Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

To mi říkal taky o těch blinkrách na předminulé technické, to jsem měl týden nový ještě obyč. oranžový žárovky a když jsem mu říkal, že je tam mám týden, tak že je vše v pořádku :D , teď když jsem byl v červnu, tak už jsem měl ty diademy a na to neřekl nic ;)

Jinak je dobře, že je fabča v pořádku, aspoň jde vidět že se o ni dobře staráš :palec:

Odkaz ke komentáři

Spotřeba mě přestala trápit, teď si ježdění užívám, jen čekám, kdy zůstanu bez papírů a vyšší výkon by se hodil, poslední dobou si to ježdění zase užívám, Octa mě baví, jen jsem zjistil, že 15" kola jsou dost limitující :lool:

Ale i tak, 100koní na pěkný svezení stačí, to máš taky pod kapotou, ale když víš, že tam může být víc :)

Odkaz ke komentáři

100 koní určitě není málo, ale čím víc tím líp :palec: a Fun ti to určitě dobře naladí, okolo 100kw bys tam potom mohl mít ;) . Co se týká kol, tak s jinýma než 15'' nemám zkušenosti (větší kola si určitě nechají víc líbit), ale i mou octu celkem limitují (i když nechci, tak se někdy rozhrabe jen na pouhé přidání plynu a zimní gumy si někdy písknou i na dvojku) ;)

Odkaz ke komentáři

Konny neblbni,jak to děláš? Mě to nezahrabe ani na jedničku,natož na dvojku.....a to mám prosím o 1 kw k dobru ;-)

Neblbnu, ale to je realita :) . Samotnýho mě octa ještě někdy překvapí co dokáže a je to tím, že před cca 18 tis km se na motoru dělala polo GO (výměna pístních kroužků, komplet všechno těsnění, škrtící klapka se dávala nová, nějaký čidla a také se udělalo kompletní vyčištění motoru). Motor jsem poctivě zajel a výsledek je takovej jakej je. Už několik lidí co jsem vezl a vyznají se v autách mi řeklo, že po motorové stránce 1.6ku v tak dobrém stavu dlouho neviděli. Co se týká toho zahrabání na dvojku, tak zimní gumy si opravdu někdy písknou, i z místa si na dvojku zahrabu (to jsem zkoušel jen jednou) ;) . Na jedničku si někdy hrábnu i když nechci a při trochu razantnějším rozjetí je to pravidlo, že hrabu a před asi 2 měsíci jsem si to frčel na dálnici při 170 km/h do kopce, 4 lidi v autě, 150 kg v kufru a nevypadalo to, že by octě docházel dech, spíš se měla tendenci drát pořád na vyšší rychlost, ale to už jsem já zase nechtěl... :P

Jinak to neber jako že bych se tu vytahoval, to rozhodně ne, ale prostě tak se octa chová a jsem za to rád, aspoň vím, že se investice do motoru vyplatila :palec:

Odkaz ke komentáři

Hm,tak to ti opravdu Konny závidím.Asi jsi ji opravdu dobře zajel,jinak to neni možný! Já jsem též dělal polo generalku,ale okta mi jede úplně stejně jako před opravou.Na dálnici při 150 má relativně dost a když vidí kopec,sice se srdnatě drží,ale zrychlovat se ji už nechce.Rozjezdy jsou takové vlažné,více řve než jede!Musím říct,že rodičů fabia 1.2 je živější:-)

Odkaz ke komentáři

Je to zajímavý, že ti octa i po té polo GO jede stejně :huh: , já jsem poznal hodně velkej rozdíl, předtím byl motor takovej línej, než se rozjel, tak to trvalo věčnost, kdežto teď jede jako splašenej a vytočit ho až do omezovače není problém (5° jsem ještě nezkoušel, ale 4° úplně bez problémů) ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...