Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Čekal jsem nas Shellce jako blbec nevychrápaný ale hlavně že pak v pořádku doletěli.Jinak včera jsem udělal pruměrnou rychlost 112km/h se spotřebou 5,4 l na sto což je moc pěkné číslo vid?

Jj, shellka to tam vždycky jistí :huh: 2x jsem tam ale viděl policajty, jak hlídají, aby ses od té shellky neobrátil přes tu plnou zpátky k letišti. Jsem kvůli nim musel až o kus dál :) Ale 6 hodin čekání, to už je masakr...

Odkaz ke komentáři
AdamCZ: chlape!!! Moc děkuju za fotečky!!! Moc se mi to líbi když to je v pohybu :huh: Vy jste vlastně jeli celou dobu za mnou a brali to na kameru vid? No ted jsem na to koukal jako puk :)

Stormiku: děkuju :D budu si je měnit podle nálady a chutě...předface a face :D ale jak psal Krozo a mnoho dalších auto omládlo a nevěřil jsem tomu ale i svíti to líp v noci.Ten tvar "C" je krásný ;)

Mooooooc pekné ,sedí jej to :( ;) ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj. No jasně, FL světla jsou parádní a jak všichni říkají, určitě to auto omladí, navíc k té černé to sedí. Donedávna jste všichni na FL nadávali a už to začíná. Teď to jsou zadní světla a třeba časem se dočkáme i výměny předních :) Mě osobně se už FL líbí celý, hlavně po zamračení. Před zamračením se mi FL taky líbil, ale auto bylo prostě moc vysmáté, nebylo drsňácké, nebo nevím jak to popsat, ale prostě mu něco chybělo do mnou požadované dravosti-

Co ti více závidím, tak to jsou ty výfuky, ty by se mi taky moc líbily. Docela vážně o nich uvažuju. Ale asi to nechám až na příští rok, teď jsem za auto už utratil dost.

Odkaz ke komentáři
Roman asi myslí, že když na to zasvíš, tak jak tam není ta odrazka, tak je ta linie rozsvícených světel stále "čistá" :D to se mi na těch světlech právě líbí...;)

Myslim ten "céčkový tvar"

Včera jsem přišel na to že mám na pátých dveřich malý dolík! :) To fakt nechápu!!!

Odkaz ke komentáři
Přesně už se nepamatuju, ale ty 2 vyšly tuším na cca 15 stovek...

www.scspraha.cz

Tak to je dobrá cenovka.MichalK jsem poprosil aby mě udělal na tu levou stranu photoshopem faceliftový nápis Octavia.Je to v podobných místech akorát na druhé straně-taky řešení zakrejt to tam tim nápisem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...