CvencA Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 před 45 minutami, marekczek napsal: to je jako kdybys řekl, přestaneme prodávat alkohol, protože se může kdokoliv otrávit alkoholem a umřít... On ale přece nenapsal, že přestaneme jezdit. Jen konstatoval, že někdy prostě rychlost zabije. Kdy a za jakých okolností je jiná věc. U alkoholu taky není dobrý to přehánět a pít například lahev tvrdýho denně. To stejný s tou rychlostí. Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 Ne rychlost, ale blbost zabíjí. Neexistuje něco jako fixně daná rychlost, která je OK. Předepsané rychlosti jsou jen obecný výmysl z něčí hlavy. Záleží na místě, aktuálním stavu, autě, řidiči,... Ale limity jsou obecně dobrý zdroj příjmů a buzerace, to je celé. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 Zpet k tematu. Kdo mi pomuže sehnat zadni difuzor za lepši penize? Pouze original. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 28, 2020 Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 no pod 30k ho neseženeš 😄 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2020 V 28. 2. 2020 at 9:21, marekczek napsal: no pod 30k ho neseženeš 😄 Ahoj Romane se zadnim difuzorem by se mel dat predni splitter(deflektor) kuli proudeni vzduchu. Rozumne prachy😂 obcas se na bazosi neco z bouracek nebo mozna kradacek objevi. Sousedoj myslim nabizeli cely karbonovy set asi jen za 30. Musis hledat. Jinak uprimne jde spis vic o estetiku nez funkci, to auto na limity stejne nedostanes. To mi napsal kamarad co dela hodne do Baworaku. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 29, 2020 Sdílet Odesláno Únor 29, 2020 Myslím si úplně to samý a to do baworáků nedělám. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 29, 2020 Sdílet Odesláno Únor 29, 2020 (upraveno) Tak jasně že jde o estetiku, jinak dostat Mko na limity není zas tak těžký alespoň pro mě...aby šlo o funkčnost,tak tam musí být křídlo... jinak já to mám kompletní no, přední spoiler, zadní spoiler a zadní difuzor... Upraveno Únor 29, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 Křidlo tam je z výroby na zadnim kufru a kdybych do toho sel tak jedine zadni difuzor. Premyslim ze bych dal.jeste keramiku na tu folii ale jestli to nebudou vyhozeny penize do vetru... Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 3, 2020 Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 Budou, jestli chceš kapky jako hrachy použij něco z těch instantních povlaků ve smyslu Wetcoat, BSD atd. dneska už to má kde kdo, tak si vyber značku podle preferencí [emoji6] Ale třeba na skla to špatný neni.. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2020 Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 https://www.escape6.cz/meguiars-hybrid-ceramic-liquid-wax-tekuty-hybridni-keramicky-vosk-473-ml-id523648/ nebo https://www.escape6.cz/meguiars-hybrid-ceramic-wax-hybridni-keramicky-vosk-768-ml-id446150/ Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 Kluci diky ale osetreni necham na odbornikovi. Nejsem blázen ktery by to delal pred panelákem :))) Za mesic jedu na kontrolu ohledne folii tak snad bude vse ok. Meli jsme vypadnout smer Slovensko ale skolil me "coronavirus" tak dřepim doma o dovolene. Supr vec... Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 4, 2020 Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 Romane, na wet coatu nic neni, na umyty auto rozprasis trochu wetcoatu a aktivujes to wapkou, to je cely ... ted jsem to delal 🙂 1 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 4, 2020 Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 (upraveno) hrozně těžký umejt auto šamponem a nastříkat , omejt vapkou a usušit ručníkem Upraveno Březen 4, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 4, 2020 Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 Ja jsem v pondeli po umyti koukal, jak se porad delaji krasny kapky, kdyz jsem naposled pouzil nejaky chemie od Meguiars nekdy zari/rijen. Zadny velky veci, hlavne sampon a tak, a i pres sul a zimu to krasne drzi Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 4, 2020 Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 @marekczek Jak je na tom porovnání s wet coatem ? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 4, 2020 Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 (upraveno) Hrozne podobny. Tekuty meguiars je lepsi kterej aplikatorem aplikujes na umyty auto, dyl vydrzi.... vytahne to jeste vice lesk laku. jeste mam na prednim narazniku, svetlech a kapote meguiars m688, drzi na aute uz treba 6 mesicu... Upraveno Březen 4, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 4, 2020 Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 Já neměl právě s Megsem historicky moc dobrý zkušenosti ale wetcoat mě nasral víc. Takový mapy na autě jsem si nikdy něudělal ničím.. Ale ta aplikace je fakt easy. Teď aby se v tom už prase vyznalo. Geyon má několik výrobků v týhle kategorii jako WC, WC essence, Cure .. Megs taky nemá jen jeden. Možná testnu něco od Carpro, sice dražší ale nikdy mě neklamalo.. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Tak ja az budu fit tak se stavim pro sušici ručniky a zeptam se na ten šampon. Vezmu to najednou a prubnu to. Máro taky bys mohl vzit svou cihlovou paštiku a stavit se podivat jak ma vypadat pořadny auto 🙂 a zaroven me pomoct a umytim :))) 11.3 delam zkousky v praci tak jsem lehce nervozni a uz aby to bylo za mnou. ty jedes na m day? Ted v březnu? Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Co místo wet coatu používat detailer při sušení ? Má to dost výhod. 1- lubrikace , ideální v případě,že nějaká hrubá nečistota zůstane na karoserii2- u mě v případě Auto Finesse s přísadou carnaruby, dělá super beading vydrží klidně týden.3- daleko líp se auto suší K wet coatu jsem nedostal od mého detailera dobrou recenzi,že s tímto detailerem se pracuje lépe a je blbu vzdornější Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 (upraveno) Někdy můžem něco spáchat, ale spíš doraž do Mostu nebo na Ring 😄 snad zvládneš mýt auto sám nebo si zajed k wogičovi. asi pojedu hned ráno po 6:00, budu jezdit ty 3 hodky do oběda, protože se tolik nečeká a Pražáci než dojedou 🙂 a pak nějak odjedu až se mě bude chtít, taky podle počasí, podle stavu destiček a kotoučů... Upraveno Březen 5, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 Hele Maro nedelej z toho kovbojku a bez radeji k tomu frajerovi co ja zabalit m2 do ppf folie at to nemas omlaceny z okruhu. Jinak asi taky napisu recenci jako kluci s cikanskyma autama :))) Ale ono neni co chvalit. Bohuzel.... :))) Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 6, 2020 Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 (upraveno) M2ku má v obýváku a jen se ho zeptej čím jezdí po okruhu, ti spadne čelist 😄 kašli na recenzi, začni hledat byt ať můžeš holit školáky, nějak se to tam u vás rozmohlo.. Upraveno Březen 6, 2020 uživatelem header009 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2020 Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 (upraveno) nebudu vyhazovat oknem 50k, radši dám přední nárazník za 5 let do lakovny a vyjde to do 5000Kč. no já byl minulou v sobotu na Mostě ve sněhu, takže nedělám z toho kovbojku 🙂 to je realita, když chceš jezdit bezpečně, tak se musí řešit destičky, kotouče a gumy... Upraveno Březen 6, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 Header: hele ja uz jsem asi imunni a na ty vychloubačny kecy ani nereaguju... Kdyz to nekomu dela dobře a zveda si tim ego tak ať... Ja jsem spokojeny s tim co mám a nepotrebuju hrabat pod sebe jako hraboš... Penize nikoho v zivotě štastneho neudelali a ani neudělaji 🙂 Máro ty vole neser me a koukej se stavit s tou paštikou. Ja už jel poprvé v desti po ofoliováni a dobry 🙂 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Romane, kdepak jsou fotky hotového auta? Nebo jsem slepej, ale komplet hotové foliovane auto jsem ještě neviděl. 😀😀 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 To mě snad ty lidi dělaji naschvál...i když tohle je jiná liga.Z výroby 458koni - úprava na 570 kobyl, kroutak 800Nm. Hezká 53 ale platit bych to nechtěl. P.S můj právník se má prostě dobře 🥰 Petře, jsi na řadě... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2020 (upraveno) Cau. Prosim Te. Tady SZ uz blbnou docela dlouho takze me nic neprislo. Ideal na mobil Cvenco. Jinak dnes jsem udelal odborne zkoušky v praci. Tvl to byli zase nervy. Ale chci zmenit v ramci CEZu pozici na FVE tak jsem zvedavy jak se to podaři. Upraveno Březen 10, 2020 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 10, 2020 Sdílet Odesláno Březen 10, 2020 No mě ta SZ od tebe přišla normálně, tak jsem na ni reagoval. A jinak gratuluju ke zkoušce. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky