sonyk02 Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Nikde sem tu nenašel téma věnující se této problematice, tak se zeptám kdo jaké používáte ,,stromečky" voňavky a jiné chemikálie pro to aby vám to v autě krásně vonělo a zpříjemňovalo jízdu? Malá inspirace: Nejlepsi osvezovac do auta je stromecek . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 jedine tmave modry stromecek, jinak mi do auta nic nesmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 jedině Black classik stromeček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Používal jsem ambi-pur,strojek jsem oprášil,koupil novou vůni,ocean,dál nevím.Moc ty smrady nemusím,ale toto je bomba,škoda,že nevím přesně,krabičku jsem vyhodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Ahoj pro mě je TOP tenhle Wunderbaum New Car nebo Moschus. Nic jiného a od jiné značky mi moc nevoní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 to je ten modrej, o kterym mluvim :) aspon myslim, obrazek je malinkej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 to je ten modrej, o kterym mluvim :) aspon myslim, obrazek je malinkej [/quote Houmík jestli tam je napsáno new car tak je to on :) ;) ,ale pozor taky je ještě modrej sport a ten je hnus :) Prostě new car je topík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 V oktávce vůni nemám. Jednou za čas přeleštím palubku a ono to nějakou chvíli voní... V prckovi mám nějakej ambipur co se dává do mřížek topení,ale je stejně věčně "vyplej" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 (upraveno) nejlepší je stromeček ale musí být s kokosou vůní :) Upraveno Březen 31, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Já používám Ambi Pur s vůní Pacific Air 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Taky používám Ambipur, myslím že vůni Oceán, zkusil, jsem i antitabák i když su nekuřák a v mém kombajnu se nekouří ( cigarety ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 A já dneska našel vzadu pod rukojetí (tou u stropu) černej stromeček... :) ;) :D Ještě po předchozí majitelce... Takže už stejně nevoní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Pouzivam AmbiPur For Him...zajimava vune... ...ale osobne mi prijde, ze od te doby, co to pouzivam, se mi v zime vic mlzi predni sklo, jakoby z toho unikal nejaky olej a chytal se na sklo...navic jsem nekde cetl clanek o udajne skodlivosti techto osvazovaci a vonnych tycinek vseobecne...ale cert vi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 my si kdysi koupili do auta v tescu takovýho malýho navoněnýho netopýra ,ale voněl asi jen 5 minut po otevření ze sáčku ;) ale nechali sme ho viset na zpětném zrcátku jako ozdobu v autě :o takže ty stromečky jsou asi fakt nejlepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 stromeček, ale s vůní přírodní kůže (hnědý) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Dcera mi koupila stromeček a vůní jablka a není to špatný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Wunderbaum Jahoda ted asi u mě vede, pak Vanilla a hnedá kožka...new car mě nevoní každopádně mě stromek spadl a přes noc naleptal tapec, takže to jsou dobré jedy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 stromeček, ale s vůní přírodní kůže (hnědý) ahojte vespolek.tak tu skuru jsem měl taky,ale moc dlouho nevydržela.Ale voněl pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Jelikož jezdím dálkové jízdy a v autě kouřím, tak používám AmbiPur - Anti Tobacco :) Parádně voní, po cigaretovém zápachu ani páry - a to vozím i babičku, která je nekuřák :lool: Co se týče stromečku, tak v kufru mám 2x WunderBaum Black Classic a taky paráda :lool: Zkoušel jsem vše možné ale AmbiPur - i když cenově dražší - vyhrál. Palubku občas přeleštím Jablkovým sprejem a je to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
passatb3 Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Sehnal jsem docela náhodou italský parfém do interiéru, který je na přírodní bázi. Vůně Chardonnay. Mají docela dost druhů. Nechtěl jsem ty jedovaté stromečky atd, páč vozím potomka. I vůně je o něčem jiném. V mém případě opravdu jako po bílém víně této odrůdy. Stačí tak 2x stříknout a na 14. dní je to cítit. Všechny koho jsem zatím vezl si vůni pochvalovali. Cena okolo 200 kč. Do té doby taky stromečky, nejlepší asi moschus, lesní jahoda. http://www.jakprovonetbyt.cz/Interierove-s...Chardonnay.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 No to já používám sprcháč + deodorant a voňavku a auto voní stále :) a ktématu : Kdysi jsem používám taky Ambipur - dle mě nejlepší..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 to ja se nemeju :) proto mi asi auto jeste nikdo neukrad pac mu "nevoni" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 No v lete nic, poradne ocistim interier vlhkou hadrou, neham ushnout, pak to zaparkuju na slunku a v interieru lze citet tu vuni novoty. A to je ono cemu rikam kvalita, po 10 let je furt citet vuni novich plastu, pasu, sedacek. I gdyz to neni nijak vyrazne ale potesi. Jinak v zime pouzivam New Car protoze je k teto vuni nejblizsi, ale treba slintam po kokosu nebo vanile, ale po jedne aplikaci techto stromecku ta vune plastu se uz nigdy ne vrati, jelikoz zadny jiny stromecek a pripravek tidle dve vune ne porazy a budou porad citet v aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 oddneska vanilka, mesiac som pátral čo mi to skapalo v aute a čo to tam páchne, nakoniec som zistil že to boli jablkové wunder-baum stromčeky z Tesca (nemecké popisy na balení, nekupujte to) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 a co tyhle vůně www.VONAVEAUTO.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 toto má kamarát vo Forde, celkom ujde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Vanilkovej SheepWorld - jednak to voní vanilkou což já můžu :-) a jednak je na tom hezkej potisk - černá obdelníková visačka a na ní všude ovce :-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 daj foto :) u mňa nič iné ako Ambipur nefungovalo, ostatné boli s*acky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra.endru Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Já pouzivam klasickej stromecek a vune podle nalady ale nejvic clasic new cars a black cars 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 ja použivam todle http://www.kubi.cz/?iid=300&module=cat...zev&pager=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.