Honza9007 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 chtěl bych poděkovat j0skovi za aktualizaci navigace jen jsme narazili na zajímavý problém - navigaci ani rádio (kanály 37 a 56)nelze diagnostikovat. Pokud jsem to pochopil správně, tak nás to tam ani nepustilo. Nesetkal se s tím už někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 ročník vozu? gateway jaká? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 V autě gateway 1K0..Q, na stole gateway 7N0 ..H Spojení s UDS jednotkou HF v pořádku. Spojení s Amundsenem nešlo. Na stole se mi podařilo připojit VASem a kódování změnit, ale při opětovném načtení se objevila chyba. Při dalším pokusu a vyčtení kódování byly hodnoty změněné. (2 antény, pouze přední repro atd.) Přes VCDS se mi do navi nepodařilo dostat v autě ani na stole. Už se mi podobná věc stala u Passatu, kde byla RNS310 z výroby. Známý to jednou řešil u SII, kde byla navi z výroby. Chtěl ji dát do Octavie, ale nešlo se mu do ní dostat. Zkusil dát navi zpět do SII a ani tam se do ní nedostal. Dělá v autorizovaném servisu a měl k dipozici VAS i VCDS. Když už to chtěl vzdát, tak se spojení najednou podařilo. Dost by mě zajímalo proč to Amundsen (RNS310) dělá. Setkal se s tím už někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 díky j0sko za doplňující informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 já také a přesně jak píšeš chování dle nálady 50:50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Navi je nutné přeflešovat druhým typem 351... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 ale proč se to tak chová i u aut, kde je z výroby? pochopim dodělávku... nebo to bylo v rámci TPI nařízeno vše přeflashovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Soft 351 v servisech nemají. Já jsem flešoval z 0227 na 0357 a problém se spojením byl na obou softech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Existuje nějaká redukce k Amundsenu+ k připojení zesilovače se subwooferem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Panove, poradte ... jelikoz mi byl ukraden Columbus, dal jsem tam Amundsena, sice anabaze s nemoznosti se s pojit s jednotkou, ale uz to mam ... jeste prosim ... jak to je s pripojenim mikrofonu? Dle dokumentace ma RNS310 pinout stejny jako RNS510, tak proc me nefunguje mikrofon ? Mikrofon vede do RNS310 z nej pak do HF jednotky. U RNS510 to slo, u RNS310 ne ... To u RNS310 musi byt mikrofon primo do HF jednotky? Dekuji moc za odborne info a hezky den. Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jupo Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Caute. Je možne niekde na nete stiahnut flešovacie cd na zmenu firmawaru?Mám problem s Amundsenom SW verzia 0351.Problem je taký že ked nahram mapy CZ HU SK na kartu tak sa mi nezobrazuje iba CZ .A ani z cd mi nejde Slovensko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 tak jsem tu opět já a moje nefungující druhá anténa dnes jsem tu anténu zapojil, tzn. bílý konektor z antény jsem prodloužil fakra kabelem a zapojil do tmavě zeleného konektoru prodlužovače dvou antén z rádia (prodlužovač je takový bílý dvojkonektor v rádiu s dvěma tmavě zelenými konektory na druhém konci. Jako anténa 1 je zapojena ploutev na střeše a anténa 2 by měla být ploutev v palubce). A nefunguje to. Přitom j0ska přes diagnostiku povoloval možnost druhé antény. Je možné, že se to po vytažení rádia/navigace z auta (a odpojení napájecího konektoru) samo nastaví na jednu anténu? V přiloženém albu na rajčeti jsou fotky, co to píše v FM monitoru. A občas se mi zničehonic ztrácí signál na rádiu, viz video. http://honza9007.rajce.idnes.cz/Problemy_s_druhou_antenou/ Dokáže mi někdo takhle na dálku, prosím, pomoct? Díky Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Pánové, dokáže mi někdo prosím dle VINka určit gateway jednotku? Dostal jsem radu, info, že by za problémy s druhou anténou mohla být "stará" gateway jednotka. Zároveň by to mohl být i důvod, proč hapruje komunikace diagnostiky s rádiem/navigací. Díky moc. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Doma se ti podívám co tam máš. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Díky j0sko! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Máš gateway Q. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ale to s druhou anténou nic společného nemá. To je zas můj TIP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 aha. Tak fakt už nevím, kde může být zakopaný pes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Likas7 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Zdravim, mám takový dotaz. Mam OII RS rok. 2007. Koupil jsem ji z originál radiem. Chtěl jsem to vyměnit za Amundsen, ale když jsem ho koupil tak mi nehrálo a v servisu mi řekli že mam nějakej zesilovač pod sedačkou a ten to prý nespustí. Dá se to nějak vyřešit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Likas7: máš v autě soundsystem? Pokud jo, je třeba to nakódovat a vše by mělo hrát. Soundsystem poznáš např. podle většího počtu reproduktorů v předních dveřích (3ks namísto klasických 2), resp. podle malých plaketek na překrytech repro ;) ale víc a konkrétně co přesně udělat ti napíšou jiní, mnohem zkušenější uživatelé, kteří to umějí kódovat. Já jsem jen uživatel-posluchač B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Likas7 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Ano mám nějaký Audio systém. Už jsem to nechal nakodovat. Moc děkuju za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
josfiala Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj, mám RNS310 a problém s restartem navigace.Po zapnutí se objeví logo a navi se restartne /po cca 5 vtřinách/.Takto stále dokola. Pravděpodobně se zbortil sw.Máte někdo nějakou radu,jak pořešit tento problém.Pomohlo by přehrátí firmware jako např. u RNS510,kde se to dá přehrátím pořešit? Mohl by mi prosím někdo poradit s postupem,jak se dostat do servisního menu a vyvolat tak možnost přehrání firmware? Mod děkuji za každou radu. Josef RNS 310 FD 4009 HW H12 SW 0212 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Dneska jsem se dozvěděl zajímavou věc: mapy 2013 jsou/budou už jen na SDkartě, která má ochranu proti kopírování... Na dotaz k VW, že tak nebude možné navigovat a přehrávat zároveň hudbu z SD-karty mi přišla odpověď, že na poslech hudby mám přece CDčka jaj, tak toto mě rozsekalo na cucky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 ..nebude možné navigovat a přehrávat zároveň hudbu z SD-karty.. Proč ne? Doposud to šlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 protože mapy jsou na 8GB kartě a údajně zabírají 7GB (některý zdroje ale tvrdí, že jen 4GB) místa a jakýkoliv úkon na PC tu kartu udělá nečitelnou. Jen to mám z doslechu, ne osobně vyzkoušený. Zkusím se tady ve WOBu na to zeptat kompetentních osobností :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Takže mapy budou prodávat už jen přímo na kartě a to pouze na 8GB? To by byl fakt nesmysl. Mně teď 8GB karta bohatě stačí, mapy mi zabírají 3,5GB a hudbu jsem v PC bez problémů dohrál, ale kdyby měly dvojnásobek, tak už by mnoho místa nezbývalo. Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Viete niekto cislo dielu ramika pre navigaciu amundsen do O2Fl?Pripadne sem hodte link kde sa da objednat.Vdaka za kazdu radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 je to stejný jak pro Columbusa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Taky záleží jestli máš climatronic (automatická klimatizace) nebo climatik (manuální klimatizace) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Vidis to som zabudol napisat,mam climatic.Tak uz viem co potrebujem,facelift ramik pre navigaciu.Dik chalani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.