Jump to content

SWING

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Zdravím,

mam Octavii II před FL, rok 2005. Zrovna sem rozbil originální Nexus - výměna displeje je asi špatně realizovatelná a stejně neumí MP3...chci se zeptat, zdali tam dám SWING? Je nutná nějaká elektrikařina? Půjdou s tím rozchodit origo parkovací senzory?

Díky :)

• 1 month later...
  • 2 months later...

Mám namontované rádio Swing, vyměnil jsem zadní nárazník i sparkováky za OII facelift.

Parkováky fungují - jen pípáním, nezobrazují se mi na rádiu, na multifunkční volantu nefunguje ovládání hlasitosti.

Jakou jednotku budu muset ještě vyměnit?

Děkuji

OII 2005 předface.

• 4 weeks later...

Zdravím,

autorádio Swing mi nechce přehrávat CD, po vložení disku na displeji naskočí CD ERROR a disk hned vyjede. Nesetkal jste se někdo s tímto problém? Dalo by se rádio rozebrat a vyčistit čočka? Nebo by se musela měnit celá mechanika což vzhledem k ceně rádia asi nemá cenu řešit....

• 1 month later...

Ahoj,

u rádia Swing ve OII FL mám problém s přehráváním CD. Při vložení disku do jednotky hraje normálně, problém je když vypnu klíček, a po zapnutí už v přehrávání nepokračuje. Svítí jen čas 00:00 a dál se CD nespustí, musel bych ho opět vytáhnout a vložit. Poradí někdo?

Díky.

• 1 month later...

Ty kokso. Díky moc chlapi,vypadá to fakt dobře,ale to je trochu mimo můj rozpočet.. :(

Nejspíš vyzkouším ten káblík s koncovkou přímo v tlačítku. Za ty prachy i kdyby to nefungovalo,tak to tolik mrzet nebude..

Jen by mě zajímalo jestli to přečte i klasickou flashku jako medium,nebo to funguje jen jako zásuvka třeba pro ipod?

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Zdravíčko, mám rádio swing v Octavii II R. V 2012. Ale rádio má aktivní pouze jednu anténu ant1 Off a ant2 on. A ve výbavě tam mám antény dvě, i z rádia jdou dvě antény. Nebo někdo která anténa je která, jesi ant1 je v okně nebo ta na střeše?

Díky :-)

Edited by chuck323
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • Ol@f changed the title to SWING