Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Roman měls fakt smůlu ale naštěstí že byly cajti v pohodě a že ti nechalí papíry bez nich by to bylo horší.... Takhle ses sice sám na sebe naštvanej ale buď rád že to dopadlo takhle.... Kdybys narazil na pitomce takty by tě v tom hdně vykoupali.... Tohle se dá ještě zkousnout.....

Odkaz ke komentáři

Si si jistý že proběhlo opravdu změření? Jelikož při té rychlostí by to mělo být za 2500 a 3body-ten záznam smazat nemůžou a napsat to na něco jiného(nižší rychlost) taky moc nejde-ale tak dopadlo to dobře.

Pro příště si pamatuj že bílé RSky má snad jen policie-protože civilní sem v bílé snad ještě neviděl-samé černé,žluté,modré a červené.

Jinak musím pochválit zadek auta-ty 4koncovky vypadají naživo moc pěkně...

Škoda že není video z akce...to mohlo být pěkné

Papíry mu vzít nemohli ani kdyby moc chtěli!!

Odkaz ke komentáři

Jardo: napsal jsi to velmi výstižně,lépe bych to nenapsal.Je to zkušenost k nezaplacení a to se mi asi muselo stát.

Martine: to je fakt člověče :D Pojizdná trafačka na kolech,to se Ti povedlo.

Petře: včera když jsem mluvil s klukem z dopravky z HK tak mi řikal že to lepení na zadek by se mohlo napadnout ale musel bych nesouhlasit s pokutou na místě,díky tomu že jsem ji uhradil tak proti tomu neni odvolání.

Jinak dnes cestování uplně na mašli...Pardubice,Praha,Kladno :rolleyes: Ještě že budu mit nejlepší vůz z naší firemní flotile :)

Jinak díky všem za postřehy a názory,kucí :pivo:

Odkaz ke komentáři

jestli se Ti lepili na zadek a provokovali Tě, tak to je pěkný svinstvo.. to já bych je asi vybrzdil, protože když se na mě někdo lepí, tak brzda je moje nejlepší kamarádka pest.gif a obzvlášť teď v zimě, když to klouže..

to být tebou bych neříkal nahlas jinak si tě Murder podá :lol:

i když mediální období zabijáckých vybržďovačů už přešlo....teď máme zabijácké folie

Odkaz ke komentáři

Ne,kluci to psali na předešlé stránce a abych měl jistotu tak jsem včera mluvil jak s dopravákem tak i se svým právníkem a je to v pohodě podle toho paragrafu 125c/1f14.

Je to ale peklo...dnes najeto po stavbách cca 300km a všude v autech vidim podezřelé osoby :wallbash: i když z Pardubic do Bořanovic jsem jel necelou hodinu...po té dálnici se to dá.

Odkaz ke komentáři

Romane, kolik ti přesně naměřili překročení?

Jinak s tím opakováním -je to jen za určité přestupky, a musí se zopakovat ten samý

§125c/5 aktuální znění - viz poslední věta:

(5) Za přestupek podle odstavce 1 písm. c), d), e) bodů 1 a 5, a písm. h) se uloží zákaz činnosti od jednoho roku do dvou let. Za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. B), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7 a 10 a podle odstavce 3 se uloží zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku. Tomu, kdo spáchal přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g) a i) v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát, se uloží zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců.

jde o přestupky (zjednodušeně):

- rychlost v obci o víc jak 20 / mimo obec 30

- projetí stopky

- nedání přednosti chodci na přechodu

- nedání přednosti v jízdě

- jízda přes žel. přejezd v momentu, kdy se to nesmí (kličkování mezi staženýma závorama atd.)

+ např kamioňáci zákaz jízdy v době omezení

+ neposkytnuití pomoci při nehodě, neprokázání totožnosti, atd.

Upraveno uživatelem Kajman
Odkaz ke komentáři

Ne,kluci to psali na předešlé stránce a abych měl jistotu tak jsem včera mluvil jak s dopravákem tak i se svým právníkem a je to v pohodě podle toho paragrafu 125c/1f14.

Nemělo by to být 125c/1f4?? Protože to je nejnižší překročení rychlosti a tomu pak odpovídá i ta bloková pokuta a na to se nevztahuje to opakování.

125c/1f14 totiž není, písmeno f má pouze 11 bodů huh.gif

Odkaz ke komentáři

Tomu, kdo spáchal přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g) a i) v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát, se uloží zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců.

jde o přestupky (zjednodušeně):

- rychlost v obci o víc jak 20 / mimo obec 30

- projetí stopky

- nedání přednosti chodci na přechodu

- nedání přednosti v jízdě

- jízda přes žel. přejezd v momentu, kdy se to nesmí (kličkování mezi staženýma závorama atd.)

+ např kamioňáci zákaz jízdy v době omezení

+ neposkytnuití pomoci při nehodě, neprokázání totožnosti, atd.

doplním:

předjíždění tam, kde je to zakázané, tedy přes plnou a třeba i když se včas nezařadíš před vozidlo, které předjíždíš (to byl můj případ, když mě kamioňáci nechtěli pustit mezi sebe a proti v dálce zrovna na potvoru jela policie)

Odkaz ke komentáři

Hoši když už tady tak rozebíráte paragrafy a přestupky, tak bych měl jeden dotaz.

Dneska chlápek s SUV vyjížděl z pumpy, kde je značkou přikázaný směr přes dvě plný do protisměru. Proti němu policajti a hned jak to viděli pustili majáky a snažili se jet za ním. Jenže opět již zmiňovaná dvojitá plná. Stáli v levým pruhu na majákách a s blinkrem doleva a čekaliaž budou mít volno k otočení se.

Tak se ptám jestli toto mohou udělat?

Odkaz ke komentáři

hlavne tedka davej bacha po hradci a okoli maj zase novy tmave modry octavie II face tuhle jsem jednu potkal smerem na tyniste nad orlici a furt jsem si rikal co to tam za tim zadnim oknem maj a pak sem si uvedomil ze to jsou asi ty modry majaky za sklem tak jsem radsi pribrzdil tak bacha na ne :)

jinak ja mam podobnej pribeh s predjizdenim jednou jsem se vracel z boleslavi a u samsiny jsem dojel tri kamiony a asi 5km jsem se za nima tahnul jak smrad a pak je tam jedno takovy udoli smerem na hradec v kterym je presne dole krizovatka a nahoru kopecek a prerusovana tak jsem vypalil uz pres tu krizovatku a nahore na zastavce stali ale bohuzel jsem si jich nevsimnul no nastesti me nezmerili kdyby jo tak jsem byl na miste bez papiru kdyz sem si jich vsimnul mel jsem tam asi 150km/h tak vybehnul ze zastavky jen natahnul ruku s placackou a uz sem tam stal nastesti jsem platil jen to predjizdeni 1000kc a 2 body a od ty doby uz si davam sakra velkyho majzla kde predjizdim ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...