Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

To by vysvětlovalo moje současný zkroucený kotouče na výměnu :angry:. Je pravda, že více toho je asi na těch blatnících a spodních částech dveří, ale mám pocit, že místama jsem to fakt viděl i na střeše, ale detailně jsem to neprohlížel. Brzy mě toho snad zbaví ten clay, na stříbrný je to vidět docela hodně.

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

Viktore: ta střibrná barva je na údržbu mnohem mnohem lepší a jednodušší než černá metaliza-to mi věř.Měl jsem střibrnou Octávii a můžu porovnávam ale jinak na černé ten přilepený asfalt je taky hodně vidět,hlavně když vyjde slunce.

Miloši: jsem rád že jste se stavili,dětičky o Šarce taky pořád mluvi :lol: Prostě si holky sedli :D

Co mě silně dostalo tak to je to že během půlroku ta přední kapota je silně otukaná od kaminku,nechapu to ale je fakt že stači jet pár set metru za nákladním autem a mužeš retušovat pořád dokola :D ale co...auto má jezdit takže už to tolik neprožívám jako před dvěma roky když jsem řešil každý škrábaneček :)

Jardo: Ty už máš taky hotové auto od Štěpana? Maká u Tebe už od 8 ne?

Odkaz ke komentáři
konečně jsem doma :smich: a musím říct že mě oba pánové mile překvapili jak se starají o své miláčky!! Roman to má skoro rok po renovaci a našel jsem jen zanedbatelné množství škrábanečků. :palec: A fordík -nemám slov ten je přímo luxusní!! :palec:

Oni Ti ještě nezaplatili, že se bojíš napsat pravdu :)?

Jinak tedy půl dne je na auto málo, co?

Odkaz ke komentáři
konečně jsem doma :palec: a musím říct že mě oba pánové mile překvapili jak se starají o své miláčky!! Roman to má skoro rok po renovaci a našel jsem jen zanedbatelné množství škrábanečků. :) A fordík -nemám slov ten je přímo luxusní!! :palec:

ještě jednou díky, práce super, fordík je luxus díky tobě a tvému lesku na něm, :smich: , klíďo sem pak dej foto, já mám jen z mobilu

post-117-1300798013_thumb.jpg

post-117-1300798020_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
jj, série

stejně jako osvětlení prostoru nohou uvnitř :D

Jo, a ještě 230V zásuvka vzadu :wub:

leštička , leštící kotouče, vhodné pasty,zkušenosti a máš po škrábancích :D
no hlavně ty zkušenosti, protože se to dá lehce zkazit, což je nevratné, takže z toho plyne jediné - Štěpán ;)

Kurňa to je reklama Štěpáne, Tys jim to vyleštil grátis jen za to, že se tady oba budou předhánět ve vychvalování Tě, co :smich:? Hlásím se, že to zvládnu taky a mimochodem bys konečně mohl leštit pořádné auto, a ne Ford nebo Romany classic oktu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...