Jakub Novák Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Dobry den chci se zeptat budu muset vymenit predni tlumice ale nejak nevim jakou znacku a jakou napln tech tlumicu a jeste druhy dotaz co vse budu potrebovat k celkove vymene tech tlumicu vim ze tlumic pruzinu prachovku a nejaky doraz jinak dal nevim nekde jsem se docetl ze ten doraz tak slusny je tento kdyby jste prosim byl nekdo schopny mi rict ve strucnosti co vse budu potrebovat a jake ty tlumice s naplni dekuji moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 No dobrý, když potřebuješ poradit, tak spíš kolik do toho chceš vrazit.. A zcela na rovinu když tlumič tak rovnou všechny (nebo by jsi musel vědět kolik je na tom najeto a že má smysl měnit kus/pár). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Novák Odesláno Březen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Prednostni jsou pro me ted predni tlumice urcite nepotrebuju nejaky stavitelny zavodni 😀 pokud by to bylo neco kolem 7 tisic myslim ze bych se vlezl. Zadni tlumice jsou jeste v pohode ty predni zacinaji byt jak na lodi najeto mam momentalne 171 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 za mě , vyměnil bych všechny . bral jsem na kombíka toto > https://autodily-az.cz/tlumice-perovani/tlumice-sady/sady-tlumicu-skoda/octavia-i-1u2-1u5/bilstein/sada-4-tlumicu-perovani-dorazy-prachovky-ulozeni-skoda-octavia-i-combi-1u5-bilstein-18002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Novák Odesláno Březen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Před hodinou, Patrik77 napsal: za mě , vyměnil bych všechny . bral jsem na kombíka toto > https://autodily-az.cz/tlumice-perovani/tlumice-sady/sady-tlumicu-skoda/octavia-i-1u2-1u5/bilstein/sada-4-tlumicu-perovani-dorazy-prachovky-ulozeni-skoda-octavia-i-combi-1u5-bilstein-18002 A spokojenost? Ja prave nevim jaky je rozdil v tech plynovych a jaky v tech olejovych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Tlumice vzdy plynokapalinovy. Jen plynovy budou mekky a jen kapalinovy budou zase hodne tvrdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Já jsem spokojený, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 před 8 hodinami, Patrik77 napsal: Já jsem spokojený, Vsak Bilsteiny jsou plynokapalinovy. Ono vetsina klasickych tlumicu maji plyn i kapalinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 (upraveno) Tak ty Bilsteiny B4 jsou suprový když vezmu cena/výkon.Vezmi celou tu sadu viz:odkaz Patrik77.Předek:tlumiče,horní uložení,ložisko+nové šrouby.Zadek je jednoduchý=tlumiče+nové šrouby. Upraveno Březen 6, 2021 uživatelem VenousekVesely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Květen 21, 2021 Sdílet Odesláno Květen 21, 2021 Na tohle auto olejové tlumiče nepatří. Tlumič je párová součástka takže určitě v páru nebo nejlépe všechny. V předu na horním uložení je ložisko, které je nutné vždycky vyměnit. Stojí celé kolem 300 Kč / ks. Za sebe mohu doporučit tyto němce: https://vwshop.cz/34473-octavia-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.