Martin ASV Odesláno Červen 24, 2019 Sdílet Odesláno Červen 24, 2019 Pokud se ti servo ztratilo po dvou letech,je to normální. Podívej se pod manžety hřebenu,je-li sucho,neřeš. Pokud ti to neprolíná jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2019 Mam v planu na to mrknout zitra no. Ve stredu prave jedu na tu dovcu. Ale nevim jestli to chci videt xD. Nekdy je lepsi nevedet v jakem to je stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2019 Sdílet Odesláno Červen 24, 2019 Ano, ve predu mam Renegade (nevim jestli tyto) https://www.ahifi.cz/reproduktory-renegade-rx6-2c-mk2.html , ale kdyz jsem je kupoval pred x lety, tak staly skoro 3tis, ale hraji paradne. Pokud ale nekdy odejdou, tak i do predu zkusim ty Gladeny, protoze zadni hraji taky moc pekne. Predni dvere mam navic vytlumeny a vsechny repro (i zadni) mam osazeny na MDF podlozkach 👍. Mam i nachystany 4 kanalovy zesilovac, na ktery chci zapojit i nejaky subwoofer, ale porad se nemuzu dokopat ten woofer poridit a zapojit ten zesik... 😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2019 Ja subik nechci, ani zesilovac. Mi vystaci jen to jine repro. Jinak dnes dorazila zasilka s temi zadnimi. Tak sem je tam o prestavce v praci namontoval a zaroven jsem zrusil predni repra ve dverich. Jsem zvedav jak to bude vecer hrat 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2019 Sdílet Odesláno Červen 25, 2019 Tak pak dej vedet. Ja bych ale predni uplne neodpojoval, jen bych je v nastaveni radia trochu zeslabil, aby vic hraly ty zadni 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2019 Tyo nevim jestli to moje radio umi. Podle me to umi jen at hraje leva nebo prava strana. Jak sednu do auta tak se na to mrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červen 25, 2019 Sdílet Odesláno Červen 25, 2019 Budeš mít v radiu nastavení balance left/right a front/rear. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2019 Sdílet Odesláno Červen 25, 2019 Presne jak pise shikaree, to nastaveni tam budes mit, to by jsi musel mit 20 let stary radio aby to neumelo 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2019 Ja to tam nenasel xD. Ale je to supr ikdyz hraje jen ten zadek ;). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 26, 2019 Sdílet Odesláno Červen 26, 2019 Takze jsi spokojenej? Myslim ze Gladen je sazka na jistotu 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2019 (upraveno) Jo dobre, mohlo by to jeste vice dunit xD. Mozna jen staci se pohrabat v nastaveni radia. Po dovolene na to mrknu. Ale ano spokojenost 🙂 Ted jeste nasetrit na predek. Poslal bys tu fotku jak mas uchycene ty zadni repra v tech mdf podlozkach? Upraveno Červen 26, 2019 uživatelem Laky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 26, 2019 Sdílet Odesláno Červen 26, 2019 V octe to videt asi nepujde, ale mel bych mit v PC fotky, tak je zkusim pohledat. Jinak velky duneni od 130mm repraku cekat nemuzes, ale slusne hrat musi, tedy za predpokladu, ze jsou oba repro dobre zapojeny!! Pokud by na jednom byly prohozeny kabliky, tak budou hrat na h.vno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2019 Prohodit kable nejdou, jeden je hrubsi. Takze zamenit nejdou :). No tak urcite oproti originalu je to kvalita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 27, 2019 Sdílet Odesláno Červen 27, 2019 Jsou pripady, ze to prohodili... 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červenec 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 Tak trochu vylepšení estetiky interiéru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 23, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 Dobrý. Sežeň si z RS,je silnější věnec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červenec 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 RS je triraminko, to se mi nelibi. A kdyz uz jsem "opravil" tento, tak to preci nebudu menit ;). Z RS mam v planu predni naraznik a tapicerunky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červenec 23, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 Laky: tak to jsi asi první od koho slyším, že se mu ten paskvil s megavelkým airbagem uprostřed, líbí víc než RS tříramínko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 23, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 No,proti gustu žádný .... Je to jeho věc. Jako ten nárazník z RS nebo tapeci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červenec 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 To bych radsi bral ten, co se daval do Tourky a dvojkove oct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JakubJ Odesláno Červenec 23, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2019 Ani mne sa RS volant nepáči. Chcem si tam dať originál multifunkčný ale zohnať ho v slušnom stave je problém. Asi kúpim zničený a spravím to ako ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červenec 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2019 Ale aby fungovala multifunkce, tak musis mit origo radio, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JakubJ Odesláno Červenec 24, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2019 Áno, funguje to len na originál. Ale možno z toho pôjde dostať signál aj pre iné rádio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 24, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2019 Na ten multifunkční toho bude vc na výměnu.ŘJ,podvolantovka. A není to žádná výhra. A co není v autě se nemůže pokazit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2019 Opet jen tak pro radost -montaz loketky. Jen je treba opravit ten cudl co ji otvira a ty boky (tam jsou polamanr pacicky, tak to drzi izolacka zatim) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2019 Tak konecne vidim hladinu. Spojeno i s vymenou kapaliny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 26, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2019 To ti sel olej do vody? Normalne se totiz expanzka tolik nezaspini... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2019 Takhle jsem to uz koupil. Emulze na vicku od expanzky ani od oleje nebyla/neni. Spis z venku je ta nadobka mastna a nevim z ceho. Chcije mi olej z EGRu. Tak asi z toho se mi to rozstrikava vsude mozne no. Ale mam v planu do te stare expanzky nalit kyselinu citronovou nebo louh a treba se ty usazeniny rozpusti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Září 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2019 Nebudu zakladat tema o problemu, pisnu to se sem, treba si toho nekdo vsimne a poradi. Jedna se o tu expanzku, ktera je zvenku mastna a oblita olejovou vrstvou. Emulze na vicku od expanzky a vicka mot. oleje neni. Ani uvnitr expanzky nejsou zadne mastne oka. Tece mi olej z egru. Je mozne, ze se mi ten olej rozstrikava po motorovem prostoru od toho egru? Zechcane to je nejvic na te expanzce + u toho egru a par fleku na krytu remenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2019 Sdílet Odesláno Září 23, 2019 To mas oblitou uz i tu novou expanzku? Naftu nemam, takze ti neporadim odkud by to mohlo strikat, ale evidentne jde olej z venku. Nemas treba v IC olej a nejakou netesnosti by ti to strikalo na expanzku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.