karelkopp Odesláno Březen 25, 2018 Sdílet Odesláno Březen 25, 2018 Zdravim na mé oktávce 2.0 85kw r.v.2001 se pred nejakou dobou rozsvitila kontrolka airbagu a vag mi hlásí chybu bocniho senzoru narazu u spolujezdce a na netu jsem se docetl že je to často svorkovnicema tak by mne zajimalo kde se nachazejí svorkovnice týkající se tohoto čidla. Předem mockrát děkuji za jakékoliv rady S pozdravem a přáním hezkého dne Karel Kopp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 26, 2018 Sdílet Odesláno Březen 26, 2018 Podivej se prvni do pruchodky dveri, jestli neni zlomeny drat a pak pod sedadlo na svorkovnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Březen 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2018 ohledne te svorkovnice pod sedadlem to asi budu muset odmontovat sedacku ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha2 Odesláno Červen 22, 2018 Sdílet Odesláno Červen 22, 2018 Dobrý den, rád bych navázal..... odmontovával jsem sedačku a odpojoval svorkovnici pod sedačkou spolujezdce a po zapojení mi začala svítit kontrolka airbagu... není vidět že by někde byla chyba... Je fakt. že jsem před rozpojením svorkovnice za ten drát trochu tahal.... Kde hledat závadu nebo jak na to? Často tady zní - poškozená svorkovnice ... tak se jí mám pokusit vyměnit? Potřebuji s tím také jít na STK a toto by asi neprošlo... Děkuji Pavel Hac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 22, 2018 Sdílet Odesláno Červen 22, 2018 A nezapnul si zapalování když si měl sedačku odpojenou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha2 Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Je to možné, nebo spíš jisté.... protože tu sedačku sundavám častěji, abych mohl převážet dlouhé věci. Takže se to někam asi zapsalo do počítače nebo kam... Co tedy s tím? děkuji Pavel Hac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Vymazat chybu vagem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha2 Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 podařilo se mi to už dohledat ... , takže koupim diagnostiku a zkusím vymazat. děkuji PH :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Červenec 14, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2018 S tím mazáním chyb a načítáním airbagové jednotky opatrně. Nevím, jaký máš MR, ale kolem 2000 ty jednotky po načtení vykazovali závadu a jediná pomoc je výměna za novou. Je na to i upozornění ve VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.