Storm Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Ty FL světla té černé fakt sluší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 jj je to černá elegantní kráska ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Tak zase se do mě někdo zamiloval...to už je snad popáty...jedu z divadla...je 23 hodin po Praze neboli přesněji při výjezdu z Prahy směrem na Černý most...najednou začal řvat Valentine One...kouknu na sloup...blik,blik a fotečka bude asi na cestě... Na 50 jsem měl cca 65.Antiradar to sice zaznamenal ale nestihl jsem to zašlápnout ...navic vzádu bylo auto takže jsem to raději nechal být Jsem si řikal v duchu že to je docela divočina že to maji puštěné takhle pozdě v noci...no uvidíme... Jinak jsem byl v divadle Járy Cimrmana na hře Vyšetřování ztracené třídní knihy a tlemil jsem se od začátku až do konce.Fakt špica! Zdeněk Svěrak je opravdu kapacita a opravdový herec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Teda Romane, jak ty to s těma radarama děláš ...Jinak my byli taky dneska v divadle, kultura musí být. A ten Cimrman navíc musí být parádní, tam bych chtěl taky někdy vyrazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 ..Jsem si řikal v duchu že to je docela divočina že to maji puštěné takhle pozdě v noci...no uvidíme... Právě, že v noci když to ženeš, tak je největší pravděpodobnost, že tě to vyblejskne, protože je malej provoz. Aspoň to říkali v AutoSalonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 No jo no...nenadělám nic...počkám si na to co přijde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Proč by to na noc jako vypínali?? Je pro to nějaký rozumný důvod? Já žádný nevidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Nápad to není špatný Vypínat na noc by to teda mohly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ty meraky na prumernou rychlost co jsou na sloupech ruzne po Praze ale blikaj cervene v noci vzdycky, i kdyz jedes pomalu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ондрей- снад маш правду йинак бых засе мусел лхат :) а вымлоуват се на браху...допрделе нейде ме зменот клавеснице на чештину :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ондрей- снад маш правду йинак бых засе мусел лхат :) а вымлоуват се на браху...допрделе нейде ме зменот клавеснице на чештину :) Не важно, мы понимаем, русский :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ja s Vama uplne souhlasim :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Кроме того, мы Переводчик Google :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Кроме того, мы Переводчик Google :) aspoň, že to existuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Nezasírejte mi tady vlákno parchanti :) Už mi to jde a le musel jsem restartovat počitač :) P.S aby to nedopadlo jak ve vlákně u Vorlajze který tam piše jakou měl stolici a tak :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Мне не нужен Google школе я учил 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Nezasírejte mi tady vlákno parchanti :) Už mi to jde a le musel jsem restartovat počitač :) No však som po mojej rade ti to ide alebo si použil niečo iné? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Nezasírejte mi tady vlákno parchanti :) Už mi to jde a le musel jsem restartovat počitač :) P.S aby to nedopadlo jak ve vlákně u Vorlajze který tam piše jakou měl stolici a tak :) ;) ty sis začal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 aspoň, že to existuje :) No jinak bych tomu vůbec nerozuměl, asi jsem nedával ve škole pozor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 To je zrada to neni RUSKY... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 To je zrada to neni RUSKY... :lool: Moc se tomu nesměj kamaráde :) .Dostal jsem od Olafa výhružnou SZ že dostanu varování :) Asi mu to moderování leze na mozek... Napsal big boy: Nezda se ti ze uz to prehanis, v knajpe dobre, napisu ti tam ze se na to ma vysrat, hodi post za to jako provokaci snad a kdyz se porad nic nedeje das to do OII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 kamaráde ale ty si ho aj dostal :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Mároš: ted z toho fakt neusnu...tos mi neměl řikat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Mároš: ted z toho fakt neusnu...tos mi neměl řikat :lool: Hele, ale kdybys chtěl, tak ti dám taky a budeš mít ikonku ignoranta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Hele, ale kdybys chtěl, tak ti dám taky a budeš mít ikonku ignoranta :) :lool: asi prodám Octávku a stanu se členem Fordu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 :) :lool: asi prodám Octávku a stanu se členem Fordu :) no veľmi by som do toho fordu nešiel...Ondro mi niečo naznačoval, takže keď bude aj tam moderátor tak si v prdeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 :) :) asi prodám Octávku a stanu se členem Fordu To bys měl. ČD potřebuje teď v době krize podporovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 no veľmi by som do toho fordu nešiel...Ondro mi niečo naznačoval, takže keď bude aj tam moderátor tak si v prdeli :) Ondru mám v prdeli...at si jde raději pořádně zapíchat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ondru mám v prdeli... No, upřímně řečeno, nechtěl bych ho tlačit ven. To asi nebude úplně hladkej porod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.