Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Letni gumy byly vitany, ale subac jaksi neprochazi :)

Jiank jsme byli ted o vikendu na welness pobytu v Karlovych Varech, tak jsem se krapet projel. Nějak si nemuzu zvyknout jak se ten motor ozyva ve 3000-3500 napr.pri predjeti, tahne, ale neprijde mi to nijak privetive chrochtani. Je to bezne? :)

post-26197-0-14099200-1361128886_thumb.jpg

post-26197-0-46473000-1361128943_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To seslapnuti treba prudsi, uziju jen když ma 90st jedu cca 30 minut a třeba potřebuju předjet, zatah k 3000 otačkam ok pak do 3500 mi to "zdrave" nepřipada.... tak se chci optat jak to vnimate vy ktřeí máte stejná motor....

Asi navštívím TDiFun aby mi to poslechl :-)

Odkaz ke komentáři

Aleši, jestli chceš někoho z podobné frakce, jako je TDiFun, tak je i v Praze MVolesko; na Radlický. Když tak mi napiš do SZ, pošlu ti kontakt. Od něj mám chipovaný už 3.auto a všechny v pořádku:

- Fabia 1,4TDi na chipu najeto téměř 140.000km, než bylo nabouraný (jednotka jezdí na novém motoru dále)

- moje OII Combi 1,9TDi - od chipu najeto skoro 50.000km bez jediného problému

- OI Tour 1,9TDi mého tchána - najeto odhadem 20.000km (chipováno koncem listopadu)

Totálně OTčkový dotaz: na té první fotce je "první dáma"? Sympaťanda :palec:

Odkaz ke komentáři

jj takove chrochtaci.... :-) přesný výraz :palec: chipmann Co to muze byt chrchro ;)

Zkusím to nahrat...

@rome je jasne radit, je to ropa, ale nekdy se to hold do otaček dostane a 3r-3,5 není extrem... ;)

Cesta do KV je jinak super, jelo to skvěle, ale přislo mi že to prostě před tim nedělalo a

ted jo...

Jo a při cestě do KV jsem nabral dobré papaní - vervu :-) (benzina Slany) předtím jen obyč diesel Q od benziny.

Odkaz ke komentáři

Roman: díky za info :palec: Na Cimbu jsem slyšel dost rozporuplné recenze, ale nemám odzkoušeno. Tím nechci říct, že to je špatný chip či tak podobně. ;)

Aleši asi fakt hoď video se zvukem a my ti to chrochtání přiřadíme ke správnému zástupci prasátek... Protože to může chrochtat jako kanec, bachyně s mláďaty, prase domácí, prase bradavičnatý či jako jiné druhy prasat :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...