iguka Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Tak dneska jsem rozdělal druhý kolo, ale to taková paráda nebyla. Nejdřív mi nešel povolit ten jeden šroubek, co drží buben, pak mi nešel sundat buben. Když jsem do toho mlátil, tak ze zadní štítu bubnu upadlo jakési olověně podlouhé závaží, které jak jsem zjistil, tak bylo nalepeno. Co s tím, jak ho nalepit zpět? Stane se něco, když tam nebude? Jinak jsem zjistil, že má házivost náboj ne buben, ale zatím to nechám tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Tak dnes vyměněna spojka http://www.cc-autodily.cz/spojka-komplet-luk-7-7 , vypínací tyč http://www.cc-autodily.cz/packa-rozperaci-spojky a páka spojky http://www.cc-autodily.cz/paka-spojky-octavia ). Navíc vyměno ještě táhlo řazení http://www.cc-autodily.cz/tyc-volici-tahla-razen Spojka zabírá krásně od spodu a žádné cukání. Lamela byla ještě ok, ale na přítlačáku (je to vidět) se ulomil kousek packy a ten tam lítal. Ještě jsem si všiml, že tyčka na tom přítlačáku nemířila do středu, tak možná se to nějak vyklechtalo (ten důlek mimo je vidět na fotce) Hůř mi jde řadit jednička, ale dávám to za vinu tomu novému táhlu, tak snad si to časem sedne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 To ty sám nebo servis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Miklísku, sám bych to nedal, takže servis. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Dnes výměna kostí a lůžek stabilizátoru. Děkuji Mikliskovi za jeho rady s výměnou. Jen tak pro pobavení ukazuji rok a půl staré čepy řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 hmm to je kvalita to asi originál škodovácký díl nebude co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 český výrobce http://www.cc-autodily.cz/hlava-rid-tyce-prava-2_2 Takže příště jen originál tady je na obrázku jako orginál čep s logem TRW http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0422811b-levy-kulovy-cep-rizeni-octavia.html a zde je vidět s logem audi http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/dily-rizeni/700-kulovy-cep-rizeni-octavia-i-orginal.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Něco je špatného ve státě dánském......... a byl to opravdu CZ výrobce, to vypadá jak kdyby ti dali omylem čínskou náhražku. Originál český výrobce, to by měl být TWR ne? Každopádně to je "s....a", já mám ještě původní 13let starý a jsou OK (dle dvorního mechanika a STK) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 logo z prachovky už nepřečtu, pač ta je na maděru a už si nevzpomínám, co tam bylo napsáno, když čepy tenkrát přišly. Zkusím ještě otřít prach na horní straně, jestli tam není nějaké logo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 ale musím uznat, že cc-autodily přislíbilo reklamaci čepů a vrácení peněz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Jo, JELDa & spol. válí, jsou solidní, mě taky umožnili vyměnit nové cvakající zadní tlumiče TWR za ATESO. Namontoval jsem je, cvakaly, dva dny jsem to vydržel, ale pak jsem k nim zajel, poslechli si to, dali mi nové ATESO a po demontáži jsem jim ty cvakající dovezl z5.. Cvakající=asi špatné přepouštěcí ventily, cvak-cvak-cvak-cvak-cvak-cvak-cvak ....... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 S jELDOU je radost obchodovat, taky jsem u něj reklamoval teplotní čidlo chlad. kap., obratem mi poslal nové a staré (špatné) ani nechtěl poslat zpět, měl jsem ho vyhodit a tak jsem i učinil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 chci se zeptat, jestli ty moje čepy řízení ještě nějaký čas vydrží nebo je musím urychleně vyměnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 ale jo chvilku vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tak jsem zjišťvoal přes obchod, jaké čepy mám ty já a měly by to být TRW, pokud tedy ovšem nedošlo k záměně. Měl jsem teda TRW za lepší značku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Tak mi ty čepy nedaly spát. Dneska jsem sundal kolo, očistil rez a na čepu je opravdu značka TRW, takže takový krámy si tedy na auto už nedám :wallbash: Dnes jsem zjišťoval ve škodovce, že jeden stojí 840,- Kč, ovšem kvalita s logama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 takže jsem objednal čepy z výše uvedeného odkazu od AutoRykl. Čepy jsou s logama, ale je tam zase logo TRW. Na manžetě je napsáno GERMANY. Než jsem je objednával, tak mi potvrdili, že to jsou originální čepy. Tak už fakt nevím, co je originál. Doufám, že vydrží víc, než ty moje původní s logem TRW :o . Na starých jsem loga audiny nenašel, ale možná jsou už vyrezlý. Takže jsem asi zase koupil ty stejný, jak mám na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Já mám na autě z prvovýroby taky čepy TRW,škodovka to dává jako originál,,zrovna tak brzdový destičky,na zadku mám TRW s logama VW,ŠKODA.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Tak doufám, že nové TRW, vydrží déle než ty "staré" TRW. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Tak jsem nechal vyměnit čepy řízení, byly špatné i čepy zavěšení kol a také silentbloky ramen. Teď po opravě krásné ticho, žádné vrzání, bouchání atd, prostě spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 tak to ma byt. Ono se vyplati kupovat neorigo jedine kdyz jde o vec ktera se nejak neopotrebava, nebo se na ni jen kouka Takoveto veci jedine original no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Tak jsem čepy řízení reklamoval a žádál jsem i zaplacení 800,- za provedenou geometrii a co myslíte jak jsem dopadl? Kupní cenu, poštovné i geometrii mi vrátili. Tomu říkám špica obchod www.cc-autodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 V tomto obchodu je fakt radost obchodovat, taky už mám jednu reklamačku za sebou a Jelda ji vyřídil bleskurychle, až jsem hleděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 tak TRW je dodavatel originálních dílů do prvovýroby.. ale problém je, že kvalita ND už není taková, protože to většinou jde rovnou do obchodní sítě a nejde to přes Škoda Auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.