jtfcobra Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Já mám orginal anténu ve střeše stačilo dát prechodku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslik Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Má někdo z vás problém s vysokým jasem při jízdě v noci ?? Jas mám snížen na minimum, ale stejně mě rádio dost svítí do očí. Řešil toto někdo?? A jakou appku používáte na telefonování aby se synchronizovala s telefonem ?? Žádnou predinstalovanou nemohu najít... Jedná se o toto radio, díky http://s.aliexpress.com/BFjiuIBv (from AliExpress Android) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Jas má vysoký, u tlačítek ani nejde regulovat. Neřeším to. On jde displej úplně zhasnout, pro poslech rádia to stačí. Appku na telefonování nepoužívám žádnou extra, je tam předinstalovaná ikona Bluetooth, pod kterou už mám telefonní seznam a spárované zařízení, hned jde volat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslik Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Pravda, bluetooth je aplikace na telefonní seznam. To mě nenapadlo:-). Jak se dá display úplně zhasnout ? Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Na mém rádiu jsou jiné výchozí funkce tlačítek, jedno z nich je DIM, na skokové snížení jasu displeje a vypnutí podsvícení v dalším kroku. Funkce tlačítek jdou měnit v extra settings, jen nevím, jestli i název položky je DIM nebo něco jako brightness. Já tu funkci zrušil, potřeboval jsem na HW tlačítka dát jiné funkce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslik Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 snížení jasu mi funguje, asi v 5ti krocích, ale display nevypne... Asi budu muset vozit hadr vpředu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Mne sly tusim dve snizeni jasu a treti bylo vypnuti podsviceni, ale po zruseni funkce tlacitka DIM uz nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tobiko Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Zdravim vsetkych, Chcel by som sa opytat, nevyznam sa velmi v tychto veciach, je nejaky zasadny rozdiel v systeme ANDROID 6 alebo 7 ? Mam Octaviu FCL 2009 combi, chcel by som si objednat nejake ANDROID radio spolu s cuvacou a prednou kamerou. A ako citam vase prispevky, tak zrejme pojdem cestou aliexpressu. Nase SK & CZ ponuky su predrazene. Vdaka za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Vám nefunguje snížení jasu automaticky když rozsvítíte světla ???? Tobiko - já mám osobně Lolipop 5.1 Android a vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Ne, ale spis nez Androidu 6 bych to prisuzoval predFL vuzu, proto mi to ani nemluvi s Climatronicem a neukazuje teplotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 S rádiem to nemá co dělat, má starou komfortní jednotku, to je celé, stačí vyměnit a je po problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tobiko Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Ahoj Fireee, Chystam sa objednat toto radio (obrazok prilozeny) spolu s cuvacou kamerou, prednou kamerou a OBD konektorom. "1024X600 Octa Core Android 6.0.1 Car DVD Player GPS Navigation for Skoda Octavia 2009 2010 2011 2012 2013 a5 yeti Radio Stereo" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 hm, nevím, tohodle prodejce neznám, takže neporadím, Octa core a 2GB RAM je v pořádku, ale z fotky nepoznáš kvalitu zpracování, jestli to nebude mít měkou dotykovou vrstvu, jak tady někdo psal a podobně, přečti si komentáře na ALI nebo EBAY od lidí co to už koupili, ať si uděláš představu a o kvalitě ... Kámoš koupil za podezřele nízkou cenu a v zimě mu nešel dobře dotyk a v létě co to přehřívalo a vypínalo, takže víš jak .... přeju šťastnou ruku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke_TDI Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Zdar, planuju tohle : http://s.aliexpress.com/rAzAnMne nema nekdo osobni zkusenost? Zajima me: za jak dlouho zacne hrat radio? Nabehnuti systemu je vedlejsi, ale pocitam ze je uzce se sebou spojene. Druha vec je, zda jsem schopny vpredu mit zaplou navi a vzadi na lcd pripojene pres cinch pohadku pro prcka. Odesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tobiko Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Fireee, Ten predajca ma dobry rating (5 hviezdiciek) a komentar je tam OK. Ale mas pravdu, clovek nikdy nevie co kupuje z Ciny. Chcem najprv napisat email a skusit nieco prezistit. Mam dojem, ze ty si raz opisal predjcu ISUDAR ako dobreho, Je tak? Mozno by som skusil objednat nieco od neho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke_TDI Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Isudar je na trhu dlouhe roky, rekl bych o nem ze jo znamy, overeny vyrobce Odesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 22, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Radio hraje ihned, po otoceni klickem, pokud bylo jako posledni navolena funkce pred vypnutim. Pokud byl navoleny prehravac mp3, tak se automaticky spusti az po nabehu systemu. Pokud nebylo navoleno nic, tak se i na spusteni radia ceka na nabeh systemu, protoze do te doby nereaguji HW tlacitka, reaguje jen hlasitost. Prepinani stanic jde taky az po plnem nabehu. Couvaci kamera funguje ihned po zarazeni zpatecky, ale predni kamera strcena do AUX vstupu lze zapnout opet az v systemu. Navigace a radio nebo mp3 jdou siubezne, ale s prehravacem filmu pochybuju, ta druha funkce je vzdy zvuk a ne obraz. Ani nevim, jestli to ma video vystup pro druhy displej, ja se dival jen po vstupu. A doporucuju urcite folii nebo tvrzene sklo, jak jsem tu uz psal, zaseknul se mi nehet do mekkeho displeje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2017 Isudar, Joying, JiBaiYou jsou ověření prodejci, kteří z mé zkušenosti jsou ochotni řešit i reklamaci na dálku ... tzn. zaplatí prokazatelnou opravu v ČR, vlastní zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tobiko Odesláno Srpen 23, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 Ahojte, ..chcel by som sa este opytat, ako to bolo pri objednavkach z Ciny so zaplatenim dana a cla? Ak je cena produktu vyssia ako 150,- eur (neviem ako presne je to v Cechach) tak sa plati spominane clo aj dan. Ak sa to vsetko ma zaplatit, tak potom az take vyhodne to nie je. Samozrejme, zavisi od ceny. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 musíš myslet politicky, nakupuj ze skladů v DE a neplatíš nic ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 24, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 Ano, kdyz se clovek chce vyhnout vsem tem prodrazenim jako clo, dph, poplatek Poste za vyrizeni procleni, tak nezbyva nez vzit zbozi uskladnene v EU. Ale je to zlomek nabidky, kdyz si chce clovek vic vybirat, tak nezbyva, nez poplatky pricist k cene a neresit to. Muj cinsky prodejce ma par vybranych modelu v Nemecku, kdyz mi to preposlal, tak na krabici byly napisy Amazon Prime. Ma spickove hodnoceni, je vstricny k reseni problemu. Kdyz jsem si skrabnul displej, tak mi za 25 USD poslal nove dotykove sklo primo z fabriky, samostatne se to vubec neprodava. A dopravu jsem neplatil. Zaseklo se to uz tyden v Brne na centralnim skladu, tak to porad jeste nemam, on to ale odeslal brzo. Muzu dat odkaz, od koho jsem koupil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke_TDI Odesláno Srpen 24, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 Odkaz klidne dej, napriklad isudar ma dost veci skladem v nemecku a pritom na ali to ma uvedeno jako sklad ciste china Odesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 24, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 Tak koupil jsem přímo tento kousek: https://www.aliexpress.com/item/8-Inch-1024-600-2-Din-Android-5-1-VW-Car-Audio-DVD-Player-GPS-For/32703650136.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2IiaEx Kdyby ho někdo měl, tak by mě zajímalo, jestli mu jde customizovat tlačítka na volantu. Nebo jestli je potřeba kvůli tomu něco vyměnit. Jednotku komfortu nebo gateway, nevím. Protože tlačítka fungují kromě dvou, změnit funkci nejde u žádného. Jo a to dotykové sklo dnes pošta konečně doručila, tak se pustím do výměny, jak bude na to nálada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tobiko Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Ahojte, Vdaka za tip. Nakoniec som teda objednal toto radio... https://www.aliexpress.com/item/Android-7-1-1-Two-Din-7-Inch-Car-DVD-Player-For-SKODA-Octavia-2009-2013/32812023285.html Poslu ho z nemecka, k tomu aj zadnu kameru a OBD. Ked dojde a zapojim to vsetko, poinformujem vas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Září 24, 2017 Sdílet Odesláno Září 24, 2017 Pani napojil som radio a toto my ukazuje Chcel som vymeniť logo ale žiadne v rádiu nieje....keď Saša zím pripojiť na wifi tak nevie žiadnu nájsť Ako tam mám dať Nové app???? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2017 zeptám se možná blbě, ale ... wifi anténu jsi zapojil ? A to logo ti neporadím, mám jiné UI, u mně se logo mění normálně v servisním nastavení. teď na to koukám, nemáš to s windows CE ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Září 25, 2017 Sdílet Odesláno Září 25, 2017 Dle grafiky to je Win CE. V Android verzi se logo meni v zaheslovanem Extra Settings, tady nevim. Wifi obecne, musis mit zapojenou antenu, umistenou tak, aby nebyla komplet zastinena, musis wifi zapnout v nastaveni v menu a musi videt nejake site, pokud v tom miste jsou. Signal je slabsi, protoze je antena schovana za radiem uvnitr panelu, musi tak byt wifi router dostatecne blizko. Nove app nevim, jestli do CE verze vubec das, na hrani si s appkama jsi mel jednoznacne koupit Android radio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Ďakujem velmi pekne za rady velmi ste my pomohli Neviete má ešte poradiť aký odpor alebo kapacitor alebo co mám napojiť na kameru aby šla ďakujem Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Tam není potřeba žádný odpor nebo kondík, prostě si napájení kamery napíchneš na couvací světlo a signálový konektor dáš do vstupu rádia. Na patřičně označený vstup pro couvací kameru. Pokud bys to dal na AUX, tak se to nezobrazí samo, ale až po kliknutí na ikonu AUX. Aspoň u mého rádia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Kamera my pri vypnutom motore ide riadne ale až keď nastartujem tak my vypadne obraz Niekto tu spomynal že trebalo nejaký odpor alebo niečo take Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.