Lukáš Zvěřina Odesláno Duben 1, 2022 Sdílet Odesláno Duben 1, 2022 Ahoj, chtěl jsem se prosím zeptat, jestli se už někdo zabýval touto problematikou? Případně jestli by mi někdo neporadil/neudělal, když nemám dveřní osvětlení, pouze odrazku u Octavia 3 combi FL 2018 STYLE. Za realizaci samozřejmě zaplatím. Nechci lepit na dveře takové ty vystouplé bateriové nesmysly. Dále jestli už někdo řešil dodělání automatického otevírání pátých dveří pomocí pružin s funkcí otevření interiérového tlačítka z kabiny? V autoelektrice se nevyznám, tak se předem omlouvám za dotazy 🙂 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 3, 2022 Sdílet Odesláno Duben 3, 2022 Jde dodělat jak červená světla místo odrazek, tak umístit projektory do spodní části. Montáž na oboje dveře vychází při použití originálního materiálu i s prací na cca 5000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Zvěřina Odesláno Duben 3, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2022 před 8 hodinami, Rolbař napsal: Jde dodělat jak červená světla místo odrazek, tak umístit projektory do spodní části. Montáž na oboje dveře vychází při použití originálního materiálu i s prací na cca 5000,- Tak to je celkem ranec za dve svetylka🙂. Slo by to udelat i z neoriginalniho prislusenstvi? Myslel jsem, ze se tam dotahne kabelaz treba z ovladani od el. oken da navic pojistka a svitime 🙂... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 3, 2022 Sdílet Odesláno Duben 3, 2022 Rolbař píše, že se jedná o originál materiál s prací, neorigo bude za hubičku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Zvěřina Odesláno Duben 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2022 před 11 hodinami, Radas napsal: Rolbař píše, že se jedná o originál materiál s prací, neorigo bude za hubičku Borec to tam ma za chvili aj s kodovanim, ale preci bych svoji octulu sveril radsi profikum, co uz to nekdy delali 🙂 ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 4, 2022 Sdílet Odesláno Duben 4, 2022 Od Rolbare je nejen origo materiál, ale i origo práce, tedy kabeláž a její vedení, včetně pozic pinů a nápojení. Takže přemýšlejte hlavou a pak je to podle volby každého soudruha 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 4, 2022 Sdílet Odesláno Duben 4, 2022 Tak tak, zrovna včera se mě ptal kamarád na dodělání MF volantu jestli o někom nevím. Dneska jsem mu posílal na Rolbaře číslo, protože vím, že můžu s klidným svědomím doporučit. Byť si tam těch 100km dojede.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 4, 2022 Sdílet Odesláno Duben 4, 2022 Klasický červený lampičky s prací nestojí zas tolik, ale sada projektoru je za cca 3100 + se na ně musí vyřezávat díra do spodní části obložení dveří a dost na přesno, není to PnP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Duben 20, 2022 Sdílet Odesláno Duben 20, 2022 Jj, dělal jsem to u sebe taky. Naštěstí jsem měl lampičky ve dveřích z výroby, takže jen koupit projektory, udělat kabely (propojky od těch lampiček) a vyřezat díry. To šlo celkem hladce, ten plast je měkkej, jde to nožem. Ale musíš postupně, abys neudělal tu díru velkou, jinak bude projektor vypadávat. Zkoušel jsem i projektor z Číny, ale originál je o hodně ostřejší a svítivější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.