Přejít na obsah

HanyZova Octavia

Doporučené příspěvky

termostat za 200 Kč originál koupený v mototechně Škoda :(

původní mě stál 500 Kč o víkendu v Ostravě a vydržel tak jak vydržel .. :(

co se týče geometrie, dělali mi ji jeden den kvůli čepu řízení apod. a druhý den znovu kvůli uložení tlumičů :( (taky to mohli opravit najednou) ... ale tak standardní cena 500 Kč, se slevou za 300 Kč bez účtenky :) No ale je to laser tak spokojenost ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

za posledních 24 hodin zvládla Octa úspěšně 900 km ( Łódź - Karviná - Jihlava - Karviná ) a to s průměrnou spotřebou 7,6 l ve 4 lidech a 90 % dálnice a rychlosti cca 105 km/h průměr a to bez újmy (až na ďolík od kokota z Jihlavy, který otevíral dveře tak, že mi jebnul do karosérie za zadní dveře u řidiče tak, že mi udělal důlek jako od kroupů :) )

:D i like my octavia :D

Odkaz ke komentáři

16.10.2010

- výměna brzdových kotoučů + brzdových desek (1610 Kč - Ferodo Premium)

Výměna za hodinu a půl hotová, náboje byly čisté, kotouče jsem odmastil. Jediný problém byl se šroubkem, který jistí kotouč proti pohybu při sundaném kole (otáčení) - na jedné straně už nebyl, na druhé ano a taky nešel povolit. Tak jsem ho odvrtal a je klid :palec: Desky jsem měnil na jaře, takže pístky byly rozhýbané, vše ok. :smich:

Zatím kotouče a desky zajíždím, najeto 70 km a po 30ti km jsem už začal pociťovat, že auto začíná brzdit jak má. Každým brzděním je to lepší. :smich:

Staré kotouče byly zvlněné a měly už taky pěknou hranu. ;) :(

post-1473-1287260769_thumb.jpg

post-1473-1287260775_thumb.jpg

post-1473-1287260782_thumb.jpg

post-1473-1287260804_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hele nemáš blbě nasazený ty destičky?

Mě teda destička FERODO Thermo Quiet s těmi většími pružnými packami šla dost blbě nasadit do třmenu a naopak destička s těmi menšími packami byla v pístku dost volná.

Samozřejmě jsem na to přišel až u druhýho kola :palec: , protože mě vnitřní destička v pístku neseděla. Takže jsem si cvičně demontoval kola a destičky nadvakrát.

Jinak DP hovoří o černé a bílé tečce na vnější a vnitřní destičce.

Na obrázku to vypadá, že na vnějšku pravdu má být ta s menší packou.

post-1406-1288385897_thumb.jpg post-1406-1288386251_thumb.jpg post-1406-1288386375_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak po 40-ti minutách od předchozího příspěvku jsem dojel do místa B (Karviná - Suchá) a tam jsem už nenastartoval :D Odešla zapalovací cívka, která občas zlobila. Sehnal jsem, díky skvělé přítelkyni, cívku novou - z Favorita, použitou, ale funkční (užívanou cca 2 roky) za 200 Kč ;) No skvělé nedělní odpoledne...

takže...

31.10.2010

- výměna zapalovací cívky (200 Kč cívka + 200 Kč benzín)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...