Sterny Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Roman měls fakt smůlu ale naštěstí že byly cajti v pohodě a že ti nechalí papíry bez nich by to bylo horší.... Takhle ses sice sám na sebe naštvanej ale buď rád že to dopadlo takhle.... Kdybys narazil na pitomce takty by tě v tom hdně vykoupali.... Tohle se dá ještě zkousnout..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Si si jistý že proběhlo opravdu změření? Jelikož při té rychlostí by to mělo být za 2500 a 3body-ten záznam smazat nemůžou a napsat to na něco jiného(nižší rychlost) taky moc nejde-ale tak dopadlo to dobře. Pro příště si pamatuj že bílé RSky má snad jen policie-protože civilní sem v bílé snad ještě neviděl-samé černé,žluté,modré a červené. Jinak musím pochválit zadek auta-ty 4koncovky vypadají naživo moc pěkně... Škoda že není video z akce...to mohlo být pěkné Papíry mu vzít nemohli ani kdyby moc chtěli!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tak dneska návrat z Moravy... Hele jak koukám na ten obrázek ta bedna přikurtovaná na střeše RS to je napájení toho radaru??? Jsem jukl jen letmo a zarazil jsem se co to tam maj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Roman: tak aspoň byla nějaká zábava že :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Romane tak mam pravdu ohledne opakovani prestupku do roka ze prijdes o papiry??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 jestli se Ti lepili na zadek a provokovali Tě, tak to je pěkný svinstvo.. to já bych je asi vybrzdil, protože když se na mě někdo lepí, tak brzda je moje nejlepší kamarádka a obzvlášť teď v zimě, když to klouže.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Roman: tak aspoň byla nějaká zábava že :lool: jasně, kdo z nás se honil s policejním RSem , mě tak napadá, že by to mohl být další do rodiny zážitků a celkem ještě za slušnou cenovku, padákem už skákal, s Arťuchinem pokecal ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Jardo: napsal jsi to velmi výstižně,lépe bych to nenapsal.Je to zkušenost k nezaplacení a to se mi asi muselo stát. Martine: to je fakt člověče :D Pojizdná trafačka na kolech,to se Ti povedlo. Petře: včera když jsem mluvil s klukem z dopravky z HK tak mi řikal že to lepení na zadek by se mohlo napadnout ale musel bych nesouhlasit s pokutou na místě,díky tomu že jsem ji uhradil tak proti tomu neni odvolání. Jinak dnes cestování uplně na mašli...Pardubice,Praha,Kladno Ještě že budu mit nejlepší vůz z naší firemní flotile :) Jinak díky všem za postřehy a názory,kucí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 jestli se Ti lepili na zadek a provokovali Tě, tak to je pěkný svinstvo.. to já bych je asi vybrzdil, protože když se na mě někdo lepí, tak brzda je moje nejlepší kamarádka a obzvlášť teď v zimě, když to klouže.. to být tebou bych neříkal nahlas jinak si tě Murder podá i když mediální období zabijáckých vybržďovačů už přešlo....teď máme zabijácké folie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 ono stačí ťuknout o brzdu a hned vidíš, jak se ten nalepenec vzdaluje.. nebo pustit zadní mlhovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Já pouštím zadní ostřikovač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Romco neodpovedel jsi... musis si davat bacha minimalne rok jinak ti vemou ridicak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Ne,kluci to psali na předešlé stránce a abych měl jistotu tak jsem včera mluvil jak s dopravákem tak i se svým právníkem a je to v pohodě podle toho paragrafu 125c/1f14. Je to ale peklo...dnes najeto po stavbách cca 300km a všude v autech vidim podezřelé osoby i když z Pardubic do Bořanovic jsem jel necelou hodinu...po té dálnici se to dá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Tak to je mazec Romane. Ale fajn že to dopadlo takhle. Ale taky by mě to asi nenapadlo, že by to mohla být dopravka..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 (upraveno) Romane, kolik ti přesně naměřili překročení? Jinak s tím opakováním -je to jen za určité přestupky, a musí se zopakovat ten samý §125c/5 aktuální znění - viz poslední věta: (5) Za přestupek podle odstavce 1 písm. c), d), e) bodů 1 a 5, a písm. h) se uloží zákaz činnosti od jednoho roku do dvou let. Za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. B), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7 a 10 a podle odstavce 3 se uloží zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku. Tomu, kdo spáchal přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g) a i) v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát, se uloží zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců. jde o přestupky (zjednodušeně): - rychlost v obci o víc jak 20 / mimo obec 30 - projetí stopky - nedání přednosti chodci na přechodu - nedání přednosti v jízdě - jízda přes žel. přejezd v momentu, kdy se to nesmí (kličkování mezi staženýma závorama atd.) + např kamioňáci zákaz jízdy v době omezení + neposkytnuití pomoci při nehodě, neprokázání totožnosti, atd. Upraveno Leden 24, 2012 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Ne,kluci to psali na předešlé stránce a abych měl jistotu tak jsem včera mluvil jak s dopravákem tak i se svým právníkem a je to v pohodě podle toho paragrafu 125c/1f14. Nemělo by to být 125c/1f4?? Protože to je nejnižší překročení rychlosti a tomu pak odpovídá i ta bloková pokuta a na to se nevztahuje to opakování. 125c/1f14 totiž není, písmeno f má pouze 11 bodů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Kajman:reál byl 123km na osmdesátce ale to co píše Jirka sedí i podle pokladního bločku,myslím ten paragraf. Mash:nazdar chlape! Já už jsem myslel že na forum nechodiš! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Tomu, kdo spáchal přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g) a i) v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát, se uloží zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců. jde o přestupky (zjednodušeně): - rychlost v obci o víc jak 20 / mimo obec 30 - projetí stopky - nedání přednosti chodci na přechodu - nedání přednosti v jízdě - jízda přes žel. přejezd v momentu, kdy se to nesmí (kličkování mezi staženýma závorama atd.) + např kamioňáci zákaz jízdy v době omezení + neposkytnuití pomoci při nehodě, neprokázání totožnosti, atd. doplním: předjíždění tam, kde je to zakázané, tedy přes plnou a třeba i když se včas nezařadíš před vozidlo, které předjíždíš (to byl můj případ, když mě kamioňáci nechtěli pustit mezi sebe a proti v dálce zrovna na potvoru jela policie) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 předjíždění tam, kde je to zakázané, tedy přes plnou Ale plná čára přece neznamená zákaz předjíždění ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 123 na 80 to jsi měl celkem štěstí, ještě 7 a měl bys to možná bez papírů na fleku :-) na tohle si dávám fakt bacha, když už musím spěchat třeba na dálnici, tak do těch 180, to si hlídám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Hoši když už tady tak rozebíráte paragrafy a přestupky, tak bych měl jeden dotaz. Dneska chlápek s SUV vyjížděl z pumpy, kde je značkou přikázaný směr přes dvě plný do protisměru. Proti němu policajti a hned jak to viděli pustili majáky a snažili se jet za ním. Jenže opět již zmiňovaná dvojitá plná. Stáli v levým pruhu na majákách a s blinkrem doleva a čekaliaž budou mít volno k otočení se. Tak se ptám jestli toto mohou udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 s majákama mohou, proč ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 ano mohou pokud měli zapnuté výstražné světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Jj byli na majákách. Jen mě zarazilo že chtěli přes dvě plný a stáli tam jak svatý na mostě a čekali až budou mít volno. Přitom za cca 300m je kruháč. Díky za odpovědi a omluva Romanovi za zas.rání vlákna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 hlavne tedka davej bacha po hradci a okoli maj zase novy tmave modry octavie II face tuhle jsem jednu potkal smerem na tyniste nad orlici a furt jsem si rikal co to tam za tim zadnim oknem maj a pak sem si uvedomil ze to jsou asi ty modry majaky za sklem tak jsem radsi pribrzdil tak bacha na ne :) jinak ja mam podobnej pribeh s predjizdenim jednou jsem se vracel z boleslavi a u samsiny jsem dojel tri kamiony a asi 5km jsem se za nima tahnul jak smrad a pak je tam jedno takovy udoli smerem na hradec v kterym je presne dole krizovatka a nahoru kopecek a prerusovana tak jsem vypalil uz pres tu krizovatku a nahore na zastavce stali ale bohuzel jsem si jich nevsimnul no nastesti me nezmerili kdyby jo tak jsem byl na miste bez papiru kdyz sem si jich vsimnul mel jsem tam asi 150km/h tak vybehnul ze zastavky jen natahnul ruku s placackou a uz sem tam stal nastesti jsem platil jen to predjizdeni 1000kc a 2 body a od ty doby uz si davam sakra velkyho majzla kde predjizdim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Barty: jj,vím o ní,je to 1,8TSi FL,zajimala by mě RZ,neutkvěla Ti v hlavě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 RZ jsem nejak ani nezaregistroval abych pravdu rekl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Budeš muset Románku chvíli jezdit slušně, tedy podle předpisů:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Hlavně se nehonit s poldama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 RZ jsem nejak ani nezaregistroval abych pravdu rekl zepředu ji poznáš rychle podle světla blesku uprostřed auta mezi mlhovkama, už jsem ji taky potkával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.