Benda Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Ahoj, mám v autě rádio Swing a chtěl bych si pořídit lepší. Pročítal jsem spoustu diskuzí, ale ještě mi nejsou jasné některé věci. Mám maxi dot a HF. Na swingu mi ale nejdou přehazovat písničky pouštěné přes BT (jedná se jen o streamování audia z tlf). Potřeboval bych, aby to šlo přímo z toho rádia, ale předpokládám, že jestli mám tu starou jednotku HF (nevím číslo, nemám u sebe auto, vím jen MR2012), tak to nepůjde ani tak (pokud nekoupím amundsen+). Ale to by zas tak nevadilo, když tam je slot na karty. A ještě rámečky...Pokud pořídím Bolero, tak rámeček měnit nemusím. Pokud bude ze Superbu, tak ano (stačí ten rámeček jako na Amundsen/Columbus?) Díky za pomoc. 1 Quote Link to comment
Vlad Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 (edited) Začínám to taky vidět taky tak, mám tel: 5K0035730e sw version: 2902 siwng radio: 1Z0035161f sw version: 0065 taky 2012, takže podle mě to budeš mít asi stejně a prostě avrcp nefunguje, nechce se mě kupovat čínský radio, ani to čínský radio co je modifikovaný z MBQ pro PQ, a nemám moc rád to dotykové ovládní obecně, takže když bych vyměnil rádio za rns315 bude prostě vše fungovat a bude to používat bt mikrofon co je nyní v autě (rns315 amundsen+) nikde mikfron nevidím. Případně jaká jiná je nejlevnější varianta jak to zařídit aby avrcp fungovalo. Moc se v těch VAG a škoda názvech nevyznám jako třeba jestli bolero je lepší než amundsen a jestli columbus RNS 510 má nějakou vyhodu nebo jestli už to zas není třeba pro mbq apod. Edited April 3, 2022 by Vlad 0 Quote Link to comment
Radas Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Je možné změnit zvukové upozornění v případě připojení Bluetooth na radiu Swing O2 FL ? 0 Quote Link to comment
michal55 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Na Boleru to jde přes diagnostiku. Na swingu by to mohlo jít taky. Myslím tím vypnout to zvukové znamení. Jestli chceš změnit tón, tak to netuším. 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 s radiem toto zvukové potvrzení nemá nic společného, přizpůsobuje se přímo v jednotce telefonu adr 77 0 Quote Link to comment
Radas Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 (edited) @Rolbař, můžeš prosím více přiblížit, procházel jsem nastavení upozornění i v souborech telefonu, ale nic jsem nenašel co se bluetooth týče [emoji45] takže se napíchnout na jednotku telefonu BL v autě a na adrese 77? v domácích podmínkách bez vagu asi nemožné 😔 Edited July 31, 2022 by Radas 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 možné pouze diagnostikou v adrese 77 0 Quote Link to comment
cosby Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Víš co by ti Jardo na tuhle tvoji odpověď řekl úředník? 0 Quote Link to comment
michal55 Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 @Radas, psal jsem ti SZ. 0 Quote Link to comment
Casper749537 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Ahoj všem , Než mě někdo zjebe , nevím jestli je postup pro dotaz správný , velice se omlouvám. Procetl jsem si ze mohu v Octavia 2 / 2007 vyměnit rádio Audienci za Swing , pro jistotu Swing je z Yeti z 2011 opravdu to půjde prohodit ? Pro jistotu jsem nahrál i foto rádia které chci koupit. A další dotaz , co k tomu budu vše potřebovat ? Rámeček ? A hodně píšete o nějaké getaway ?? muzete mi prosím dat nějaké odkazy kde rovnou koupím. omlouvam se v tomhle jsem Idiot. Diky moc za rady. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts