Ol@f Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 před 20 minutami, raym0n napsal: Pekna recenze, ale tezko, jeslti ti verit po tom, co tu pises o kafi 😉 lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Clovek si da tri kafe a hned je podezrelej 🙂 22 minutes ago, raym0n said: Pekna recenze, ale tezko, jeslti ti verit po tom, co tu pises o kafi 😉 Mne by lakal ten jizdni komfort s lepsim odhlucnenim, asistenti a samozrejme i ta prevodoka na dalnici. JInak kdykoliv si to budes chtit pujcit, tak staci rict a neni problem se domluvit jak budu v CR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 cece nebyly to tri nahore a jedno dole ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 nene - to spodni jsem si bral nahoru. Fakt nepiju vic nez 3 denne a ten den jsem mel jen nejaky redbull na ceste z madarska - tam se to kafe fakt nedalo pit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 takže denni davka během hodiny a půl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Presne jak rikas - kdyz to milujes, neni co resit 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 10, 2020 Sdílet Odesláno Březen 10, 2020 Jirko, jak fuguje ta automaticka aktualizace. Kokal jsem, ze mapy mam 2019. Probehne to samo nebo mam neco delat? Stejne ale potrebuji i zeme, ktere nelze automaticky aktualizovat. Takze asi koupim velkou kartu a budu muset stahnout. Je toho 30-40 GB, co bych chtel aktualizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 Zatim jsem se k tomu vubec nedostal. Zkusil sem stahnout launcher, ale nefunguje na MacOS...Vetsinou stejne jedu podle google map-zjistil sem, ze je to rychlejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2020 Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 Obecně Google nebo Waze jsou lepší navigace než ty vestavěný od OEM výrobců 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 Ona ta co ji mam v ecku Kupodivu neni spatna (cekal jsem to horsi), ale Google je vetsinou presnejsi v odhadu casu. A jistota je kulomet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 11, 2020 Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 jj ... s Googlem se závodí o poznání hůř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 Svata pravda. Proti Googlu kazda minuta potesi 🙂 Ale kdyz jedu do CR a sam, tak hlavni cil je byt o hodinu rychlejsi nez google. Kdyz vezu rodinu, tak dojet v planovanem casu i po zapocitani zastavek 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2020 Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 A jezdis pres Viden nebo pocitas se zdrzenim na D1? [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2020 D1 - preskoc, prelez..hlavne nepodlez! 🙂 a je fakt, ze ono uz to ma asi predikci, protoze na celou trasu to vetsinou opravdu sedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2020 Tak mapy aktualizovane, auto umyte a uz jen cekam na moznost pekneho vyletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Dnesni zatisi tuplovaneho duchodce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 30, 2020 Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 samá moucha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 a nejen to, ale mycky zavrene a na rucni myti tu jednak nic nemam a jednak ani nemuzu, protoze tu neni zadny myci box a pred domem se to nesmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 30, 2020 Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 a bezoplachové mytí? Při nejhorším umyješ v garáži a po pi*i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 To vubec neznam. Garaz dost mala, tam je misto tak akorat projit okolo auta. Podivam se. Nejaky produkt muzes doporucit primo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 1, 2020 Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 https://www.detailingpro.cz/myti-bez-oplachu Přijeď ke mě a můžeme si zabrat mycí boxy Medvědama. Já mám celej kanystr toho zelenýho. Dobrý je to předem namočit, proto stejně raději jedu na wapku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2020 Nemam rozprasovac, normalni houbu, nic... Ale alespon sem se dnes dokopal k uklidu interieru a na aplikaci tekutych steracu. Nejvetsi drbacka byla ale to, vycistit sklo zevnitr. Nejaky inteligent v servisu mi to kdysi vzal hadrem namocenym v nejake chemii a zustaly tam mapy, ktere se mi (doufam) kompletne podarilo dat pryc az ted... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Mastny okno zevnitr je mordor, na to aby mel clovek 2metrovy ruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 33 minutes ago, raym0n said: Mastny okno zevnitr je mordor, na to aby mel clovek 2metrovy ruce. To jo. A k tomu tenky, 50cm dlouhy prsty a zapesti s moznosti rotace 360stupnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Nejlepší je.pravidelne měnit sklo, já když už vidím, že se dělá ten bílý film měním sklo [emoji3].Jinak co mi řekl výměník topení tak ta toxická sra*ka co se udělala na skle byla fajn, ještě že mám leštěnku na sklo, s tou toho jde dost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 1 hour ago, header009 said: Nejlepší je.pravidelne měnit sklo, já když už vidím, že se dělá ten bílý film měním sklo . Jinak co mi řekl výměník topení tak ta toxická sra*ka co se udělala na skle byla fajn, ještě že mám leštěnku na sklo, s tou toho jde dost.. Asi to udelam stejne. Uz je trochu posekane a ma dva mensi pavoucky... snad to v cervnu pujde zaridit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Používám na to vlhčené ubrousky na sklo. Docela to funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2020 To jo, ale pak to musis jeste rozlestit. Mimochodem, cim cistis tu mrizku nahore na palubce? Me to trha i mikrovlaknovou uterku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 9, 2020 Sdílet Odesláno Květen 9, 2020 Není třeba rozlešťovat, ale je třeba přeložit na 1/4 a rovnoměrně zleva doprava nebo nahoru dolů. Nejezdit jak tě napadne a mít to poskládaný. Šmouhy to nenechává. A asi to nemít moc mokrý. Jak je to moc mokrý, tak to není dobrý. Jen vlhký. Případně to můžeš nechat chvilku lehce přischnout. Na mřížky a podobné věci je od prachu fajn takový to košťátko, co se na to prach nalepí. Je to takové bavlněné chmýří. Nevím, jak se to jmenuje, ale vyměňuje se to a držík zůstává. Stará tím ometá prach doma. Je to jednorázová záležitost(to chmýří). Násada zůstává. Ani nevím, jak se to jmenuje a nepovedlo se mi to najít na netu ani po 10 minutách, tak jsem to vzdal. Nevím, jak se tomu nadává. Je to fakt jako chmýří a prach se na to nachytá. Jinak po očištění to beru takovou bílou srajdou na plasty od Timofejeva. Neleskne se to a je to jako ochrana a mělo by se na to míň chytat prach. Jinak čištění okna zevnitř, no nikdy se mi do toho nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 10, 2020 Sdílet Odesláno Květen 10, 2020 Jsem ti to vyfotil. Je to z DM drogerie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.