Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Gratuluji k novemu baracku, akorat covece ted betonovat v tomhle pocasi, staci aby ti prisel behem 14-ti dni mraz pod -5 a na jare to delas znova...bacha na to.

Kazdopadne, vim co to je, take buduji baracek a mam toho jiz plne zuby...ja jsem teda pres leto shodil 15kg a jak tady uz nekdo psal, muzu zacit chodit na fusky, protoze uz zvladam snad vsechno :) ;) .... co si clovek neudela sam to nema :palec: :)

A hlavně. Co si udělá člověk sám, to má pořádně.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem poprvé za tři roky byl nabit baterii...celej zděšený jsem volal Zdendovi (Doli) kde ta baterie má nějaké zátky :)

Já jsem zvyklej ze Š120 je vyšroubovat aby nevybouchla :) nakonec jsem se dopátral že je bezudržbová a vesele připojil k nabíječce :)

K mému překvapení bylo za 6 hodin na dispeji nápis FULL :lool: jsem zvědavej jak kvalitní nabíjení proběhlo a jak dlouho mě ta baterie ještě vydrží ;)

Odkaz ke komentáři
Včera jsem poprvé za tři roky byl nabit baterii...celej zděšený jsem volal Zdendovi (Doli) kde ta baterie má nějaké zátky :D

Já jsem zvyklej ze Š120 je vyšroubovat aby nevybouchla :o nakonec jsem se dopátral že je bezudržbová a vesele připojil k nabíječce :smich:

K mému překvapení bylo za 6 hodin na dispeji nápis FULL :smich: jsem zvědavej jak kvalitní nabíjení proběhlo a jak dlouho mě ta baterie ještě vydrží ;)

Ono zalezi jestli se ta baterka vybila svevolne a nebo si nechal nekde neco zapnute a vycucal si ji sam. Pokud svevolne, tak myslim ze to nebude mit dlouheho trvani a kort jestli budes ted v zime jezdit kratsi trasy tak ji udelas raz dva, ale bacha aby te to nevytrestalo primo na stedry den, Marfi nespi :palec::lol:

Odkaz ke komentáři

Baterie se nevybila ale měl jsem blbej pocit že když stojim před firmou 12 hodin denně že jednoho dne neodjedu :palec: tak jsem ji před těma mrazy nabil.

Alessi: díky za pochvalu.Topení už funguje o stošest.Byl tu Davidek a seštoloval mě tu nové ventily takže ted to je opravdu parádní.Už se těšíme na první vánoce v novém hnizdečku :o

Odkaz ke komentáři
Pokud auto jezdí každý den, baterka musí vydržet. Na služební felině jsem měl původní Akumu 8 let :o

Jak se to vezme...když jezdíš denně couračky tak to nemáš šanci a tu baterii dost ničiš.Altik to prostě nestači dobíjet.Někde jsem četl že až po ujeti 30-40 km teprve začíná u baterie proces oživování :palec:

Odkaz ke komentáři
Jak se to vezme...když jezdíš denně couračky tak to nemáš šanci a tu baterii dost ničiš.Altik to prostě nestači dobíjet.Někde jsem četl že až po ujeti 30-40 km teprve začíná u baterie proces oživování :o

máš pravdu...jazda po meste je hnus - chce to aspoň raz za týždeň nejaký výlet/cestu a pod. :palec:

Odkaz ke komentáři

Já dělám taky s elektrikou :smich: a kdybych tam měl něco po stranách tak se tam tuplem nevejdu :smich:

Dnes nachumelilo dalších 5 čisel a jsem rád že nemusim okolo toho auta běhat a ometat :P Včera proběhnul test zimních Pirellek W210 a vypadá to že to půjde :smich:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...