Petan Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Prosim o radu mam octavii II a koupil jsem si značek na masku a nevim jak se přidělava.Značek je original a sklada se z černe podložky z plastu a z vrchni casti samotneho loga.Netušim jak se na masku přiděla.Je maska stejna Rs s normalni maskou octavie?Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Sám jsem RS znak lepil před 14ti dny. Podívej se na fotku nějakého RS kolik žeber od kraje znak je. Ten černý plast má vystouplé drážky které přesně dosednou k těm žebrům. Znak k plastu se lepí oboustranně lepící páskou a pak to celé přilepíš sekundovým lepidlem k žebrům. (Já idiot si při tom lepení a držení stisku přilepil prsty k tomu znaku, ale naštěstí jsem to zaregistroval tak, že šli ještě těžko ale přece odlepit bez ztráty kůže :)) Plochy odmasti a očisti. Drží to perfektně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Květen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 A jakym lepidlem ?Nějaky loctite nebo obyčejné z hypače?Abych znak neztratil nekde v myčce. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Já to lepil lepidlem z lidlu :) a síla kterou jsem to zkoušel druhý den odlepit prokázala kvalitu výrobků z tohoto sociálního diskontu :D Drží to opravdu dobře. Však si to pak zkus odlepit sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Čech Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Proč nesundáte znaky Škoda a nenalepíte si tam třeba Ferari, vypadalo by to stejně trapně. Fakt mě vždycky pobaví když vidím na Oktě která nemá RS ani vzhled ani motorizaci tyhle znáčky, :) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Tak aspoň že tě to pobaví, to je taky důležity :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Květen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 a lepil si nejdřiv ten vrchni napis tou oboustrankou na černej plast nebo ten plast nejpre na masku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Jak jsem už psal: "Znak k plastu se lepí oboustranně lepící páskou a pak to celé přilepíš sekundovým lepidlem k žebrům. " čili nejprve znak k plastu páskou, abys pak při lepení k žebrův viděl jak to vypadá a jestli to lepíš rovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Prodejte to a kupte si RS ne? RS je o tom co poskytuje a né o tom jak se tváří, ne? S RS se nejezdí do Lidlu pro rohlíky.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Prodejte to a kupte si RS ne? RS je o tom co poskytuje a né o tom jak se tváří, ne? S RS se nejezdí do Lidlu pro rohlíky.... ono dneska není problém s ropákem natrhnout prdel RS :) takže znáček RS+? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Zdravim,chtěl bych si koupit chromovanou podmasku co je kolem značky na naraznik viděl sem ji asi na 2 oktavkach. Ale nenašel jsem prodejce na netu.Nemate nějaké zkušenosti odkaz na prodejce?Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Za prve, prvni odkaz u pana Googla http://www.nakupka.cz/vyrobek/podlozka-pod-spz-chrom/ Za druhe, je to otresny auto pak vypada jak auto komediantu, ale samo proti chuti..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar.ka Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Neměl spíš namysli toto http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d...i_znacky_predni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 oboje je stejný hnus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 podle me mel na mysli taky to co pise jar.ka ale je to hnus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 no čo aj Passaty to majú... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Myslel jsem ten vyrobek od toho autostylu.Ale vaham když mi od toho odrazujete.Je pravda aby to nevypadalo potom jak od kolotoču 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Zdravim,chtel bych dat na octavii xenony.Zajimalo by mě kolik to předelani stoji?Co je vse potřeba předelat a koupit?Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 To záleží jakou cestu přestavby zvolíš. Jestli chceš mít regulaci náklonu světel na kolečko, tak ti stačí koupit si buď už takto upravené xenony a pak si je musíš akorát nakódovat (to je nejednodušší způsob). Nebo koupit xenony a nivelaci na kolečko si udělat sám. K tomu budeš potřebovat nové motorky ze světel bez xenonů (a nebo použiješ ty ze svých světel) a trochu zručnosti a pak samozřejmě nakódovat. A nebo můžeš udělat komplet přestavbu, tak jak je to originál tzn. s dynamickou regulací a na to budeš potřebovat xenony, jednotku, čidla na nápravy a kabeláž. A taky nakódovat. Tuto přestavbu ti může udělat např. člen Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 dela to taky na nivelaci Vaša z Prostejova a velmi kvalitne za dobrou cenu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 A nakolik přijde takova přestavba s naklonovymi čidly a ostřikovači? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Zdravim,jak se Vam libi mračitka od milotecu na předni svetla rok 2006? Mate nějake zkusenosti ?snižuji svitivost světel?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Ja je mam a vyborny nesnizuje to svitivost a vypada to skvele moc se mi to libi na tech autech mel jsem to i na OC1 a taky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 diky za odpověd ještě vaham jestli koupit do barvy auta nebo carbon styl nebo ty střibrné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 taky absolutni spokojenost, svitivost nesnizuji. ja preferuju do barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.