marekczek Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 http://www.gumator.cz/web/cenik/sluzby/ tady je nějakej ceník z Trutnova, +- to sedí na celé východní čechy kde bydlí i Tomáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Hele, já jsem tam už dlouho u Globusu nepřezouval, ale jen přehození pneu s vyvážením a nikdy jsem neplatil víc jak 300 za celé auto, spíš to bylo do těch 300. Beru, doba asi pokročila, ale furt je to široko daleko nejlevnější a taky tam má nátřask. Jede jedno auto za druhým, jak motorová myš. Tak jak se neobjednáš nejpozději v září, tak se dočkáš tak v prosinci. Za to uskladnění, které je i s umytím, tak dejme tomu, ale dvojku za přehození kol, to je docela síla. To i ve Fordu, když chtěli litr(bez DPH) za uskladnění, vyvážení a výměnu, tak jsem jim říkal jak jsou drazí, že hned přes silnici je to za 1/3 a že to u nich přezouvám jen z dobrejch vztahů. 🙂 Shrnuto sečteno, žádnou slevu nedávají, jen tak naoko se to tváří, ale v reálu je na tom marže jako kráva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Tri kilca je cena opravdu lidova, myslim, ze bude uplne jina, jestli jsi tam uz dlouho nebyl. 300 za auto je fakt hoooooodne malo 🙂 Nevim, zkus treba Bestdrive, ale nejakou laci taky uplne necekej. U Forda litr za komplet vyvazeni, prehozeni a uskladneni mi prijde jako vyborna cena 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Twe já platím za vyvážení a přehození celých kol 200 :)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Zadarmo,když tam děláš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Tvl a když tam přijdeš s kvérem tak ti i zaplatí, to jsme tomu dali [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Tak nejak 😄 Vsech 4? To to lidi delaj zadarmo? 🙂 Jen co propali na elektrine nez to vsechno sunda, zvedne, nanda, prevazi… cas, masiny, zavazi… mi kua nerikejte, ze je nekdo ochotnej to udelat za 50-75 Kc za kolo. U hranolek v mekaci by si vydelal vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 @krysarr protože většinu nepřiznávají státu, tak jsou schopni dělat za tyhle peníze.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 já si to udělám sám a zadara........... sice nevyvážím, ale když mám pocit, že by bylo potřeba, tak hodim do kufru mimo sezonu a zajedu si je nechat převážit a nedělám si iluze, že pneuservisy při uskladnění vyvažujou........ možná umejou pokud maj myčku, ale jinak ani to ne, jak je sundaj, tak je zase nandaj....... vybavení stojí na dnešní dobu pár kaček (do 50tis zouvačku, vyvažovačku , hever a nějaký nářadí pořídíš ) a může to dělat každej jouda a co si budem povídat, ty prachy jsou nekřesťanský, já když to dělám doma, tak auta mi trvaj max 1,5h ........ to by mi zabralo víc času jet a čekat v tom pneuservisu. ........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Taky to dělám doma, pěkně v klidu s kafem, když mám náladu a ne aby mě do toho honil strašák front a čekání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2019 před 7 hodinami, krysarr napsal: Tri kilca je cena opravdu lidova, myslim, ze bude uplne jina, jestli jsi tam uz dlouho nebyl. 300 za auto je fakt hoooooodne malo 🙂 Nevim, zkus treba Bestdrive, ale nejakou laci taky uplne necekej. U Forda litr za komplet vyvazeni, prehozeni a uskladneni mi prijde jako vyborna cena 🙂 Hele, naposledy tak 3 roky zpátky s Volvem. Od tý doby jsem to nepotřeboval. Tak to není zase tak dávno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 Do pětikila furt krásná cena na dnešní dobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 1, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2019 Ono se to nezda, ale po 2 mesicich mam skoro 10tkm 😯 Tak me to tahne s tim jzedit, ze si planuju vice prace v terenu. Ale pri pohledu do Outlooku se mi zveda kufr. Tolik prace tam na me ceka. A tech leeds co mam v brasne z vystavy, se z toho poseru. Hlavne nevim, kdy to budu delat. Ted od podnelka do stredy demo u zakazniku s vysokotlakym v.odikovym g.eneratorem, ctvrtek testovani a predani zakazky, v patek me nutne chce zakaznik z a.kademie ved na technickou diskusi a doladeni smlouvy. Pak me ceka do konce rijna 2x Nemecko, Italie a Svedsko. Vsechno samozrejme mazlikem, proc litat v oblacich, kdyz to jde i nizko nad zemi. Ale jako casove jsem dost v prdeli. Ted jsem na hotelu v Bratislave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Já se z toho Mercedes supportu poseru. Co jsem kdy volal s dotazem, tak fakt nikdy jsem nedostal jasnou odpověď. To je úplně na ho*no. Jsem teď volal, jestli mohu dolít AdBlue, i když mě ještě auto nevyzvalo, případně kolik je minimum, abych něco nepodělal, protože někde jsem četl, že bývá také minimální množství dolití, jinak to auto neregistruje a mohl bych pak mít problém. Borec nevěděl ani ho*no. Ani jak velká je nádrž, prostě nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Protože se jich máš ptát kde v tvém okolí na golf, kam na dobrou večeři, kde je dobry hotel atd. A ne na technický věci. Klasický majitel auta za 2 mega jezdí a když auto něco chce zajede do servisu. Prostě nesedíš do tabulek 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Tak sem jim zkusil zavolat. Nadrz na chcanky je 25l. Dolil sem nekolikrat i jen 2l nebo kolik je to male baleni a cidlo rozdil zaznamenalo. A podle mercedesu je to uplne ok, ale doporucili mi priste jet na doliti do Merbagu, protoze je to zdarma soucasti servisniho planu . Nemam se s tim priste obtezovat...Asi maji v lux lepsi skoleni 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Jj, nadrz je 25 litru. Mne to ted vydrzelo 20 tis km. Dolivali 22 litru, takze tam jeste nejaka rezerva byla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Mas vyhodu toho jineho cyklu... ja to mam ted co cca 7-8 tis. Novym motorum to zmenili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Oni obecně asi v CZ vědí ho*no, nejen u MB. To samé bylo u Forda. K čemu pak jsou? K ničemu. Jinak já mám přes 10tkm a stále nic, tak je divný, že tobě to svítí po 7-8 tis. A jelikož mě teď čekají dlouhé štreky po Evropě, tak nechci, abych to musel řešit z zahraničí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 prvni interval je mnohem delsi. Pak uz je to horsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Jakej by k tomu měl být důvod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 před 57 minutami, Mezonek napsal: Mas vyhodu toho jineho cyklu... ja to mam ted co cca 7-8 tis. Novym motorum to zmenili To sice jo, ale na druhou stranu me to ted celkem zazlobilo. U tech novejch modelu uz to snad vychytali. Ceka me koncem mesice cesta do CR, tak snad me to nikde nenecha stat. To by to slo z domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 35 minutes ago, TomasB said: Jakej by k tomu měl být důvod? Emise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Kamarad Superb 3, 140 kw a spotřeba chcanek je cca 0.1 l/100 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 To je celkem dost...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Před hodinou, Mezonek napsal: Emise U stejného auta, první náplň menší spotřeba, pak vyšší, to přece nesouvisí s emisemi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 To neni stejne auto. Motor je jiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Ale tohle přeci nesouvisí s motorem, jak může být na první náplň menší spotřeba a pak větší? Jako že na začátku vypouští více NOx? To nedává smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Me by to neprekvapilo - logicky, nez na zacatku zajedes motor muzes mit jine nastaveni vstrikovani mocoviny nez pozdeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.