Přejít na obsah

Centrální zamykání

Terbii

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, mám Octavii 1 2001. Hledal jsem všude na fórech a nemůžu nic takového najít. Mno k věci, nefunguje mi zamykání na dálkové ovládání, když zmáčknu tlačítko na kličcích tak kontrolka blikne ale žádný dveře se nezamknou, bohužel jsem jsem zdědil auto po mém zesnulém dědovi takže se už nedozvím co s tím může být. Děkuju za rady. 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mám trošku netradiční dotaz. Na svém RS ( 10/2001 ) mám nesklopné klíče s DO. Měl jsem vždycky za to, že nesklopný klíč je 433MHz a sklopný už 434MHz. Dnes jsem si čirou náhodou všiml, že na obou klíčích je malým napsáno 434MHz, je to možný? Šlo by to teda předělat na sklopné klíče 434MHz?

Komfortní jednotka předpokládám je 2,5 gen.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
V 27. 12. 2019 at 17:36, Terbii napsal:

Dobrý večer, mám Octavii 1 2001. Hledal jsem všude na fórech a nemůžu nic takového najít. Mno k věci, nefunguje mi zamykání na dálkové ovládání, když zmáčknu tlačítko na kličcích tak kontrolka blikne ale žádný dveře se nezamknou, bohužel jsem jsem zdědil auto po mém zesnulém dědovi takže se už nedozvím co s tím může být. Děkuju za rady. 

Měl jsem stejný problém. Přestal mi fungovat dálk. ovladač. Všechny návody na spárování nepomohly. V autorizovaným servisu za to chtěli moc peněz. Takže bud namontovat nový dálk. ovladač z Číny včetně přepojení elektriky svépomocí a nebo se na to už vykašlat a zamykat jen klíčema :-)) Stejně jsou to už starý auta, nemá smysl vrážet do nich tísíce Kč.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...