Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

To je blbý že je to až na základ, zkus to tím štětečkem zaretušovat a uvidíš :) . Jinak co mi říkal kamarád co má zkušenosti s lakováním, tak různý ďubky a malý škrábance je dobré zakápnout barvou (štětečkem udělat silnou vrstvu barvy), nechat pořádně zaschnout a pak to vzít tuším 600 smirkem a potom 1000 nebo 1500 smirkem (pod vodou) a pak to rozleštit tempem. Po tomto by ani nemuselo jít poznat, že bylo místo poškozeno :) . Sám to přez zimu na nějakém místě zkusím udělat a snad to dopadne dobře ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Kluci diky, Marto vytahl jsem jen ledky z parkovacek jinak vse ostatni i ty zatmavene svetla jsem nechal aj ty zdvojene zadni svetla i to zaslepeni egr a emise na jednicku a na stk nemohl nic najit ,ale prej na jedenact let stary auto musi nejakou tu blbustku napsat tak tam napsal netesnost vyfukoveho vedeni :) Byl jsem na emisich u Krcmy a na stk na stavosce cena celkem 900,- za oboje :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrá zpráva, taky jezdím do stavošky i na emise a tak až půjdu za 2 roky, tak ty zadní světla nechám tak jak jsou, tzn. zdvojené obrysovky i brzdovky, jen vytáhnu ty diody z parkovaček a zalepím černou páskou přídavná dálková světla :palec: . Jinak diody v SPZ jsi nechal? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...