Jump to content

SWING

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Felix10

Gateway som si už zaobstaral nový. Momentálne riešim ďalší problém a to je zlý príjem rádia, kedže mám prípravu len pre jedno DIN rádia. Preto sa chcem opýtať či existuje lacnejšia voľba ako je :

post-24434-0-78552000-1358022131_thumb.jpg

• 1 month later...

Zdravím :)

Mám dotaz, nemám ...or. HF sadu pod sedadlem jsem nenašla ?? tu krabičku :) Bluetooth

Chtěla bych se propojovat pomocí BT s mobilem,mám multifunkční volant,

Musím mít také HF sadu nebo stačí dokoupit BT (a na kolik kč by to vyšlo)

Děkuji :)

• 3 weeks later...
Guest voda13

Zdravím Vás pánové, chtěl bych si koupit někde po bazarech Swing a vyměnit v yetině za původní Blues, ale vidím např. i swing ze superba s tím chromovým zdobením, je v tom nějaký rozdíl např v uchycení nebo zapojení, nebo je to jenom o vzhledu? ( rámeček a frekv.vyhýbka je jasná ) Dík za info

• 4 weeks later...

Zdravim :)

Chcel by som Swing namontovat do Octavie 2 (pred faceliftom).

O tej jednotke gateway, kvoli vybijaniu baterie viem.

Pre parkovacky tiez treba novsiu Riadiacu jednotku. Treba aj nejaku upravu zapojenia kabelaze ako u Bolera?

Mam predne a zadne parkovacie senzory, climatronic a maxidot. Je potrebne k tomu radiu okrem novej gateway a RJ park.senzorov este nieco dokupit?

Aby mi teda fungovalo zobrazovanie parkovacich senzorov, climatronicu (ak to radio podporuje), informacie z radia ID3 tag - nazov pocuvaneho radia na maxidote a taktiez aby som neazabudol Handsfree ?

Momentalne mam nejake obycajne radio pioneer a parrota.

Dakujem za odpoved.

Aj nad tym som rozmyslal, ale kedze parkujem na najvacsom sidlisku v strednej europe, tak myslim ze Bolero by nemalo dlhu zivotnost... preto aspon dufam ze Swing by vydrzal :)

uz som si zistil cez diagnostiku ze mam GATEWAY s koncovkou "P". Cize menit ju nemusim...

a nasiel som nejake shcemy na zapojenie faceliftovej RJ parkovacich senzorov.

Treba mi uz len tu novu RJ (vie niekto aky typ zhanat? ) a repracik.

Len som teda nepochopil... to po tomto zapojeni mi budu fungovat oba repraciky? Jeden na predne a druhy na zadne senzory? alebo ako?

A dalej treba natiahnut dva nove kable od RJ parkovacich senzorov k Gateway pod volantom?

Pri climatronicu sa meni ten panel co je s ovladanim klimy? alebo len nejaka jej RJ ? Lebo ak sa to meni cele tak dakujem neprosim :)

A este jedna otazka... bude mi treba potom este prepojit nejakym kablom swing s maxidotom? &lebo teraz tam mam len obycajne poineer radio...

inac mam 1/2008

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Zdravím,

Chci pořídit Swing, ale ze Superbu II, zajima me jestli to uz teda někdo má . Dá se sehnat ten rámeček aby to pasovalo na OII před FL s manuální klimou? Asi jsem špatně hledal, ale nenašel jsem takový rámeček.

Kompatibilitu s climatronikem, parkovacíma senzorama resit nemusim, jelikož je nemam.

Dále jestli jsem dobře pochopil, tak prekodovani nepostaci, ale budu muset koupit novou Gateway, protože moje končí písmenem F.

A ještě vyresit antenu.

Hodne by mi pomohl kontakt na nekoho šikovného z okoli Ostravy, Havířo, Frýdku...

Díky

• 2 weeks later...

No asi špatně hledám ale zajímalo by mě toto. Já vlastním Swing ale chtěl bych Bolero. Tak se ptám jestli se to vyplatí měnit. A pak pokud bych vzal Bolero jestli mi na něm bude ukazovat to co na stávajícím Swingu a to teplota venku, otáčky ventilátoru , klima a parkovací senzory.

• 4 weeks later...

Ahoj

Mam OCT II MR2007. Chcel by som si dat Swinga. Mam Climatronic a aj zadne parkovacie senzory. Gateway mam 1K0907530K s J533 Gateway H04 0020. Budem musiet menit Gateway. A ked chcem aby zobrazovalo parkovaky a climatronic, treba RJ na parkovacky z faceliftu a s akym cislom a ten Climatronic, co treba vymenit. Dik za info

• 5 weeks later...
Guest Timoteus

Čaute,

kúpil som Octaviu 2, r. 2011 so zabudovaným rádiom SWING s AUX vstupom.

Kúpil som si JACK 3,5mm ktorý je funkčný.

Ale po pripojení iPhonu hudba nezačne hrať. Skúšal som všetky levely, všetky možné možnosti a nič stále nehrá.

V otcovej Fábii kde je rádio Blues mi začalo hrať po pripojení bez nastavovania a v Octavii nič.

Poradte prosím čo mám robiť.
Ďakujem

Guest Timoteus

mozna hloupej dotaz, ale navolil si pomoci tlacitka MEDIA polozku AUX?

kdyztak diagnostika bere i AUX, tak tam se podivat..

áno navolil som AUX, aj som skúšal všetky tie levely čo sa tam nastavujú a nič,

asi s tým pôjdem do servisu niekde nech sa na to pozrú

vďaka

• Ol@f changed the title to SWING