Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Jelikož už je teplé počasí a je i čas na přezouvání na letní kola, tak jsem si dnes udělal radost (octě doufám taky) a pořídil nový 17" liťáky, tak snad budou octě slušet :palec: a nynější 15" liťáky Dezent F půjdou na zimu místo plechážů... ;)

post-107-0-12294000-1460069784_thumb.jpgpost-107-0-85726900-1460069797_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak přece jen ses pro ně rozhodl:-) co ten typak v pohodě?

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Ano, byl jsem pro ně po tom jak jsme si psali pevně rozhodnutej a typák si jdu dnes vyzvednout. Měl jsem ho nachystanej už když jsem kola kupoval, ale prodavačka asi nevěděla, že ho mají v emailu a musí ho vytisknout a tvrdila mi, že je vložený u kol, takže po následujícím telefonu se zjistilo, že ho mají v mailu, tak se tam dnes pro něj zastavím ;)

budou slušet :palec: kde je kupujete? Já je tehdá koupil na bazoši v 18" fungl nové v krabicích za 5000kč :)

Já myslím, že slušet budou. Jinak jsem je kupoval stejně jako pulsik v Autokelly, mají na ně teď akci za 2080,- a po sleve OC vyšlo jedno kolo na 1980,- a dostal jsem k nim zadarmo ještě 25ks šroubů (dali mi jich víc, asi kdybych nějaký postrácel) :D

Jinak nová 18" kola za 5000,- to je luxus, ale typáč jsi k nim neměl, že? :)

Jinak ostatním děkuji, dlouho jsem vybíral, až jsem zvolil tyto kola, tak snad budou v pohodě i co se týká tvrdosti, pneu mám v plánu použít 205/50 (přeci jen, ať s tím ta 1.6 nemá tolik práce) ;)

Odkaz ke komentáři

máš pravdu, typák jsem si musel sehnat dodatečně :D

Když víš jak na to, tak to není problém, já jsem to vzal komplet ofiko cestou ;)

Tak ať si spokojenej:) budou slušet :)

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Tak typáč už je doma, příští týden objednám gumy a jak to bude vše doma, tak to co nejdřív hodím na auto ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak a je to tady, ode dneška mám na autě svoje první 17" kola a musím říct, že super :palec: . Použil jsem 205/50 pneumatiky a řekl bych, že je jízda pohodlnější než na 15" kolech, ale přitom je i stabilita lepší a jelikož teď auto i líp vypadá, tak to má pro mě jen samá pozitiva :palec: . Je pravda, že jsou teď pneumatiky o trochu víc hlučnější, ale to mi moc nevadí, protože to volume na rádiu bez problémů vyřeší :D

post-107-0-59000300-1460914893_thumb.jpgpost-107-0-00291400-1460914918_thumb.jpgpost-107-0-90873100-1460914951_thumb.jpgpost-107-0-14977000-1460914979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji všem za pochvalu, jsem šťastnej jako malý děcko :D a na obrubníky si teď budu dávat sakra pozor, ale předchozí 15" liťáky, se kterýma jsem jezdil asi 7-8 let, tak jsou bez jedinýho škrábance, tak to tak snad bude i u těchto kol ;) . Teď ještě dořešit ten předek, nejdřív nechám vyvařit spodky prahů (za předníma kolama) a pak se vlítne na ten zbytek, ať to mám do června, kdy jdu na STK hotový ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...