Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Juraj: jsi moc hodný :smich: .Vážím si toho a Tvé nabídky.Světla už mám doma a za chvilku je půjdu do garáže montovat-zitra mě čekaji Mariánské Lázně :palec:

Jinak ještě jednou všem moc díky za názory :smich:

Fido neboli p2p: pravdu nemá ani jeden z Vás.Je to opravdu celý díl toho zatmaveného světla-nic se nestříká a není to ani folie.Dnes jsem ty výlisky držel v ruce a fotky dám později.Nakonec jsem si vybral o něco světlejší než má Libor :smich:

Odkaz ke komentáři

Jardo: má to homologaci,jinak bych do toho nešel :)

Ríšo neboli Holy: LiboraF jsem se na to taky ptal a při silniční kontrole neměl dvakrát za sebou problém ;)

Fido: asi se to nějak svařuje - fakt nevím.Včera jsem držel výlisek co je na obrázku.Světla jsou na autě,včera v noci jsem je ještě montil a výsledek je opravdu exkluzivní :rolleyes: LiborF a Princes měli pravdu že budu spokojený.Nemám je sice tak moc zatmavené ale i přesto decentní "kouř" zase odděluje auto se spojení s duplexem od ostatních což byl smysl té změny.

Robe-díky Bobánku,ten člověk se vrací příští týden tak slibuju že to pořešíme hned jak bude v práci :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Cus,tak to je mazec Romco ze si pro ne jel takovaou dalku, ale jsem rad ze vse dopadlo dobre :-) Priste se nejak skontaktujem nebo se snad uvidime na sraze

Svetla: Ty svetla jse delajo v Autopalu u nas v Rychvalde neboli (visteon) svetla jsou origo FL a to misto jak je cerne nebo cire tak se tam hodi jakakoliv plastova kulicka pri vyrobe a podle toho se to sklo zabarvi(cerna.zluta,cervena,cira) je to jedno,par ten borec prodava za 1600,- a vim ze zatim na combi nedela :rolleyes: tot asi shrnuto

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...