Stifmeyster Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Tak jsem dnes uz taky prezul na zimaky a namontoval napojak z golfa IV. Konecne si muzu v klidu vypit kafe i za jizdy ale nebyla to zadna sranda ho tam napasovat aby fungoval jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 zajímavý držák na nápoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 ten držiak fakt super praktická vec pre kávičkárov :) :P tiež niečo zháňam a tu je ďalšia inšpirácia, len škoda voľného miesta v tom kastlíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 tak ten držák je vážně 1* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rossi Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 tak ten držák je vážně 1* kde si ho sehnel ten držák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 kde si ho sehnel ten držák? ahoj to je original drzak co se daval do golfa IV, na vrakarne za 100 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 nejake novinky. Octa dostane novy zadni sterac a cerny znak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 jo jo to je vončo hefčí stěrač a znáček schováááát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 nejake novinky. Octa dostane novy zadni sterac a cerny znak tenhle sterac je fakt povedenej, sedi dobre a jeste lepe stira 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Když na to koukám, to jsi ho musel hodně upravit né? Si nějak seříznul původní kastlík a nad něj napasoval ten držák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rossi Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Když na to koukám, to jsi ho musel hodně upravit né? Si nějak seříznul původní kastlík a nad něj napasoval ten držák? jak si to tam napasoval ten držák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Tak prolejzam fotky na netu a nemuzu se rozhodnout. Dat RS naraznik a listy do barvy, nebo dat jen naraznik a nebo jen listy do barvy. ach jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Určitě dej RS nárazník a lišty do laku, bude to potom vypadat perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 sice je to cervena ale cerny listy s cernyma doplnkama maji taky neco do sebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Za mě RS narazník a černý lišty.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Prd na RS naraznik. Ten uz zacina mit pomalu kazdy. Radeji dej listy do barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 vykasli se spis na celou Octavii, tu uz ma pomalu taky kazdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Vy opravdu nevite co mluvite Nehej to jak mas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 To už je každýho věc....taky sháním ted přes zimu rs nárazník a rozhoduju se jestli lišty do bravy nebo ne. Ale asi je nechám černé, mám černou masku. Ještě ted se mně líbí černý zrcátka.... A ta červená okta o trochu vepředu je fakt pecka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 tam nekde pod tim bilym je chudak okta. Takhle dopadla po ceste z prace a nemit 4x4 tak bych asi spal v praci. Totalne zavata cesta skoda ze jsem nemel fotak. dokonce jsem zapadnul bylo tam tolik snehu ze si okta lehla na bricho ale po nekolika pokusech jsem se vyskrabal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 A vo tom, to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 tam nekde pod tim bilym je chudak okta. Takhle dopadla po ceste z prace a nemit 4x4 tak bych asi spal v praci. Totalne zavata cesta skoda ze jsem nemel fotak. dokonce jsem zapadnul bylo tam tolik snehu ze si okta lehla na bricho ale po nekolika pokusech jsem se vyskrabal :lool: To se mi vždycky líbí na autech jak mají rovnoměrně zaprášenou prdel od sněhu :) ..., furt uvažuju, bych natočil něco ve sněhu,ale jak se znám, tak by tam bylo natočený i to, jak to utopím :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ja budu davat RS naraznik a listy do cerny perlete se stribrnejma trpytkama... Mam stribrnou barvu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak jsem vcera namontoval novy original silentbloky do ramen. Zadni jsem dal plny z audi tt a rovnou jsem vymenil i predni ikdyz ty byli ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 taky mam pripravene zadni z ttcka... tak poreferuj, jak se to chove a jestli to je znat delal jsis to doma sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 taky mam pripravene zadni z ttcka... tak poreferuj, jak se to chove a jestli to je znat delal jsis to doma sam? ahoj. Dneska jsem stim jel 170km a kdyz jsem prejizdel diry nebo koleje tak to jakoby vic boucha nez predtim ale v zatackach super. Mas takovou vetsi kontrolu nad autem, predtim to vic plavalo rozdil poznas. mam novy i gumy na stabiku. Jeste asi vymenim cepy jeden byl dobry ale druhej se mi zdal trochu volnej. Delal jsem si to sam nic na tom neni, akorat blbe jde povolit cep pokud si nechces rozhazet geometrii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Pokud vím, tak i po výměně silentbloků by se měla dělat geomerie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Pokud vím, tak i po výměně silentbloků by se měla dělat geomerie... geometrie se steluje na tyckach rizeni a na rameni jde hejbat s cepem. ale nic stoho nemusis povolovat takze neni duvod delat geo. Vis kolik veci by se spravne melo delat a nedelaji se :P je to zbytecny. ale nesmis prave rozhodit ten spodni cep jinak na geometrii musis to je jasny. Vymenujes treba s kazdou vymenou oleje vypousteci sroub ? spravne se ma menit s kazdou vymenou a taky se to nedela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 kolik stoji ty silentbloky od tt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 original kolem 450 Kč jeden v plny cene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.