Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Miso ty puky super. Za to chvalim. A za ty cudliky centralu neutral´ :lool: Na Bubline jsou taky (nikdo at to nebere osobne) a kazdy je jinak vysoko a prijdou mi o neco širší a tim padem jdou spatne do tech plastiku na tapecu a jeden mi pri nasazovani prasknul, myslim tim ten plastik, takze ja ti nevim...... Vypadaj fajn ale :palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Kube tak prumer tech koliku je o nejakou tu desetinku mensi nez ty origo co tam byli takze v tapecu chodi ok a jak pises po nasroubovani a zamceni byl kazdej jinak vysoko tak jsem sedl do auta a zamkl se a oznacil jsem ruzne delky a srouboval odemykal a zamykal az jsem to vsechno sladil takze zatim vse OK uvidim jak dlouho :lool: jinak na tom Havexu to neber osobne jen Badys psal o neco vys kdyby nekdo vedel o nejakem srazu v tech terminech tak at da vedet jsem to mel spis napsat k jeho poznamce :palec: treba to bude nakonec jinej termin maj se :palec:

Odkaz ke komentáři

Miso ja to ani osobne nebral ;) ;) A jasne ze to kluci udelaj tak aby to pasovalo co nejvice lidem :P A kdyz jsi ty kolicky vytacel ven tak nebude pak porblem s tim,ze budou volne a budou chtrastit????????? Ja nechci byt detailista ale kdyz nebudou dotazene tak se preci jen budou za jizdy lehce trast a klepat o ty krouzky v tapecu........ :pivo:

Odkaz ke komentáři

Libore tak ohledne toho tesneni jste me strasily dobre samo ze tam nepasovalo musel jsem pouzit jen cast rozrezat a nalepit jen tu gumu do kola byl tam jeste takovej plast a ten prave nesedel tak jsem ho vyhodil :rolleyes:

no a ta sitka je moc sikovna asi ju taky poridim a zavesim na ty hacky nebo je tam nejake spesl uchyceni? :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...