Jojin Odesláno Listopad 10, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 Napršelo cca 2cm vody pod nohy řidiče a je i u spolujezdce za řidičem. Jsou někde v podlaze vypouštěcí otvory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 Vypousteci otvory v podlaze nejsou. Musis vodu nejak vysat a vysusit koberec. Samozrejme musis zjistit odkud ti tece... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Listopad 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 před 2 hodinami, Konny napsal: Vypousteci otvory v podlaze nejsou. Musis vodu nejak vysat a vysusit koberec. Samozrejme musis zjistit odkud ti tece... Díky. Toho jsem se obával. Zkusím to nasát hadicí, zbytek vezmou hadry ale vysušení bude asi problém protože auto není garážované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 Vysuseni bude trochu boj. Bude to chtit hodne hader popr. muzes koupit silikagelovou podestylku pro kocku (to dobre pohlcuje vlhkost) a vysyp to na koberec v aute (muzes pod tu podestylku dat bavlnenou latku). Pak to bude chtit odstranit pricinu zatekani vody, jinak ti zase do auta zatece... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Listopad 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 před 2 hodinami, Konny napsal: Vysuseni bude trochu boj. Bude to chtit hodne hader popr. muzes koupit silikagelovou podestylku pro kocku (to dobre pohlcuje vlhkost) a vysyp to na koberec v aute (muzes pod tu podestylku dat bavlnenou latku). Pak to bude chtit odstranit pricinu zatekani vody, jinak ti zase do auta zatece... Díky, to je výborný nápad. Máš na mysli Kočkolit nebo to je něco jiného ... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 Muzes pouzit bud klasicky kockolit nebo tento ze silikagelu, ktery by asi mel byt lepsi https://www.mountfield.cz/vivavita-silikagel-white-3-6l-2krz2003 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Prosinec 15, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2020 Zdavim Mam podobny problem. Nekde mi trochu tece do auta kdyz prsi a konkretkne pod kobercem spolujezdce je celkem mokro. Mohl by nekdo napsat na co se zamerit nebo pres ktere mista to typicky protika? Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 15, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2020 Podívej se pod tapecirunk pravých dveri, jestli máš neporušený igelit.Pokud je steřely, protržen nebo jinak poškozen, tak jej nahrad za nový.Mrkni se na odtokové kanálky pod torpédem jestli jsou průchozí, pokud ne tak jej vyčisti aby měla voda kde odtékat a zrovna vyčistí i místo ve spodní části blatníku, usazuje se zde nečistota a pak to pěkně uhniva.Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Prosinec 18, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2020 On 12/15/2020 at 2:56 PM, Pajaaa6608 said: Zdavim Mam podobny problem. Nekde mi trochu tece do auta kdyz prsi a konkretkne pod kobercem spolujezdce je celkem mokro. Mohl by nekdo napsat na co se zamerit nebo pres ktere mista to typicky protika? Diky moc co tak pozriet hned 1. temu "voda v inerieru" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Prosinec 21, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2020 Diky, v tom stressu jsem jsi vsiml dohoto tematu drive 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Únor 28, 2021 Sdílet Odesláno Únor 28, 2021 Odtokove kanalky pod torpedem byly ok. Spodni cast v blatniku jsem cistil v lete tak to bude ok. Ale jistil jsem ze chybela zaslepka pro ten otvor na bovden kapoty. Dal jsem novy a uvidim. Jinak jsem pretesnil silikonem ke karoserii ten plastovy box na kabinovy filtr. Snad to bude lepsi. Jeste jsem zjistil ze filtr byl na vnejsi strane ze zhora trochu mokry coz nechapu kdy filtr je schovany pod torpedem. Byly tady ted velke likaky tak se tam nejak par kapek asi dostalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.