Cubeee Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Prosím Vás, nejde ani o radu spíš o tip jak sundat tapec... Dnes sem chtěl tlumit dveře u řidiče hotovo a u spolujezdce nastal první problém při sundávání tapecu... Lidi všechny šroubky povolené nejsem degeš :D jen jeden jedinej ten spodní na madle je nějak zaseklej ani zaboha ho nejde povolit prosím nemáte tip jak ho povolit nebo aspon sundat tapec at se na ten šroubek dostanu pořádně ho promazat při nejhorším ho vykroutit sikovkama... nevím si rady už chtěl sem to mít dnes hotové a místo toho to budu dělat buh ví jak dlouho... díkec :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Poradnej sroubovak a to musi jit :-/ Jinak by jsi musel asi rozlamat madlo/tapec. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Září 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2017 vystřídal jsem 3 šroubováky kdybych měl golu tak to zkusím aji s bitem a golou ale nemám dlouhej nádstavec... prostě zaboha nejde h**zl... ted sem to stříkl vedečkem zabral jsem a najednou se točí, ale neleze ven :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Odvrtat nekdy se i tak vytoci, uz jsem to musel nekolikrat udelat protoze nekteri do toho lezli nevim cim a odvrtani byla jedina moznost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Září 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Tak mi nezbylo nic jiného než tu kovou vložku v madle vybouchnout směrem dovnit do tapce takže čroubek zustal celý ve dveřích no a zjistil sem že šroub zadřenej a vložka se závitem do kterýho šroub zajede je v háji a ve dveřích se celá protáčí...to fakt nevím jak opravit... :/ jedině odvrtat a zavařit novou vložku. :( každopádně děkuji za rady :( momentálně drží jen na jednom šroubu :( ale drží... tlumil jsem totiž dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2017 Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Zajed si do Skodovky, at ti nalisuji novou lisovaci matku a kup i novej sroub a budes mit po starostech, hlavne tam nic nevar!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Září 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Počky počky, ale to bude stát nehoráznej randál ne? Já koupil auto v bazaru bez servisky to asi žádnou výhodu mít nebudu :D... nebojte sice auto bez servisky, ale dobré auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2017 Sdílet Odesláno Září 14, 2017 No jestli odhadem 200 Kc je moc, tak se s tim muzes drbat sam doma... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Září 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2017 Aha no představoval jsem si jinou částku :D oukej zkusím to díkec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.