Optimus Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Budem urcite zhanat ..v nutnom prípade si dám doviesť... kamos do Čiech zacal chodiť pracovat :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 zlatý kapsy v kombíku :D tam se vleze i sluneční clona :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Budem urcite zhanat ..v nutnom prípade si dám doviesť... kamos do Čiech zacal chodiť pracovat :) ... To je taky řešení, ale nevím jestli je ještě v Lidlu sežene... ;) zlatý kapsy v kombíku :D tam se vleze i sluneční clona :D To se ti to vytahuje s kombíkem, co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Veru kombi je kombi ..vdacne ucelne autíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 A komu nestaci kapsy.....tak ma dvojitou podlahu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Veru kombi je kombi ..vdacne ucelne autíčko Věříš, že teď bych radši kombíka? Když jsem přecházel ze Š120, tak byla krátká octa luxus, ale jak se člověk časem nabaží, tak chce víc, takže další auto bych chtěl právě kombíka ;) A komu nestaci kapsy.....tak ma dvojitou podlahu :D NESER... :D :D , ale o nabastlení dvojité podlahy jsem taky uvažoval, možná časem k tomu někdy dojde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 já třeba postranní kapsy vůbec nevyužívám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Já jsem v nich měl jen lékárnu, deku apod., ale když tam nemáš třeba ani tu síťku, která by ti ty věci podržela, tak je to na nic. U kombíka jsou ty kapsy suprový, nevím, proč něco takovýho neudělali i do liftbacku...? :( Jinak ty kapsy využívám spíš k tomu, že třeba tašku s nákupem pověsím na háčky z OII, které mám namontované nad těma kapsama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 ale máš to dobrý,že se ti ta brašna vešla do toho výklenku.mě se tam nějak nechce vejít docela bych to ocenil,protože mám ještě dunibudku a místa je vždy málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Věříš, že teď bych radši kombíka? Když jsem přecházel ze Š120, tak byla krátká octa luxus, ale jak se člověk časem nabaží, tak chce víc, takže další auto bych chtěl právě kombíka ;) Ja som mal kombi a keby som ho nebol rozbil, mám ho do dnes.. Prechod z kombi na sedan je pre mňa citeľný (sedan o hodne nepraktickejší), ale zas je to zmena a na taký soft tuning je mi lepší, aspon čo sa vzhľadu týka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 ale máš to dobrý,že se ti ta brašna vešla do toho výklenku.mě se tam nějak nechce vejít docela bych to ocenil,protože mám ještě dunibudku a místa je vždy málo :D Musel jsem použít trošku násilí, ale vešla se tam a řekl bych, že u tebe by se taky vejít měla. Úplně na dně kufru nesedí, ale i tak drží dobře, protože je tam trochu šprajcnutá a ze zadu je přichycená suchým zipem, takže se ani nehne ;) Ja som mal kombi a keby som ho nebol rozbil, mám ho do dnes.. Prechod z kombi na sedan je pre mňa citeľný (sedan o hodne nepraktickejší), ale zas je to zmena a na taký soft tuning je mi lepší, aspon čo sa vzhľadu týka :-) Jo, kombi má ten kufr prostě větší a praktičtější, o tom se nedá diskutovat, ale i do liftbacku se toho dá celkem dost narvat, ale prostě combi je combi a co se týká tunění, tak i kombi se dá pěkně vyšperkovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Leden 19, 2016 Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 Jasné že da, ale liftback pôsobí proste športovejšie a to pri tuningu a výslednom vzhľade auta dost spraví :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 To máš pravdu, kombi je bráno prostě jako "rodinné" auto, takže krátká octa má určitě sportovnější nádech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 19, 2016 Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 Musel jsem použít trošku násilí, ale vešla se tam a řekl bych, že u tebe by se taky vejít měla. Úplně na dně kufru nesedí, ale i tak drží dobře, protože je tam trochu šprajcnutá a ze zadu je přichycená suchým zipem, takže se ani nehne ;) tak to potom jo.taky to vyzkouším,jestli tam padne.díky za typ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Zkus to a uvidíš, ale mělo by se ti to tam taky vlést ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Tento týden se mi opravdu daří, včera jsem zjistil, že mi z motoru dost kape olej. V servisu se zjistilo, že je KO gufero na klikovce co je na straně u převodovky, takže bude muset jít převodovka a spojka dolů a dnes ráno jsem při cestě z práce nedojel domů, protože mi praskl pravý vnější homokineťák, takže následoval odtah do servisu (poprvé za skoro 8 let co octu mám jsem nedojel), takže mám fakt radost a doufám, že během pondělka už bude auto v pořádku.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 To ten kloub necvakal předtím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Právě že necvakal, prostě se při zjezdu ozvala rána, zacvakání a bylo dojeto. Kdyby předtím při plným rejdu aspoň cvakal, tak bych to mohl očekávat, ale takto to bylo z ničeho nic... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 No to je pěkný. Já řešim klouby na levy straně už 7 let :D V létě je ticho ale jak je kolem 0°C a míň tak cvaká při výjezdu ze zatáčky a rovnání volantu.Už jsme dávali asi 4 klouby včetně jetý poloosy a pokaždý je to časem stejný.Takže dokud neuletí-kašlu na to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 To je zajímavý, že i po 4 kloubech ti to vždy začalo časem cvakat... ? :O Teď jsem se vrátil od kamaráda a prý byla trochu prasklá manžeta, takže tama asi vyteklo to mazivo a jelo to nasucho až to prasklo, ale je divný (i kamarád se diví), že ten kloub necvakal... Hlavně aby po opravě nový kloub dlouho vydržel, protože by se mi skoro 2500,- dávat za další moc nechtělo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 To máš nějaký drahý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Jelikož potřebuju, aby auto bylo co nejdřív pojízdný, tak se musel kloub objednat v Autokelly a tam měli buď Starline za cca 1600,- nebo SKF za 2400,- (ještě i jiný a dražší značky), tak jsem vzal to SKF, ale když jsem se díval na cc-autodíly, tak ty ceny nemají o moc nižší. Italská druhovýroba asi za litr a zbytek taky kolem 2tis. To gufero na kliku mám taky z Autokelly a cenovka bohužel taky 1500,-... Jsou to hrozný ceny, ale když potřebuju s autem jezdit, tak nemůžu čekat až mi příjdou díly poštou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Vyuzil jsi aspon slevu OC?Stejne je ta poloosa draha jako prase..:-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 No SKF je na CC za 945,- Ale chápu tě,taky sem musel jednou brát ložisko z kelly protože sem to musel dát dokupy a tak sem za něj dal 2xtolik co je za FAG na CC dílech :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Bohužel tentokrát nevyužil, protože jsem se neměl do Autokelly jak dostat, tak jsem to nechal na servisu, ale co tak pozoruji, tak v servisech to jsou bohužel normální ceny, protože většina jich nakupuje právě v Autokelly nebo v Elitu a tam jsou ty díly drahý jako prase. Kamarád bude muset brzy měnit rozvody na VW Polu 1.6/55kw a za rozvody (materiál) v servisu chtějí kolem 4-5tis (v jiném servisu, než mám já auto) a když jsem mu řekl, že normálně stojí kolem 2000,- tak mi to ani nechtěl věřit..., takže tak to dnes chodí a servisy vlastně žijí jen z těch předražených dílů, které většina lidí prostě zaplatí :( Luks: nevím teda kde jsi ten SKF kloub viděl za takovou cenu, ale v nabídce má cc-autodíly jen tyto klouby http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1J0498099A . Já si díly vždy kupuji sám právě z cécéček, ale toto je mimořádná událost a prostě jsem neměl jinou možnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Já když jsem kupovat, tak jsem bral SPIDAN, což by prej měl bejt origo výrobce údajně (http://www.autodilyplus.cz/article/253356-sada-kloubu-hnaci-hridel-20338-1) ten maj i pro tebe na CC za slušnou cenu ... a zatím teda už 3. rokem drží "ťuk ťuk" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Cena dobra, ale nemaji ho skladem, takze bych musel cekat a to bohuzel nejde. No co uz, SKF z autokelly bude v pondeli, tak uz nic nenadelam, jen budu doufat, ze vydrzi dlouhou dobu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Oni servisy maji samoztejme ty dily levneji,ale prodavaji je za stejnou cenu jako Kelly koncovemu zakaznikovi..Servis nevydelava jen na praci,ale i na dilech..Takze tu poloosu koupi za 1700 a proda za 2500... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Přesně tak to v servisech chodí, to mi říkal i kamarád automechanik, proto si ve většině případů dodávám díly sám (řekl bych že to tak tady dělá většina lidí) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Zase ti pote pada zaruka na praci ..... to si pak vyber no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.