Ondra92 Odesláno Srpen 27, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2017 Ahoj, mam prosbu dnes mě nešla nastartovat oktule. Točila na prazdno jakoby tam nešla nafta a přitom se mi rozblikala kontrolka oleje. Auto se mi potom podařilo nastartovat a kontrolka nic. Teď je to bez problemu, nevíte čím toto může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 27, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2017 Kontrolka oleje blikala proto, že startér točil motorem pomalu a pumpa při těchto otáčkách nedala takový tlak který by motor chtěl, proto se rozsvítila kontrolka.... Běžný jev pri slabé baterii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra92 Odesláno Srpen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2017 Neni možné že je spíš starter unavenej baterie je nova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 28, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2017 To je samozřejmě taky možné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajsi Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 Dobry den mam problem s octavii 1.8t RS 132kw pri nastartovani nic jen se rozjedu rozblika se mi kontrolka oleje a cca po 800metrech z hasne a dela to pravidelne je jedno jestly je teply nebo studeny kdybych 50x nastartoval a rozjel se tak se rozblika po 800meterch zhasne a uz se nerozblika ale jak vypni motor nastartuji rozjedu se rozblika se a pak zhasne auto bylo 5x v servisu a pokazde v jinem at mi zmeri tlak oleje za tepla a za studena a tlak byl vzdy ok dano nove cidlo diagnostika hlasi obvod snimace/spinace tlaku oleje v motoru a el isntalace podle elektrikaře je ok cidlo nove najeto cca 15km dekuji za radu s blikajici maznickou najeto uz cca 50 tis km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Jsi ve špatném vláknu. Máš velmi zábavný motor 1.8 TSI o kterém si tu můžeš počíst rozsáhle diskuze o opravě mazání a žraní oleje, takže já ti popřeji hodně štěstí aby to ten olej nebaštilo a byl skutečně jen problém s tlakem. Přejdi do sekce 1.8 TSI a čti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 prosím ne do sekce k 1.8TSI ale do Octavia I a tam 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.