lubinob Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tady něco pro tebe Romane. Dneska jsem se stavoval za kámošem na Audi a měl na saloně tohle - V6 3,0 TDi - samozřejmě řada S Tak to je paráda... ale asi by sa mi viac páčila v červenej... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ty jo, tak na to jsem se zrovna nekoukl. Opsal jsem si jenom kód barvy laku ze servisky, prohodil pár slov ( mezitím to blejsknul ) a valil jsem bo nebylo moc času. Ale můžu říct, že interiér byl šílený, sportovní vysekané sedadla v takové oranžovo až červené, prošívané kůži...prostě bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Asi by som si nedaval do sportovo ladeneho auta TDI ale TFSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak dnes jsem musel koupit pneumatiky na přední nápravu a mužu Vám říct za pět minut 12...prostředek byl totálně sjetej! Vzal jsem Pirelli Nero,udělal geometrii za 500,-Kč a opsal stav tachometru...uvidime jak dlouho vydrží.Bridžky vydrželi pouze 20 tisic km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Asi by som si nedaval do sportovo ladeneho auta TDI ;) ale TFSI keby si sa zviezol v šesťvalci 3.0TDI - zmenil by si názor, ver mi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ano viezol som sa v tom a viezol som sa aj v 3.0 TFSI benzin je lepsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 ale tú spotrebu nemôžeš porovnať ani náhodou :) a kultivovanosť chodu je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ona ta nafta s tou S4 zahýbe slušně, víš co - lehké auto a obrovskej krouťák, myslím že ten benál tohle nenabídne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ale zase ide ti to do vyssich otacok a ma to aj lepsi zvuk... I ked mat tie peniaze idem do E90 330i 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Romanovy zvuk motora aj tak nič nehovorí, súdiac podľa hifi. Ja som zvuk mojeho motora tiež počul až teraz keď mám woofer na reklamácii. Inak Romčo, na zraze už budem mať nový woofer. Menší, ale výkonnejší. Tak Ti to tam rád predvediem. Sám som zvedavý čo to bude robiť. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Romanovy zvuk motora aj tak nič nehovorí, súdiac podľa hifi. ;) Ja som zvuk mojeho motora tiež počul až teraz keď mám woofer na reklamácii. Inak Romčo, na zraze už budem mať nový woofer. Menší, ale výkonnejší. Tak Ti to tam rád predvediem. Sám som zvedavý čo to bude robiť. ;) Ty woe... ;) tak to je hozená rukavice!!! Těším se až Tě poznám chlape! P.S asi to přehodnotim a rychle pojedu upgradovat svou sestavu abych neudělal ostudu! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Jaký sraz myslíte? Rád bych se taky zúčastnil, pokud je to někde poblíž OV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ..no tak s tím bych moc nepočítal Libore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 badys nebude delat aspon odpoledni sraz na OVsku? vsak nemusi byt na OVsku 2x do roka vykendovej, velka cast cesty uz je pekna dalnice kde se nechaji protahnout koniky, teda pokud clovek nejede s hrabetem to se pak jedna o jejich ustvani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Něco jsem četl o Prostějovu, tak jsem myslel, že se bavíte o něm. Zase tak daleko od OV to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 (upraveno) no prostejov prijed, kamarade mastnej flek z Cukotkare to si nesmis nechat ujit, pak se bude rozebirat Hifi car, neco je tusim jeste volne, zrovna ty vcerejsi nove porizene nahrazky pneumatik tusim nikdo nema, mmnt radeji si mrknu do seznamu co bere kdo abych ti nekecal Upraveno Srpen 5, 2009 uživatelem Ol@f TAK TY NAHRAZKY JSEM TI PREVENTIVNE ZAMLUVIL, kdyztak mi to potvrd do SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Romčo a nerozmýšlal si nad takouto prednou maskou? Vyzerá velmi schopne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Cooco: kdybych do toho šel tak bych ji musel celkově snížit a to fakt nemám v plánu.Poslední dobou docela hodně investic a měl bych brzdit... Jinak Ty přijedeš na Rozkoš na dva dny nebo jen na otočku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Cooco: kdybych do toho šel tak bych ji musel celkově snížit a to fakt nemám v plánu.Poslední dobou docela hodně investic a měl bych brzdit...Jinak Ty přijedeš na Rozkoš na dva dny nebo jen na otočku? varianta A piatok /sobota alebo varianta B sobota/nedela alebo varianta C piatok/sobota/nedela rozhodne jednu noc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 no prostejov prijed, kamarade mastnej flek z Cukotkare to si nesmis nechat ujit, pak se bude rozebirat Hifi car, neco je tusim jeste volne, zrovna ty vcerejsi nove porizene nahrazky pneumatik tusim nikdo nema, mmnt radeji si mrknu do seznamu co bere kdo abych ti nekecal kua a mne sa zase nič neujde... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 kua a mne sa zase nič neujde... ;) :P už má niekto zadné facelift svetlá alebo handsfree z Nokie alebo ešte lepšie - repráky? ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Cooco: kdybych do toho šel tak bych ji musel celkově snížit a to fakt nemám v plánu. najlacnejšie zníženie je ako to robí Skaja - naložíš tehly alebo aparaturu do HK a je to v pohode ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 nemyslim si ze by ju trebalo znizovat ten predok chce aj Storm takyto...minule som mu to ukazoval..ale vpredaju to este nie je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 mne sa páči varianta so znakom Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 jestli jede Cooco na Rozkoš, tak já nejedu!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 pripomenul si mi casy zo zakladnej skoly, vorlajz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Romane navigace je supr. Těším se na Prostějov. Ahoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Romane navigace je supr. Těším se na Prostějov. Ahoj. Ahoj Libore.Já jsem Ti to řikal že budeš nadšený...začínám mit nervičky...v neděli se čekaji bouřky tak doufám že to neodvolaji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 No v neděli se má počasí trošku pokazit tak snad to nebude žádná hrůza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Ahoj Libore.Já jsem Ti to řikal že budeš nadšený...začínám mit nervičky...v neděli se čekaji bouřky tak doufám že to neodvolaji... hlavne tie FL svetlá chcem mať čo najskôr doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.