Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Míšo hezký, brzdy dobrý, sloupky taky, jen ta maska něco mi tam chybí, možná dát i ten chromový rámeček do černa nebo do to zkusit celé potáhnout folií, ale já jsem ovlivněněj, protože u nás takhle jezdí s tou maskou jak máš teď ty už roky jednu bílá Felda a vždycky když ji potkám tak mě to praští do očí :D

Odkaz ke komentáři

Peto, chtelo by to ,ale tou folii bych ten stribrnej ramecek nepotahl ani kdybych se pos..l :D asi to bude rukama mam to jenom zkusmo tu folii muzu strhnou za deset minut a pokud se rozmyslim ze to chci v cerne tak urco oba dva ramecky ,ale do laku :D

Odkaz ke komentáři

tak at Ti to vyjde o tom vikendu a at se dilo dari pak muzem porovnat vysledky nasich praci :D

Peto a meli by sme se pomalu zacit domlouvat na nejakem tom sraziku Libor dojede sem do Vy. koncem dubna jak je ten tuning rikal ze tady bude uz v patek a na spani tak ze by jsme to nejak sfoukli jednim vrzem kdyz to ma tak daleko v patek o pul treti se ke me stavi Konny nepojedes zrovna tou dobou z prace kolem naseho ze by ses taky na chvilku stavil to nejak probrat?? :D

Odkaz ke komentáři

Marto jestli se mi o vikendu bude chtit a budu mit cas tak tu folii strhnu a vyzkousim jen ten stribrnej ramecek dat do matu jak tady radite a pokud to bude ok tak ten bych pak nechal striknout :palec: jinak zitra u me a prijede i Garrett tak to proberem :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...