romariooo Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Ano,je to moje služební vozítko od minulého pátku. To DSG je fakt uchvatná věc i když popravdě musim říct že černota lépe "pálí" dopředu.Ta čtyřkolka je taková "těžkopádná" jakoby-snad mě rozumíte jak to myslím Je fajn že v autě mě zatím nesleduje velký bratr jak tomu je u 90% vozového parku u firmy a že neni pomalovaná. Večer nahraju pár foteček ale zatím jsem z toho přijemně překvapený.P.S nevíte jestli CC Passat má uplně stejné DSG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 (upraveno) Niki: máš pravdu.Když bude jiné auto tak už nebudou žádny vyfikundace a vše bude z výroby(mimo duplexu) Štěpan: bílá je opravdu hezká barva ale na OII je černá bezkonkurenční (pro mě) :( Dakie: jak řikáš-obyčejná černá tuctovka :) a nakonec máš i pravdu a děkuju za ranní přáničko :lool: Kalic: kombinace bílé a černé barvy je opravdu vraždivá a mě se to moc líbi-škoda že ji nebudu moct aspo malinko upravit aspon těma foliema :( Houmik: hajzlik mě prokoukl :) Miro: Tobě dík za mlčení :D Upraveno Květen 18, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 :lool: :) :) :D Jsem pro každou špatnost :( Ten blembák na předposlední fotce je stejně nejvíc COOL :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Pěknej služebáček, tak ať ti dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Aldo: díky moc.Já jsem takovou nádheru ani nečekal a byl jsem z toho dost paf když jssem s tim jel poprvé Jinak Miro...Ty si děláš prdelky ale já jsem diky té přilbě měl docela dost průser když jel okolo výstavby bezpečn.technik a viděl mě pod plošinou bez ní :) Výsledek je že jsem dostal "školení" a byl jsem rád že mi tenkrát nesahli na peníze takže ted to je opravdu automatická záležitost :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 já neřek, že je to tuctovka :lool: je pěkná a hlavně je to služební - nejlepší auto co může být :) EDIT: teď jsem to nějak nepobral, přečetl jsem si to ještě jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Vím o čem mluvíš. Taky jsem kvůli blembáku měl pakárnu, ale ty v čechách. Nás s parťákem nachytal bezpečák pod vřeteníkem zavěšeným na jeřábu v hale ve fabrice v Polsku. Dvě hodiny školení bezpečnosti práce v polštině. Vůbec jsme netušili o čem je řeč. Hoď foto v tom blembáku. Nedokážu si tě představit :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Ty jo, člověk tu chvíli není a už nové auto. Co že máte ve služebácích DSG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Miro: foto raději ne :) a nebo si představ chlupatou opici v přilbě a máš to :lool: Lanci: tak nakonec je to dobré řešení a je to kapka v moři to DSG u nás ve firmě-nejspiš asi výhodná nabídka,těžko říct ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Romčo pěkné služební vozítko:-)bílá je krásná..a dsg taky fajne....nějaký čip dát ať to jezdí podobně jak hifi car:-)pěkná pěkná..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 (upraveno) No pěknej face, i když jen seriofka a k tomu offroad no.... :lool: Upraveno Květen 19, 2011 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 ten čez blembák chcu, nechceš mi ho dát k narozeninám? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Miloši: nět problěm! :) V jaké barvě chceš? Mám bílou a oranžovou i když ta oranžová je dost cirkusácka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Já chci taky. :) Ta oranžová by byla hodně COOL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Miloši: nět problěm! ;) V jaké barvě chceš? Mám bílou a oranžovou i když ta oranžová je dost cirkusácka :D oranžovou, ať je to vidět a navíc je to přeci i firemní barva čez díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 (upraveno) tak takovou bych si přál, potom mě svezeš ;) edit: myslim OII 4x4 Upraveno Květen 20, 2011 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Neblázněte a nakupte si helmy dle libosti, Roman jen rozdá samolepky ČEZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 To už není ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 No je fakt že kdyby to někdo chtěl jako cenu třeba na Rozkoši tak to zařídim :) (sponzorský dar) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 :D :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 To je fakt, a my to zaplatíme :) Hned píšu domů SMS, ať všude zhasnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 My ne. Tady má většinu EON(pravá česká Energie Od Němce ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Vypadá to moc pekně: http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/int...bile-prositi-5m Četl jsem na pana Kopáčka negativní reakce a co jsem se bavil se známým co ho osobně zná tak řikal že na český trh ten panáček prostě kašle a tim je daný jeho přístup což je teda škoda protože některé věci má opravdu vychytany :) Zkusím ho na té řadičce a uvidime... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 (upraveno) vem to z OB autodíly.. ještě si vybereš jakou chceš plaketku, koukni ke mně do tématu jak jsem si ji nakonfiguroval http://www.obautodily.cz/122_16-radicky_plaketky_manzety Upraveno Květen 25, 2011 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Vasku: díky moc.Nakonec to je člověk kterého znám i osobně-je to přímo jeho obchod.Byl na Rozkoši a bydlí cca 3km ode mě Má pěknou černou combikovou RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Romane,tých "6 valcových" octavok ako máš aj ty je ako vidím viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Nedráždi ho těma RSama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Niki: díky za odkaz.U nás v H.K jezdí jedno slovenské "capučíno" a má to oválné koncovky na straně ale celkově to auto vypadá jako tuzing (mimochodem ho řídí holka) Jinak mě RS nerozházi :lool: P.S já už totiž dědkovatím a strašně se mi líbi Volvo XC60 ten poslední model.Soused má XC90 a ta není tak šelmovitá jako ta XC60.Bohužel ta cena no...750-850 tisic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Romco, jak jsi dopadl s tim zesilavacem??? nejak jsem to nezaznamenal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Zaujímavá octavka z Námestova,škoda že nie je záber z predu, aký má predný nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.