Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

vcera jsem to poslouchal, ale nic jsem z toho telefonického zaznamu neslyšel. asi jsem trochu přecitlively... :-(

http://youtu.be/XoidjMoAKwY

Budu 100x radsi, že to je ok.... ač pocitově mi to nepřijde jako ok.... Přeci jen na začatku jsem s tim jezdil méně a nevěnoval pozornost všemu. Ale nerad bych něco podcenil. klido s tim zajedu k někomu kdo by to posoudil a bud mě uklidnil a nebo jsme to poladili...

Upraveno uživatelem ales4
Odkaz ke komentáři

@Rome to jsou detaily a taky velika pozornost a ještě neznalost. To víš stale okolo toho chodím jako okolo svateho obrazu a pozoruju a když náhodou něco malililinko nesedí tak plašm....Ja se časem sklidním.

?možná to je tím že to furt meju ... :)

O vikendu chci nainstalovat monoblok... tak uvidíme jak se subaci bude libit nový sytič :-)

Odkaz ke komentáři

Sam mas jiste dobre jisteni proti zkratu jako energy cez man o tom vis nejvice. :) nu stane se. Jsem jaksi radeji ze tam neni, presne jak pise Hydraulic o starost mene.

Zkousel jsem dnes propartrat to zapojeni tech zesiku, ale odlozim to na teplejsi dny.

@Romane, vyhybky k reprakum ti davali pod podlahu a nebo byly ve dverich. Jak tu podlahu jinac sundat ;)

Koberec zakryva vsechny srouby a vypada to ze podlaha je vlepena, ale k vyhybkam se urco nejak dostat da :)

Ten inzerat sundej, je zavadejici :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

jj klika v pohode, je to tim ze to moc meju :-)

no vyhybky jsem dal uz nehledal, ale pod sedackama bych je skutečně nehledal, podle historických fotek byly spíše vzadu a pak asi ve dverich když tam byly ty připásma. Ale nevím proto se ptám. Ja je nebudu využívat, chci to zapojit do aktivu, ale hodila by se mi tím padem ta kabeláž dozadu k zesikum.

jenže ted na to není to ono počasí...

Taky bych už chtěl dat dopucu se Stěpanem ten lak, opravit drobnosti přeleštit a pak jen udržovat. Jinak nic zasadního dělat neplanuji :wub:

(přeci jen dodělat rekonstrukci bydlení je priorita)

Rozvody s olejem a filtry udelam na jaře, ještě je jak píšeš čas myslím ze 118tis. nebo 6 měsíc.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Čeče nekdo mě nahodil projetím kaluže ;)

jinak si stale zvykam na ropačka, když přeleyu do benzínového wartase (fabie 1.2 htp) nebo renault knagoo tak je to jako tak mi ty benzinaky přijdou jako zavřený nevrlý hmyz v krabici koro to s těmi auty nehybe. Tady si stale užívám yátah při předjiždění a už začínám cítít, že by to chtělo ještě neco silnějšího. Ten zvuk je pro mě porad nezvykly...

Najeto moc nemam snad 4 nadrže... rad Tě uvidím, vyměníme kary a poslechneme "sound systems" :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...