vitnet1 Odesláno Duben 8, 2021 Sdílet Odesláno Duben 8, 2021 Dobrý den, chci se zeptat zda náhodou někdo neprodává ŠKODA OCTAVIA 1 RS jelikož mám Octavia 1 tdi 96kw a chci zkusit benzin moc Vám dekuji za nabidky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OIKroutibrk Odesláno Duben 9, 2021 Sdílet Odesláno Duben 9, 2021 Už 2, v podstatě stejný příspěvek. Myslím si, že tady RS nekoupíš. Chápu, že to zkoušíš. Ti co ji tady mají, si ji nejspíš plánují nechat, na bazarech je nicméně inzerátů na prodej RS spoustu. Hledal bych tam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
vitnet Odesláno Duben 9, 2021 Sdílet Odesláno Duben 9, 2021 Spis ne nikdo se neozval no zatim mam prave 1.9 tdi Octavia 1 a chci zkusit rsu no ale tak na bazarech jsou ale nevim kolik cca se pohybuji ceny rs Octavia 1 v dobrem stavu tak sem se chtel poradit tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 9, 2021 Sdílet Odesláno Duben 9, 2021 Pod 80t nemá smysl koukat, jsou to zbastlený vraky, co nemají spoustu originálních věcí, které jsou právě podmínkou, aby to bylo originál RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 9, 2021 Sdílet Odesláno Duben 9, 2021 Asi bych koukal kolem 100 tisíc. Vím, o čem mluvím. Jednu z našich jsem nedávno prodával, auto v top stavu, po technické stránce téměř vše nové a oproti loňsku šly ceny hodně dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitnet Odesláno Duben 10, 2021 Sdílet Odesláno Duben 10, 2021 Take sem si rikal te to bude nejak kolem tech 100k a prosim vas vy nahodou o zadnych rs nevite ? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 10, 2021 Sdílet Odesláno Duben 10, 2021 Budeš muset být trpělivý a čekat. Nebo ještě zkusit štěstí v zahraničí. Ideálně dovoz ze Švýcarska. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Duben 12, 2021 Sdílet Odesláno Duben 12, 2021 když to bude někdo prodávat kolem 80 ,asi to bude odpovídat stavu žádný zázrak, sám jsem takto koupil, slušný stav ,ale abych to dal do origo stavu-od detailu jako rs popelník až po částečnou repas nápravy, chybějící kryt katalyzátoru, výměna pružení za origo a nějaké drobnosti a jsem na 100, inzerátů je dost,ale ber to tak ,že kupuješ hodně staré auto skoro 20 let staré,kolik do toho budeš potom muset nasypat, nebo připlatit a koupit dražší ale lepší,to je volba kupujícího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rpolma Odesláno Červen 2, 2021 Sdílet Odesláno Červen 2, 2021 Já budu mít na prodej červenou, kdyby byl zájem ještě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
vitnet Odesláno Červen 6, 2021 Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 V 2. 6. 2021 at 8:15, rpolma napsal: Já budu mít na prodej červenou, kdyby byl zájem ještě. Psal jsem Vam na mail diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.