Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Okopíruju sem fakturu,běžný servis na 90 tisicích km,měl jsem pouze vlastní olej a filtr.

Jinak chtěli měnít zadní brzdy ale řekl jsem že to udělám déle jelikož si to zařídim přes známého ale v protokolu je poznámka že zadní brzdy vydrží jen 5000km :smich:

Co mě dost zaujalo tak to je že jsem si mohl znova obnovit prošlou záruku mobility (přímo prodloužení záruky mobility) za pouhých 400,-Kč Museli to zařizovat přes MB ale rozhodně to je dobrá věc i když se to nevztahuje třeba při pichnuti kola-to by musela být nějaká premium mobilita ale i přesto mužu být klidnější na cestách od domova že mi poskytnou na 3 dny náhradní auto a porouchané auto odtáhnou do servisu :smich:

Zajimalo by mě jestli už někdo z Vás dělal zadní brzdy a na kolik to vyjde včetně všeho? :smich:

Odkaz ke komentáři

Chlapi...čtětě :P Vy už jste jako ten starej spammer Romariooo myslím že se jmenuje! :palec: To je faktura bez mot.oleje a filtru :D Ten jsem měl vlastní.

Kubiku: pracharna??? Ty woe...ta je od mého baráku zhruba 950 metru a tam bych nekoupil ani poklici na auto-děsny poměry jsou tam...

Houmik: nalešti auto :D V ponděli nebo v uterý Tě tam navštívim! Jedu na služebku!

Odkaz ke komentáři

ty sportovní bych si na zadek dal snad jen kdybych je měl na předku, aby to ladilo designově.

Ale jinak bych ty sportovní nebral.

Zadní brzdy mě taky čekají, shodou okolností jsem objednaný na pondělí a od Martina sem si pořídil kotouče i destičky Brembo.

Myslím že zklamaný určitě nebudu, ačkoliv jsou to obyčejná Bremba tak věřím že to bude brzdit tak jak má :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...