálo mě to celých 50,-Kč a když jsem se ptal v Porsche tak mi řekli že to bude stát 500,-Kč Docela sila co? Jinak se nemusi nic přeprogramovávat jak mě řikali v prvním servisu takže opravdu pohoda. P.S dva autorizovany servisy a dva uplně rozdílné "pohledy na věc" Smutny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Takže díky Bohu to bylo vybitou baterii ve sklopném klíči :D Stálo mě to celých 50,-Kč a když jsem se ptal v Porsche tak mi řekli že to bude stát 500,-Kč Docela sila co? :D P.S dva autorizovany servisy a dva uplně rozdílné "pohledy na věc" Smutny. presne ako som počul, tam kde robia alarmy ti vymenia baterku a nazdar, v servise si k tomu napočítajú hodinovku - je to smutné, ale žijeme tam kde žijeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 presne ako som počul, tam kde robia alarmy ti vymenia baterku a nazdar, v servise si k tomu napočítajú hodinovku - je to smutné, ale žijeme tam kde žijeme ;) nebo v tom byla už započítaná i diagnostika (v tomto případě zbytečná) za napíchnutí na pc si ty vemena řeknou přes 400 krocan: zajímavý příspěvek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Debata o ohřevu motoru přesunuta sem, tj. do sekce motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Včerejší akce kde jsem měl možnost vyzkoušet závodní speciál Ford Fiestu 1,3 sto koní, odlehčená verze cca o 200kg lehčí než prodejní verze.Měli jsme každý na vyzkoušení tři kola a byl to opravdu dost slušný adrenalin :) Každé kolo bylo na čas lepší a lepší a vic jak trojku jsem "nestihl" zařadit. Nejdřive jsme jeli s testovacím jezdcem,který nám to předvedl a pak každý sám za sebe Brutální zátah a točení do 6000 otáček.Povedená akce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jj, koukal jsem na FB. Btw jsi konečně poznal, co to je benzínový motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Včerejší akce kde jsem měl možnost vyzkoušet závodní speciál Ford Fiestu 1,3 "Fordem tam, vlakem zpátky?" ;) Myslím si, že Ford robí tieto závodné autá dobre aj keď toto je iba mini verzia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jééé bledá závist, taky bych se svezl pane!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Taky tiše závidím. Nemáte ve firmě místo? Šel bych k vám dělat. Každou chvíli takový suprový akce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Miro: to si jenom mysliš...jeden kolega co je tu mezi náma by mohl vyprávět jak se k nám chová firma...čim dál líp...Za chvilku tam bude pár lidi co budou vystavovat objednávky a všechno se to bude dělat dodavatelsky i přesto že to je několikanásobně dražší...ale nemá cenu to tady rozvádět.Vize je nastavená a od roku 2006 odešlá dobrá tisicovka lidi (výpověd) a není to zdaleka konečná. Jinak to nebylo vyloženě pracovní záležítost a na ty dresy kde je energetika sponzorem hradeckého hokeje nekoukej :( To je jenom náhoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Tak dneska jedna rychlowapka s Romanem, on to teda docela odfláknul.... :( :( Ale snažil se i když pospíchal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 (upraveno) ..............dodavatelsky i přesto že to je několikanásobně dražší...ale nemá cenu to tady rozvádět.................. To mi připomíná tenhle vtip:lool: Upraveno Únor 12, 2011 uživatelem Mirouch76 upravený odkaz na vtip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 No, vtipný to moc neni...spíš taková glosa ze života...bohužel to tu u nás tak chodí. O tom co psal Roman něco vím. Už dávno není práce v oranžovobílé skupině jistotou, potěšením, nebo dokonce ctí. Když ještě existovaly regionální energetiky, lidi byli většinou hrdí, že u takové firmy pracují. Bohužel skupina všecno tohle totálně zašlapala, technikům velí ne ten nejlepší technik, ale ekonom, kterej ví o provozu kulový. Takže být dneska zaměstnanej u skupiny, žádná výhra není...nevíš totiž, co přiletí příští den. Ale to jen tak na okraj k tématu co tu poodkryl Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 No moc Ti Romane s tou wapkou nejde Jinak ty Fiestičky vypadají super :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Ty jo ty jsi pekne odflakl to umiti... ze na tebe poslu Stepana... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Hynku: díky za fotečky Ta třetí je dost povedená :lool: Koza versus plaz Miro: bohužel ten vtip to trošku vystihuje co se děje u nás v ČR :D Máro: ty Fiesty jsou fakt povedeny po všech stránkach-designově i vnitřkem i když ty speciály jsou uplně "oholeny" Ríšo: však ono se to brzy sesype jako baliček z karet...o tom nepochybuju když jsou u moci lidi kteři tomu vůbec nerozumi :D p2p: budeš se divit ale v mnoha připadech je to auto lepší nemýt ale fakt! (že jo Skájo ) Já jsem ho drbal kartáčema a jak to dopadlo...Štěpan ho pak dva dny dával dokupy a na jaře si vyhrne rukávy opět ale už to bude pohodová práce-vosk a rozleštění včetně vnitřku který dostává naprdel hlavně od dětiček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 jj tomu rozumim... jenom jsem si chtel rypnou... :lool: Stepanovi to na jare taky dam trochu vyluxovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Čo sa stalo, že už máš vpredu nalepenú značku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jinak to nebylo vyloženě pracovní záležítost a na ty dresy kde je energetika sponzorem hradeckého hokeje nekoukej :) To je jenom náhoda. pěkný, tě taky můžu svézt Fordem , jinak tu rovnici hokej - dres - kapotu vidím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Mároš: musela se udělat úprava kvůli tomu průseru na hradubické silnici jak odtáhli autáky které nebylo možno změřit takže jsem udělal kosmetický "zásah" takže jsem o poznání klidnější... Jardo: přesně tak :) Souvislost vidíš dobrou ale Martin mě den před tím tak nasral že jsem myslel že tam ani nepůjdu. Jinak Vás zdravím z Budapeště-krásné to město 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jardo: přesně tak :) Souvislost vidíš dobrou ale Martin mě den před tím tak nasral že jsem myslel že tam ani nepůjdu. proč mě to vůbec nepřekvapuje? :lool: , myslím to nasrání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Romčo, to auto paráda.. duplex tomu sekne fakt moc líbí se mě tvůj bezstarostný výraz na první fotce :) jinak proč tě martin naštval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.