Přejít na obsah

Stifmeyster´s 4x4 combi

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
tam nekde pod tim bilym je chudak okta. Takhle dopadla po ceste z prace a nemit 4x4 tak bych asi spal v praci. Totalne zavata cesta skoda ze jsem nemel fotak. dokonce jsem zapadnul bylo tam tolik snehu ze si okta lehla na bricho ale po nekolika pokusech jsem se vyskrabal :lool:

To se mi vždycky líbí na autech jak mají rovnoměrně zaprášenou prdel od sněhu :) ..., furt uvažuju, bych natočil něco ve sněhu,ale jak se znám, tak by tam bylo natočený i to, jak to utopím :-)

Odkaz ke komentáři
taky mam pripravene zadni z ttcka... tak poreferuj, jak se to chove a jestli to je znat :palec:

delal jsis to doma sam?

ahoj. Dneska jsem stim jel 170km a kdyz jsem prejizdel diry nebo koleje tak to jakoby vic boucha nez predtim ale v zatackach super. Mas takovou vetsi kontrolu nad autem, predtim to vic plavalo rozdil poznas. mam novy i gumy na stabiku. Jeste asi vymenim cepy jeden byl dobry ale druhej se mi zdal trochu volnej. Delal jsem si to sam nic na tom neni, akorat blbe jde povolit cep pokud si nechces rozhazet geometrii.

Odkaz ke komentáři
Pokud vím, tak i po výměně silentbloků by se měla dělat geomerie...

geometrie se steluje na tyckach rizeni a na rameni jde hejbat s cepem. ale nic stoho nemusis povolovat takze neni duvod delat geo. Vis kolik veci by se spravne melo delat a nedelaji se :P je to zbytecny. ale nesmis prave rozhodit ten spodni cep jinak na geometrii musis to je jasny. Vymenujes treba s kazdou vymenou oleje vypousteci sroub ? spravne se ma menit s kazdou vymenou a taky se to nedela

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...