Juraj tlelka Odesláno Duben 16, 2019 Sdílet Odesláno Duben 16, 2019 Mám problém so svetlami. Vypadávajú mi počas jazdy neviem čo s tym robiť. Aj na jednej aj na druhej strane. Nemali ste nikto s tym problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Duben 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2019 Omylom som to uverejnil v zlej sekcií admin mohol by si to presunúť prosím ťa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Duben 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2019 kamoskovia nikto ste nemali podobny problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Duben 21, 2019 Sdílet Odesláno Duben 21, 2019 Me jednou vypadla jedna kdyz jsem ji tam spatne zamacknul protoze ty kdyz to zamackavas tak to nusis promackout aby to cvaklo Kdyz vyndas ten cernej plast v mrizce tak si rukou můžeš zkontrolovat ze to mas dobre zacvaknuty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 22, 2019 Sdílet Odesláno Duben 22, 2019 Ahoj,mám stejný problém ! První na obou stranách,ale jak radi enemy tak jsem jednu docvaknul přes mřížku ,bohužel levá mlhovka za boha nejde - stačí trochu zatlačit na roh mlhovky a ona vyskočí .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Duben 22, 2019 Sdílet Odesláno Duben 22, 2019 Je možné, že ten plast, kde je ten zobáček, který má zacvaknout (na obrázku označen červenou šipkou) už je za ta léta málo napružený. Takže buď vyměnit mlhovku anebo to zkusit opatrně nahřát a správně "napružit" - takto mně to kdysi dělal servis na FII FL, kde je to obdobné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Duben 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2019 Umna bude zrejme problém že to už nepruzi lebo ono to aj cvakne ale ako náhle zatlačim na kraj tej hmlovky tiež mi to hneď vyskoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HynX Odesláno Listopad 14, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2022 Ahojte, a riesil niekto, ked sa ten hacik odlomi? Vcera pri vymene denneho svietenia sa mi to odlomilo, teraz tam hmlovka vobec nedrzi :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 14, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2022 Je to celkem jednoduché. Koupit jiné světlo, nebo si "hacik" vyrobit z jiného plastu, nebo plechu a prostě ho tam na hmlovku priskrutkovať a pak celé šikovně namontovat, stejně se sundává mřížka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.