Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

No ja to do tech Hranic bohuzel nestihl. Ale moc jsem tam chtel. Jenze bych to mel ten den moc na tesno a nerad se pak honim na cestach......... :palec:

A na letosni Malenky nebo kde ten sraz ve finale bude si budu brat dovolenou abych tam taky byl :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

No loni tam byla luxusni akce uz od patku co jsem mel info a letos tam chci byt u toho taky :D Jo a Libore az tak :rolleyes: Uz takhle par lidi domu jelo,ze je nekdo odvazel i s autem :smich:

Jo a myslim si,ze kluci daji info o tom srazu na cele forum ale i tak to budu sledovat a dam vam vedet :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Super :D , já už mám diody na zadní podsvícení taky nakoupený, jen mít čas na realizaci. Jinak ty diody máš kde uchycený, ze spodu na sedačkách? A kama jsi vedl napájecí káble a kolik modulů jsi použil? Já chci dát na každou stranu 2 moduly, myslím si že do zadu to stačí (není tam tak velký prostor jako ve předu) :(

Odkaz ke komentáři

Konny,Misel diky :D

Marto dal jsem na kazdou stranu dva moduli staci to a prichytil jsem to na ram sedacky na takovou silnou cernou trubku v sobotu se mrknes no a draty jsem vedl pod tou plastovou listou co je u prahu a napojil na ten predni osvit :(

Odkaz ke komentáři
Díky za odpověď, chtěl jsem to do soboty udělat, ale zatím to vypadá, že na to nebude čas, tak to aspoň pořádně omrknu abych věděl jak na to, i když teď už to teoreticky vím :D

Zitra jeste skocim do garaze a nafotim trochu za svetla at vidis jak to presne mam a sviti to smerem do zadu na zadni sedacky :(

Odkaz ke komentáři
Zitra jeste skocim do garaze a nafotim trochu za svetla at vidis jak to presne mam a sviti to smerem do zadu na zadni sedacky :huh:

Díky, bylo by super kdyby jsi sem dal fotky zapojení :D

pěkná práce :huh: svítí to super ;)

jen škoda že to v sobotu nebudu moct omrknout :(

Je to škoda, ale myslím si, že na jaře (březen, duben) bude další sraz, tak to už by mohlo vyjít ;)

Paradní pracička MiRe :) a sviti to jak přední jen při otevření dveří ??? nebo jen když zapneš svetla tak sviti jen zadní pod sedačkou....jinak jak vidim tak te to nějak chytlo :P za chvilku budes mit i osvetlene brzdove kotouce a podvozek ne ? :D

To víš, LED horečka se špatně léčí :D , jinak co mám zjištěný, tak to má zapojený na ty přední diody, takže zadek svítí jen když se otevřou dveře společně s předníma diodama ;)

Odkaz ke komentáři

Diky vsem, mam to zapojeny predek i zadek dohromady a na stropni lampicku takze to sviti jen pri odemceni dalkou otevreni dveri pri nastupu a vystupu. Za jizdy jsem to nechtel asi by me to dost rusilo :D

Libore neboj zadnej podvozek ani brzdy atd se uz osvetlovat nebude bylo by to jak vanocni stromecek :D jeste posledni co bych chtel je schranka u spolujezdce :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...