Petriiiik Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Tak jak u nás v práci! -->> Prej : "Co bys dělal v sobotu doma - proč bys odpočíval - půjdete do práce!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Kluci nestezujte si, ja jsem v praci tri vikendy v mesici..... ja posledni dobou vsechny 4 uz me to se.e ,ale co nadelas kdyz musis tak musis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Aspoň je ale z toho nějaká ta korunka navíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 A JE JE TADY SE PRACUJE ...........CO K TOMU DODAT SOBOTA UŽ JE I PRO MNĚ NORMÁLNÍ PRACOVNÍ DEN JINAK PĚKNÁ PRÁCE CHLAPCI S TOU VÝMĚNOU OLEJE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Jsem mlady :D a soboty uz taky zacinam nejak casto chodit do prace to se musi změnit :) ............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 V patek odpoledne jsem objednal gumovou podlozku pod listu osvetleni RZ a dnes dopoledne byla doma. Velke diky patri jELDOVI z cc autodilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ted jsem se u nekoho ve vlakne ptal proc u toho tesneni menil i tu listu osvetleni a ze pry ta stara na to tesneni uplne nepasuje....... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ja jsem to jeste nezkousel chci to delat o vikendu myslis jako ze to nepasuje na predface? Ja mam face tak snad bude pasovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ja si myslim ze by ti to melo pasovat i kdyz nekde na SH jsem cetl ze jim to taky nepasovalo, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 vy me strasite, ze se do toho asi pustim driv jestli mi to vyjde, at vim na cem jsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ahoj Mišo, je to tak, dnes jsem se v tomto vlákně http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...t&p=1106836 dočetl, že ta lišta co máš ty, ti pravděpodobně nebude pasovat na to těsnění... :D No zkus to tam namontit a uvidíš, přinejhorším koupíš i novou lištu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Miso ja te v zadnem pripade nechci strasit. Ja jen kvuli toho,ze to budu taky resit jestli mi vyjdou ty nove vrata a bavil jsem se na to tema tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...40&start=40 Konny ty hade :) :D Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 uz to vidim, kluci diky vam moc za odkaz kuwa to ste me moc nepotesili no ja to tam nejak narvu a nebo ho vyhodim, ale k vuli tomu kupovat novou listu plus lak nebudu to radsi tu starou listu nejak sikovne podlepim obostrankou no kazdopadne nejak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Miso ja te v zadnem pripade nechci strasit. Ja jen kvuli toho,ze to budu taky resit jestli mi vyjdou ty nove vrata a bavil jsem se na to tema tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...40&start=40 Konny ty hade :) Sorry, jen jsem to trochu doupřesnil ;) :D MiR: uvidíš jestli to bude pasovat, kdyžtak ji dáš Gerrettovi k narozkám nebo pod stromek jako náhradní díl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Jedine tak podarovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 dnes probehla vymena zadniho ulozeni obou ramen a zitra je objednana geometrie tak snad bude zase chvilku klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Jaký jsou první dojmy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 No jel jsem zatim jen z Lulce do Vyskova po rovince takze velky zmeny sem nejak nepozoroval ,ale na nejake nerovnosti to je trochu tvrdsi no na ty nase balony patnactkovy zadna hruza zadnej kostitras uvidis sam jak se svezes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Ok, tak se někdy zastavím abys mě povozil , jinak si taky myslím, že na 15'' to bude v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 (upraveno) no dneska probehla lejzrova geometrie a po serizeni je to na Upraveno Březen 17, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 U Krčmy že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Tak už vyměněno jo?? Já jdu v pondělí,puky TT +celá opravná sada od moogu,tak jsem zvědav jaká bude změna. Jak ty už jsi to pořádně projel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Kurnik Michale neni cas na přezouvani ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Marto,jo u Krcmy dal me dos dobrou cenu tak jsem to spachal u neho :D Zivocich 7007:vcera jsem je menil taky ty stejne co mas ty TT ostatni mechanik prohlizel vse je zatim ok ,ale ty puky byli oba dva KO! Takze zmenu jsem poznal dnes jsem to trochu projel je to celkove tvrdsi a lepsi to sedi v zatackach a tak celkove pred tym to plavalo jak na vode obe ramena meli velkou vuli v tech pucich ted to drzi jak pribity a doufam ze dlouho bude :) Libore:ja v zime vice garazuji nez jezdim takze jestli jsem najel za zimu ze 3tisice km tak to je moc tak si zpocitej kolik let bych ty gumy musel mit abych je sjel :palec: :) a taky k vuli te geometrii jsem nechtel aby mi je poskrabali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 JJ, tam si myslím mají za digitální geošku dobrou cenu , jinak co se týká té výdrže pneu, zajeď si párkrát někde zablbnout a uvidíš, jak rychle budeš kupovat nový pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 :palec: jo zajel bych ,ale porad pak za co koupit nove gumy?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Na nový gumy bys mohl víc jak půl roku šetřit , na blbnutí je právě dobrá zima, někde na zasněženým letišti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 no jo ,ale to by zase toho vzorku moc neubilo na tom snehu Marto tys byl taky nekdy u Krcmy na te geometrii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Musíš to střídat, jednou na sněhu a pak když sníh není , co se týká té geometrie, nee nebyl, ale byl jsem tam za kamošem, když zrovna dělal na nějakém autě geošku, tak jsem se aspoň podíval jak se to dělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Marto,jo u Krcmy dal me dos dobrou cenu tak jsem to spachal u neho :D Zivocich 7007:vcera jsem je menil taky ty stejne co mas ty TT ostatni mechanik prohlizel vse je zatim ok ,ale ty puky byli oba dva KO! Takze zmenu jsem poznal dnes jsem to trochu projel je to celkove tvrdsi a lepsi to sedi v zatackach a tak celkove pred tym to plavalo jak na vode obe ramena meli velkou vuli v tech pucich ted to drzi jak pribity a doufam ze dlouho bude :) Libore:ja v zime vice garazuji nez jezdim takze jestli jsem najel za zimu ze 3tisice km tak to je moc tak si zpocitej kolik let bych ty gumy musel mit abych je sjel :palec: :) a taky k vuli te geometrii jsem nechtel aby mi je poskrabali :D Tak to se už těším,já to koupil rovnou komplet at to udělají při jednom!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.