Mirouch76 Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Tak to není vůbec špatná cena. Já kupuju Osram NBP za skoro to samý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Cana byla příznivá, jinak ty Osram NBP by měli opravdu stát kolem 400,-, ale co mi říkali v obchodech, že kdyby je objednali, tak by stáli okolo 550,-, že Osram teď z nepochopitelných důvodů podražil (staré skladové zásoby jsou ještě prý za sníženou cenu) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Len pre zaujimavost, oficialne zivotnosti ziaroviek: Osram NB 250h Osram NB Plus 300h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Tak to teda není moc velkej rozdíl :( . No jsem zvědavej, jak dlouho vydrží ty GE, ale říkali mi v tom obchodě, že je mají ve služebním autě už 3 roky a pořád drží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Minulej tejden jsem pořídil nový žárovky do hlavních světel a to Philips X-treme Vision a dneska Nokya Hyper Yellow H3 do mlhovek. ty žlutý mlhovky svítěj líp? Objednal jsem si ted nějaký GoldVision tak jsme zvědavej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Safra, tak zarovky mam, ale H4 mi prisly Stage 2 a to dat do svetel nemuzu. :( Budeme to muset s Robertem vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Trixx7: žlutý světla mají jinou vlnovou délku a údajně líp prosvítí mlhu (v mlze jsem ještě neměl možnost osobně vyzkoušet ale pří směžení je to lepší než bílý). Houmíku proč je nemůžeš dát do světel? Jsou to ty o kterých jsme se onehdá bavili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ty Stage 2 maji 100W. Asi se to blbe objednalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 To je blbý. Jedině je zkusit do starých světel. Ty nový ti to za chvíli vypálí:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tak jsem dnes vyzkoušel za tmy ty GE megalight ultra +90% a musím říct, že na potkávací jsou lepší než předchozí Osram NB, ty GE mají silnější a bělejší světlo a řekl bych že i dál dosvítí. Při dálkových světlech jsou ale ty GE horší než Osram NB (to mi ale nevadí, protože mám přídavná dálová světla), NB má na dálkové bělejší a o chlup silnější světlo, ale co se týká osvětlení, tak je to tak nastejno. Teď jsem jen zvědavej jakou budou mít výdrž... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Já mám teďka Philips Exteme Vision +100% a je to bomba. Ale ta cena taky měl bych za mě 2x NBP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 momentalne jezdim Philips Blue-Vision ultra. Je to fakt bomba, mel jsem uz pred tim v porovnani s X-treme Vision, ale na jinym voze. Rek bych ze svetlo skoro stejny +-. Samozrejmne se to svetlo v desti atd. vice straci, ale za to to ma moc prijemnou barvu svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Já mám H4 osram Night braker Plus ve své octavii I už více než 1 rok, nemám denní svícení, takže svítím pořád. Jsem s nimi max. spokojený. I kdyby vydržely rok tak si je znovu koupím. Cena cca 350,-kč za to stojí aby člověk perfektně viděl!!! Dneska 4.1.2013 mi 1 praskla :( vydržela cca 1,3 roku..při nájezdu cca 20.000km. Jdu do nich znovu, ale možná zkusím kvůli designu Osram cool blue :) mám stříbrnou metlu......a vypadá to moc hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Já mám Osram NB už dva roky B) Je teda fakt, že ročně najedu cca 7000Km, ale zase nemám denní svícení, takže svítí furt a na krátkých trasách to je pořád rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout... Takže výdrž půl roku snad ne...záleží v jakým stavu je dobíjení(regulátor na altíku a tak) Asi do nich pak půjdu znova. Svítí parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Já si ze srandy koupil nějaké žárovky za stovku :)) měl jsem je tam asi dva dny, pak letěly. Viděl jsem uplné TomášT: no tak čas jim neublíží, s takovým nájezdem vydrží hodně věcí dlouho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Ono je to s těma žárovkama asi kus od kusu, protože jsem měl Osram NB a vydržely asi 1,5 roku. Nájezd mám cca 10 000km za rok a používám led denní svícení, takže celkově vzato, moc dlouho nevydržely, ale třeba nyní by ty NB Plus vydržely dýl. Teď mám skoro rok tyto žárovky http://www.auto77.cz/autozarovky/12v/h4-hr2-hs1/12v-h4-6055w-p43-90-megalight-ultra---sada-2-ks---ge50440sxu.html a musím říct, že na potkávací světla jsou lepší než Osramky, v dálkových vedou zase Osram, ale to je mi jedno, protože mám přídavné dálkové se 100W žárovkama, takže toto neřeším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest stinger Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 tak jsem si koupil na aukru značkové žárovky GE H4 + 120% mají modrý proužek za necelejch 300,- cena ujde a svítí fakt super. výdrž uvidíme. měěl jsem Narvy + 50%, ale tyto GE svítí líp a bíle:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 A Osram NBR plus si zkoušel? Je pro porovnání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Mirouch76: teď mám taky GE h4 +90% (asi rok) a předtím jsem měl Osram NB, tak můžu porovnat jak žárovky svítí. Co se týká svítivosti, potkávací světlo je lepší u GE, má o něco silnější svítivost a světlo je bělejší než u Osramu, ale zase v dálkových vede Osram :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 U sebe už to neřeším, ale za mě byli nejlepší Philips Xtreme Power a novější označení Philips Xtreme Vision. Oboje měli super bílý světlo jak v potkávacích tak v dálkách. Myslím že Power byli +90% a Vision dokonce + 100% světla. Ale ta cena taky stála za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ahoj máte někdo zkušenosti se žárovkama MTEC japonská výroba. Žárovky Golden Yellow svítí zlato-žlutou barvou, mají vynikající svítivost za mlhy a špatného počasí. Teplota barvy je 3300K. Žárovky Super White svítí sněhově bílou barvou připomínající xenonové světla. Teplota barvy je 4350K. Žárovky Cosmos Blue White svítí bílou barvou s nádechem do modra, perfektní imitace xenonových světel. Teplota barvy je 4750K. Cena je kolem 500kč,kdyby měl někdo nějakou radu nebo zkušenost budu rád za odpověd.Díky moc všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 MTEC zarovky by me tez zajimaly....,opravdu nikdo nema zkusenost jak sviti? Hlavne ty Golden Yellow,by se ted za zimniho pocasi hodily.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ty Golden Yellow by se mi líbilo do mlhovek.Jen v H1 je asi nedělaji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 H1 skús Narva Contrast+.. ja ich mám síce v diaľkových (lebo miesto hmloviek mám LED denné svietenie) ale som s nimi maximálne spokojný, aj hmlu v pohode presvietia.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak jsem je našel a objednal. Třeba mi přijdou pod stromeček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak nepřijdou, dneska mi stornovali objednávku, prý už nejsou v nabídce, ale aspoň dorazili Night Breaker Unlimited. Tak uvidíme jak dlouho vydrží. Svítí parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 No škoda.. nad tými NB unlimited rozmýšlam aj ja v H4 do Fabie.. asi ich skúsim keďže na Slovensku nevime zohnať za normálnu cenu NB+.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Zkus kouknout tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 dobré ceny mají i zde http://www.auto-doplnky.com/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekvok Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Má už někdo vyzkoušené OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED H4 ? Uvažuju, že bych je koupil, ale co jsem četl, tak nove žárovky nějak praskaji.Ja tam mám žárovky od koupil a najel jsem na nich pres 100t asi by už chtěli výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.