Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Romane super, toto Ti chválim, co jsi si teď vyzkoušel případně se i naučil se Ti v zomě bude hodit.

Kdysi mě v zimě někdo zkoušel vybrzdit, na sněhu na neprotažený silnici kolem šestý hod ráno a jak sem teda brzdil tak sem tam dělal šílený kreace, naštěstí to bylo na čtyřproudé silnici kdy protisměr byl oddělenej svodidlama. No nějak sem to tam tim volantem ukroutil že sem to srovnal a ve finále na autě ani škrábaneček, ale bylo mi pak všelijak.

Takže školu smyku chválim :palec:

Jo a ještě jsem zapomněl dodat že ten lak máš perfektní, taky bych potřeboval nějakou ozdravnou kůru pro lak.

Z nedostatku času na to kašlu, ani to moc nemeju, takže už mám auto spíš grafitový než černý :lool:

Odkaz ke komentáři

Lukyne: my jsme to právě zkoušeli kolik práce za nás dělaji elektronické systémy když to bylo zapnuté i vypnuté :) Ten rozdil je hodně znatelný!

Petře: abych řekl pravdu tak to chci ještě zopakovat i s manželkou jako dárek.Instruktoři byli perfektní a uteklo to jako voda i když ta praxe byla docela náročná :D Najelo se během toho cvičení přes 70km což je slušny ;)

Akorát nechápu proč mi nesvítili při panickém brždění nouzová světla při brždění ze 110km/h na nulu a zastavení na 40 metrech.Asi to nemám aktivované nebo to MR nedovoluje(nemá)

Miro: video mám ale nějak se mi nedaři dohrát k tomu hudbu,trápim ses tim ale marně.Už mi zkoušeli radit kluci Viktor,Michal a další ale výsledek zatím stejný :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Stoji to cca 4500,-Kč a taky jsem to dostal z práce jako řidič referentského vozidla.

Body se tam taky daji odmáznout ale myslím že nesmiš mit minus vic jak osm bodů :D

V provozu to je sice o něčem jiném ale vem si že Ti vlítne do vozovky dítě...Ty se lekneš,strhneš volant,dostaneš smyk a když nevíš jak se auto v krizovce chová tak jsi kde?

Rozhodně to je supr věc,těch pět tisic utratíš za kraviny během tři měsicu jako nic.

:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jak píše Romario je to super. Byl jsem taky na polygonů, ale na kurz bezpecne jízdy. je to hlavne o tom zjistit jak se auto chová. Byl to takovej trénink na zimu. Ustřelovací deska, brzda ve vodě, půl kruh a na reflexy. Fakt to stojí za to.

Ps: romario jak píšeš, že se ti nerožly výstražné, tak mi zablikaly jako jedinému ale jsou tam nějaké podmínky. A hlavně to i musí být povolené

Odkaz ke komentáři

Hochu,tak to se škaredě pleteš...

Když pominu to že jsem měl třeba špatně nastavenou sedačku :D opěrku hlavy a deštnik na zadním platě... tak jsem zjistil že třeba neumim vůbec brzdit při nějaké krizovce a to si nedělám prdel.99% lidi na tom bylo uplně stejně(bavíme se o lidech na kurzu cca 20 lidi)

takže zas takovej frajer nejsem.

P.S a ty smyky na ledové ploše dokáže každý jouda,to neni žádné umění stejně jako jet po dálníci dvouset kilometrové rychlosti.

Naučil jsem se rozjiždět na ledové ploše aniž bych měl nasazené sněhovy řetězy :palec:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Hochu,tak to se škaredě pleteš...

Když pominu to že jsem měl třeba špatně nastavenou sedačku :D opěrku hlavy a deštnik na zadním platě... tak jsem zjistil že třeba neumim vůbec brzdit při nějaké krizovce a to si nedělám prdel.99% lidi na tom bylo uplně stejn

jj, žádné věci uvnitř auta, ani na sedačce apod., mě při bouračce trefil mobil položený na sedadle, do hlavy a byla to pěkná šupa,

neříkej,že jsi brzdil bez vyšlápnuté spojky a s natočenýma kolama biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...