p2p Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Predpokladam ze myslis brzdeni na ledu bez spojky jinak je to picovina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 keď v krízovej situácii nestlačíš spojku okamžite,ale až o niečo neskôr,tak sa brzdná dráha skráti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 gracho: to jako fakt? však toho ten motor nemuže tolik nabrzdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Hoší! Já myslel že jste mou ironii vůči Josefovi a Jardovi pochopili ale jak tak koukám tak moc ne! Samozřejmě že krizové brždění stejně tak když se ocitnu na zvlněné vozovce nebo vlitnu do velké kaluže(aquaplaning) tak okamžitě mačkám spojku! To je snad základ a ví to každý návštěvnik autoškoly :o Aquaplaning (česky též akvaplanink) je jev, ke kterému dochází při zvýšené rychlosti vozidla po mokré vozovce. Jev se dá definovat jako ztráta přilnavosti pneumatiky k vozovce vlivem vody, která se dostala mezi pneumatiku a vozovku. Pneumatika se tedy nedotýká vozovky, ale vodního klínu, který se vlivem špatného odvádění vody vytvořil. Tím dochází k neovladatelnosti vozidla, která může vyústit ve vážnou nehodu. Aquaplaningu zabraňuje především správná hloubka drážek dezénu pneumatiky. Drážky mají za úkol "sebrat" vodu a odhodit ji při otáčení kola za sebe. Při zvyšování rychlosti nebo zvýšování hladiny vodního sloupce se nestačí voda patřičně odvádět, a tím se tvoří vodní klín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 No asi jsem nebyl jediny co to nepochopil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Ironie jde z písmen šoatně vyčíst :) . Ale co, však se nic neděje :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 Ono je třeba rozlišovat brzdění klasika - běžné za provozu, tak samo bez spojky a brzdění panické, tedy krizovka - tady s vyšlápnutou spojkou, protože následně většinou následuje vyhýbací manévr, unikový manévr, korekce smyku nebo rána ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2012 (upraveno) Jdu do nich! http://auto.bazos.cz/inzerat/18511218/Original-alu-kola-Skoda-Crateris-16-se-zimnimi-pneu-Nove.php Cenu mě udělal ještě lepší takže za 15 tisic včetně hliniku si myslím neni co řešit Bombová cenovka za kterou bych nepořídil ani zimní kola(pomalu) Jirko a Krocan-dávám na Vás! Doufám že Michellinka bude dobrá,nikdy jsem tu značku na autě neměl :D :) Upraveno Září 25, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 já jsem na ně taky zvědavej, vzhledem k mému věku jsem těch gum moc nevyzkoušel, vždy jsem kupoval nové, takže cca 3-4 sezony vystaráno a na octávce to teď bude druhá sada zimáků - první jsem měl polarisky, na předchozím autě mi stačily, ale na octávce už limitovaly.... letní zatím pouze GY a dunlopy a příští sezonu budu dojíždět, tak uvidíme napřesrok..... někde jsem četl, že všechno jsou to jen gumy, pouze micheliny jsou pneumatiky, tak uvidíme...... doufám že bude aspon sníh:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Romco,mam ty gumy na aute od novoty,ted maji 6mm a v zatacce i male trosku sklouznou do strany ale nic hrozneho,kupuji je znova jak je sjedu,jak byli nove jel jsem z Teplic po dalnici 120km/h na tempomat ve vanici v rychlem a auto se ani nehlo,na horach sem nikdy nezapadnul;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Romane vubec se toho neboj. Vis kde bydlim, takze chapes ze potrebuju dobry zimaky. A ty Micheliny jsou opravdu TOP. Nikdy jsem nemel problem vyjet az k baraku a drzely jak prilepeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 na horach sem nikdy nezapadnul;-) Protože jsi na horách nikdy nebyl :lool: :lool: :lool: :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 na horach sem nikdy nezapadnul;-) hhh to já jsem zapadnul i v Praze na sídlišti, cesta do kopce vyjetý koleje 10 cm a chtěl jsem zaparkovat šikmo k chodníku tak jsem tam uvíznul a s automatem to nebyla zrovna výhra... možná tak dát "D" a jít tlačit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 hosi,hosi tim padem neumite v zime asi jezdit:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Zase v Rokytnici tam kde ostatní nechali auta jsem jen projel a vyhrabal jsem se až na vrchol, kde sem sice zapad na polní cestě protože jsem chtěl už moc(30 cm čerstvýho :lool: ), ale stejně jsem to vyjel až nahoru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 (upraveno) Díky kluci,kola jsou u Roberta Fattyho tak se na to těším,jen nasadit a tři sezony jezdit... Jirko: kolik jsi na těch Michelinách najel? Neni to mejdlo jako Pirellka třeba? Upraveno Září 26, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Chlapi nejede někdo v nejbližší době z okoli Teplic,Děčina směrem na východní ČECHY? Potřeboval jsem ztáhnout ty koupeny zimáky,kdyby Vás cokoliv napadlo tak dejte echo.Zn.zaplatím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 (upraveno) Už to je vyřešené,zitra mi je přiveze kolega z Děčina a hned jdou na auto,nechci čekat až se "zima zeptá" navic mě čeká o vikendu Vysočina...aspon to krásně zajedu Hynku: ještě jednou děkuju za tu pásku na nalepení RZ ;) B) Upraveno Říjen 1, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Rome,ja je ted budu mit 3 zimu a je tam ted 6mm ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Aj v ***-e sa dnes už prezúvalo vo veľkom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 (upraveno) Mároš: u Vás už přezouvaji taky nebo co to je za fotku? Z práce,z kanclu? Zitra přebírám práci od ICT,to se zase budeme hádat... :D My musíme k 1 listopadu mít přezutý veškerý vozový park. Upraveno Říjen 1, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 ja prezuju zitra pred odjezdem do Svycarska. Prijedu zpet do Cech az druhou pulku listopadu, tak to nebudu riskovat. Pan mi k Baworu pridal origo litaky 17ky na skoro nejetych pneu za 10 tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 (upraveno) Jirko,vidíš to,nakonec jsi udělal dobře žes ode mě nekoupil tu mou rachotinu a já jsem taky rád že zdravý rozum zvítězil a já zatím zůstávám u Octávie,jen mě štve že jsem si nenechal udělat keramiku od Štěpána.Otec to má od Štěpána hotové a nemůže si to vynachválit hlavně ten přední náraznik-mouchy a veškerá havět nemá šanci Pár fotek z Velkých Pavlovic-tančící sklepy. P.S stejně mám hezké auto :D Upraveno Říjen 1, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Mároš: u Vás už přezouvaji taky nebo co to je za fotku? Z práce,z kanclu? Zitra přebírám práci od ICT,to se zase budeme hádat... :D My musíme k 1 listopadu mít přezutý veškerý vozový park. Prišiel kamión Barum, vyložili automatický hever na parkovisko, tomu niekoľko sád nových zimných pneu so Škoda elektrónmi a chodili tam SII :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Romane, Stepana bych rad pozval na listopad. Musim se ho zeptat, jestli umi zaresutovat i trochu ulouplej lak. Mam na boku tri mistecka a puvodni majitel to celkem neprofi zaresutoval. Tak jestli s tim pujde neco udelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 By tam mohli natočit Šmouly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 P.S stejně mám hezké auto :D Mám hezčí:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Mirouch76: TICHO TAM VZADNÍCH LAVICÍCH Románku teda musim říct, že máš tu svoji černou krasotinku hezkou. Tak nějak se nemůžu vynadívat na ty tvoje koncovky a zadní světla...to se mi tam prostě líbí. škoda že jsem neměl peníze jak si přemýšlel o prodeji, asi bych neskončil u Fíbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Hele nekřič na mně NEBO TO NA TEBE ŘEKNU :lool: Nojo má jí pěknou Ale já taky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Mároš: my bohužel máme v Distribuci vysoutěženy Barumky Chtěl jsem to změnit ale neexistuje takže smůla. Jirko: Štěpan to podle mě neudělá,dokáže rozleštit i nemožné ale neni lakýrnik :D Monty: Ty mě vždy potěšíš Děkuju kamaráde :) Mirouch: takže panáček koupil Scoutika a ani se nepochlubil jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.