romariooo Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Tak dneska jsem u kámoše objednal pneu na zimu : Dunlop Wintersport 3D...slyšel jsem na ně zatím jen samé pozitivum, tak jsem zvědavý Měl jsem je na jedničkové Octávii a jsou opravdu dobré.Pirellky a pak Dunlopy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 ...tak v tom případě su klidnééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Ve čtvrtek večer v Olmiku stála černočerná kokta s Téčkem na zákazu, v křižovatce, naprosto dementně, jsem si říkal, že to snad nejsi Ty :-) A nebyls :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 ...ještě že tak ...ale v zákazu většinou nestojím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Auto bylo hodně pdoobné Tvému, ale říkal jsem si, že takový hňup nejsi... jinak značka byla 5T* 2404... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Dík Každopádně to byl kámoš a zítra k němu jdem na návštěvu...takže ho hnedka zjebu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Zjebej, pěkný příklad pro děti, asi by mu upadly nohy kdyby parkoval tam co ostatní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 ...a je to tady kurwa...jdu se vybrečet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Storm: dnes asi nebudeš spát vid? "maličko" rozdil tam je no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 no aspon mas ALU, ale Ja budu dneska davat plechace :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Já nasadil na zimu pegasy, neni to špatný, ale oproti 18" je to stejně takový chuďoučký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 ...a je to tady kurwa...jdu se vybrečet co mam rikat ja suldo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 No v tvém případě bych si to asi hodil :) Ale tak tys jezdil na plechách i minulý rok, ne ? Alex : Chtěl jsem taky 17", ale nezbyly už mergle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 tak a dalši co má už zímni kolca . pěknej rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 ...decentní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Já nasadil na zimu pegasy, neni to špatný, ale oproti 18" je to stejně takový chuďoučký. Přijeď se podívat na moje Orionky ;D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Viki ja prijedu s Alesem a taky na Pegasusech jo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Dneska jsem se byl vzdělávat v krásném beskydském golfovém prostřední na Čeladné. Téma - Superb Combi. Musím uznat že autko velice vydařené a v kufru je pár nových cipovinek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Hezký, tyhle školení vám v dobrým závidím.. na zajímavých místech, projedeš se v různých modelech s různýma motorizacema, .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 ...tak problém z parkovákama je vyřešený, kluci na servise zjistili akorát špatný kontakt takže nemusím kupovat nový kousek...paráda. Jinak minulý týden jsem se pustil do renovace Ultráků, takže na jaro bych měl být ready + nějaké novinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 + nějaké novinky. to sa ešte niečo dá? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Storm: mysliš že se Superb II combi dá porovnávat s novym Passatem? ;) cenově to bude asi hodně nastejno vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 to sa ešte niečo dá? ;) ...děláš jako by ne... :D Storm: mysliš že se Superb II combi dá porovnávat s novym Passatem? :( cenově to bude asi hodně nastejno vid? Z mého hlediska je Superb Combi z koncernových vozů nejrozumnější jak skrze ceny tak užitné hodnoty.Prodávám obě auta a pokud jde o mou maličkost, tak prostorově je Passat prostě hodně vzadu a kufr má Sup o hodně variabilnější. Např. už od druhého stupně výbavy máš v základu kolejnice s přepážkami, takže si to můžeš pěkně rozdělit a uchytit, pak je tam třeba za příplatek výsuvná podlaha ad. Větší kufr a ikdyž ho natřískáš, není to na úkor místa na zadních sedadlech...prostě paráda. A cena je taky hodně přijatelná. Pokud zas chce člověk více reprezentovat a má více peněz, půjde samozřejmě do Audi.....ale i ten Sup by šel pěkně poupravit a budil by kurewský respekt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 má ten SIIC už vzadu LEDky alebo je to ešte stále 100rokov za opicami? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 má ten SIIC už vzadu LEDky alebo je to ešte stále 100rokov za opicami? ;) Podle mě to LEDky nemá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 No...nemá ;) Počkáme si na Face a uvidíme. Přece nemůžeme chtít po Škodovce aby dala svým dražším koncernovým bratříčkům na prdel ve všech směrech...už tak je laťka nastavena dost vysoko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 No...nemá ;) Počkáme si na Face a uvidíme. Přece nemůžeme chtít po Škodovce aby dala svým dražším koncernovým bratříčkům na prdel ve všech směrech...už tak je laťka nastavena dost vysoko. :) ...no dúfam, že Slovák sa vyfarbí v dobrom slova zmysle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Myslíš základní výbavu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Myslíš základní výbavu ? mal som na mysli facelift - ten by mal robiť on...základnú výbavu má SII myslím, že dobrú ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 ...tady jeden kolega z německého fóra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.