Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Doporučené příspěvky

Nakonec se bude prodavat jen RS combi 2016. Najeto pouze 70 tisic. 1 majitel. Servis pouze autorizovany. Cena cca 500/530.

Q5 je uz pred barakem a musim rict ze jsem řikal že Audi mi nesmi domu....a asi zmenim nazor. Jako hodne přijemne svezeni...vyšši posez a S line dela asi divy.

Překvapilo me že nové auto prodávaji se 3 litrama nafty v nadrži. Docela trapny...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

A to já jsem se teď svezl s 5 BMW a na dálniční přesuny bych to bral, i když výhled jak z tanku 😄

Co se týče obsahu nádrže při předání, tak u koncernu standard co pamatuji, takže min 20 let. Třeba Octavia II jsme přebírali a dojezd byl 5 km. Tiguan taky přebírán s rezervou a dojezdem 25 km.

Upraveno uživatelem Lancelot
Odkaz ke komentáři

To není koncernem, to je prodejcem, koncern nebude vozit auta s plnou nádrží, akorát by se to kradlo, stejně jako svého času kola ... Prodejce ti to zase nenatankuje, protože nechceš, aby ti s tvým autem jezdil někdo k pumpě. Lepší prodejce ti může dát tankovací kartu na padesát litrů, ale proč, když už tvoje peníze za auto má doma. 😀

Myslím, že jednou jsem zažil zkušební jízdu v rámci předání auta a s prodejcem se jelo k pumpě a on natankoval na jejich firemní kartu plnou, tuším, že to byl Auto In a p. Kočí v HK.

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Asi jsem divnej, ale mne se nelibi ani design. At je technika vevnitr sebelepsi. Z boku to ma hrozne divny proporce, k tomu kolem tech prahu je to naky "polamany", predek je peklo jak z tuzingovy jednickovy octy s radlici, zadek se mi naopak libi 🙂

Upraveno uživatelem krysarr
oprava klingonstiny
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...